Heti tarot-előrejelzés: mutasd meg mire vagy képes!
Címlap / Ezotéria / Heti tarot-előrejelzés: mutasd meg mire vagy képes!

Heti tarot-előrejelzés: mutasd meg mire vagy képes!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ezen a héten meg kell mutatunk mindazt, amire képesek vagyunk. Olyan lehetőségekben és szituációkban lesz részünk, amelyeknél szükség lesz problémamegoldó képességünkre, kreativitásunkra és még egyéb más, talán eddig rejtett kincsünkre. Itt az idő bizonyítani! 

Augusztus 12. Hétfő - Korongok Hercege
Bár a hétfői munkakezdés mindig nehezebb az átlagnál, ma jó fizikai erőben leszünk és bírni fogjuk a teendőket, sőt, a szükséges kitartásunk és türelmünk is meglesz, hogy befejezzük, amit elkezdtünk. Foglalkozzunk a földi, materiális teendőkkel, ezeknek kedvez a mai nap energiája. Aki még bírja szuflával a nap végére, nyugodtan iktasson be egy kiadós edzést is, vagy egy érzéki légyottot.

Augusztus 13. Kedd – Botok Ötös
A tegnapi nagy energiahullám mára apadóban van, de ez ne törje le a kedvünket, haladjunk lépésről lépésre a teendőinkkel! Érdemes lehet ma a céljaink elérésében akadályozó tényezőkkel is foglalkozni, tiszta helyzetet teremteni. A mai napon igazán megmutathatjuk, hol állunk kitartás szempontjából.


Augusztus 14. Szerda – Botok Hatos
Ha az előző nap kellően kitartóak és türelmesek voltunk, ma bizonyára nem marad el a megérdemelt beteljesülés. Az eddig lassító nehézségeken túl tudunk jutni, és ez nemcsak a munkára vagy az üzleti életre igaz, hanem az eddig talán háttérbe szorított magánéletünkre, párkapcsolatunkra is. A hét közepén engedjünk meg magunknak egy kis lazítást, az elért sikerek megünneplését – akár társaságban, akár egyedül, akár a partnerünkkel töltünk el egy kellemes estét, egy a lényeg: élvezzük az életet, a pillanatot, a beteljesülést!

Augusztus 15. Csütörtök – Kardok Hercege
Ma inkább az elképzelések és gondolatok síkján mozgunk, kevesebb alkalom nyílik a konkrét cselekvésre – ne is erőltessük! Ehelyett ma készítsünk a jövőre nézve terveket, és inkább általánosságban, nagy vonalakban gondolkodjunk – az összeszedettség ma nem az erényünk. Este mindenképp szánjunk időt a lazításra, menjünk masszázsra, vegyünk egy kellemes fürdőt vagy igyunk egy finom gyógyteát – minden jót tesz, ami az egészségünknek kedvez!

Augusztus 16. Péntek – Botok Kilences
A mai nap különösen kedvez a spirituális belső munkának – a belső újjászületést, az önismereti utazást az újhold energiája is támogatja. Ma érdemes hosszabban meditálni, ellátogatni egy önismereti foglalkozásra, vagy ilyen témájú könyveket, cikkeket olvasni. Jó alkalom ez arra is, hogy megtaláljuk a nekünk megfelelő önismereti módszert, bátran keresgéljünk és próbáljunk ki új utakat!

Augusztus 17.-18. Szombat – Botok Nyolcas

Erőteljes energiájú hétvégénk lesz és csak rajtunk múlik, mit kezdünk vele. Felhasználhatjuk az erőket arra, hogy régi félelmeket eresszünk végleg szélnek, és arra is, hogy valami egészen újba kezdjünk bele. Az életkedvünk a csúcson van, élvezzük ki ezt a két napot is, és töltsük a szeretteinkkel vagy olyan tevékenységekkel, amelyek igazán örömet okoznak!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6156 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x