3 tipp: Hogyan találd meg az ikerlángod?
Címlap / Ezotéria / 3 tipp: Hogyan találd meg az ikerlángod?

3 tipp: Hogyan találd meg az ikerlángod?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

Manapság mindenki az ikerlángját keresi-kutatja. Mindenki vágyik valami különlegesre, egy földöntúli szerelemre, amely réges-rég kezdődött és sosem ér véget. Íme, 3 tipp arra, hogyan ismerheted fel!  

Szeretnéd végre megtalálni az ikerlángod? Miről ismerszik meg egy ikerláng-társ? Mit kell érezni, amikor találkozom vele? Bár minden eset egyedi, és a valódi felismeréshez minden információra szükség van, azért van néhány néhány általános dolog, amik, ha működnek, akkor megvan:

Mintha a saját szemedbe néznél

Messziről talán észre sem vennéd. Számodra talán egy jelentéktelen figura, meglehet, hogy alkatilag vagy más külső jegyeket tekintve pont az ellenkezője mindannak, amire vágysz. Aztán eljön a pillanat, amikor a tekintete megtalálja a tiédet, aztán megszűnik a külvilág. Mintha saját univerzumotok lenne. Mintha saját magadra néznél. Ez az igazi felismerés!

Az érintés csodája

Lehet ez egy kézfogás vagy egy véletlen érintés, amikor végre a bőröd a bőréhez ér, körbevesz a nyugalom, hiszen hazaértél. Az egyik legerősebb érzés talán ez, és a leginkább kifejező is. Ez nem csupán nyugalom a másik társaságában, hanem a teljes belső béke világa, a megérkezés. Csodálatos!

A szívcsakra örvénye

Amikor a közelében vagy egy kicsit olyan mintha egy folytonos vizsgadruk és egy kezdődő szívtájéki zsibbadás finom ötvözete működne benned. Ha elég érzékeny vagy, érezni fogod a szívcsakrád körüli folyamatos áramlást, amely a közelében egyre erősebb és erősebb. Kissé néha ijesztő, de mégis nagyon különleges érzés.

Ez a három dolog persze csak amolyan bemutató jellegű jellemzése ennek a különleges kapcsolatnak, de ahogy már az elején említettem, az általánosságokon túl szinte minden kapcsolat más és más, egyedi és izgalmas.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 96325 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x