Kinek mit hoz 2014? A Rák és az Oroszlán
Címlap / Ezotéria / Kinek mit hoz 2014? A Rák és az Oroszlán

Kinek mit hoz 2014? A Rák és az Oroszlán

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Ezen a héten végignézzük, melyik a csillagjegy szülötteinek mit hoz a jövő esztendő.Szerencse? Gazdagság? Gyermekáldás? Jobb munkahely? Hamarosan Te is megtudhatod, mire fókuszálj 2014-ben. 

Általában a Rákról

Ezzel lepje meg magát: Itt a titkos vágyak teljesítésének ideje! Emlékszik még, mire vágyott gyermek- vagy ifjú korában? Tegye magát boldoggá vele!
Erre figyeljen: A hangulatváltozásai nem csak saját kedvét ronthatják el, hanem szeretteiét is. Vezessen holdnaplót, így előre fogja tudni, mikor mire számíthat!

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Most csakis a kitartás hozhat eredményt! Ne hagyja, hogy kedvét szegje, ha nem jön össze egy kapcsolat, próbálkozzon újra és újra! Az idősebb korosztálynál keresgéljen, májusban van a legnagyobb esélye!
Kapcsolatban élőknek: Ha házasságban él, áprilistól szeptemberig kell rendezniük kapcsolatukat. Teljesen megújulva kerülhetnek ki ebből az időszakból. Ha esküvő előtt áll, május végére időzítse!


Munka/pénzügyek/hobby:

Tanulóknak: A komoly eredményekhez módszeres, kitartó tanulásra van szükség. Legyen pontos és precíz, március vége és május lesz a legjobb időszaka.
Alkalmazottaknak: Ha valami gondja van, nyíltan mondja meg az illetékesnek, még ha a főnökéről is van szó. Januárban a legkönnyebb megtalálni a közös hangot, ekkor próbálkozzon!
Vállalkozóknak: A családi vállalkozások vagy otthon végezhető munkák lehetnek a legsikeresebbek, különösen május végén.
Befektetés: Hosszú távú befektetésre a május vége jó, gyors sikert a július hozhat.
Aranytanács, ha munkát keres: Engedje el fantáziáját, ne csak olyan munkát keressen, amit eddig csinált, próbáljon ki valami teljesen újat!

Egészség

Általános jó tanácsok a jegyre: Legyen egy kicsit visszafogottabb az étkezéssel, különösen július végéig, mert most hajlamosabb az elhízásra.
Az Ön egészségőre 2014-ben: Egyen sok zöldséget, gyümölcsöt és halat, s amikor csak lehetősége van rá, mozogjon is! Az úszás különösen hasznos.


Általában a Oroszlánról

Ezzel lepje meg magát: Önnek lételeme a napfény! Egy kis utazás télen oda, ahol akkor is süt a Nap, mindennél többet érne!
Erre figyeljen: A hatalom felelősséggel jár! Bármilyen közösségnek is a vezetője, legyen igazságos és nagylelkű! 

Párkapcsolat /szerelem

Egyedülállóknak: Számtalan váratlan helyzetre számíthat, s augusztustól jöhet egy új szerelem is! Szenvedélyes időszak következik!
Kapcsolatban élőknek: Ne akarja megkötni párját, fogadja őt el olyannak, amilyen! Tartson vele a nagy utazásokon, kalandozzanak együtt! Augusztustól beköszönt a harmónia.


Munka/pénzügyek/hobby:

Tanulóknak: Inkább „nagyban” gondolkodik, a részleteket inkább átadja másnak. Ez nem mindig kifizetődő, jobb, ha figyel rá! A legjobb időszaka április és október!
Alkalmazottaknak: Az év első felében szélsőséges helyzetekre számíthat, hol komoly lehetőségei lesznek, hol egyik pillanatról a másikra maradhat munka nélkül. Augusztustól viszont itt a kánaán!
Vállalkozóknak: Különleges lehetőség kínálkozik március végén. Legyen körültekintő, mielőtt dönt, mert anyagilag ugyan jól jár, de inkorrekt dolgok is lehetnek a háttérben.
Befektetés: Augusztus-szeptember hozhatja a legtöbb bevételt. Érdemes olyan helyre fektetnie, ahonnan nem tudja olyan könnyen kivenni.
Aranytanács, ha munkát keres: Ön nagyon tehetséges a szervezőmunkában, érdemes ezt a tulajdonságát hasznosítani. Csak olyan munkát keressen, ahol van előrelépési lehetőség, előbb-utóbb úgyis főnök lesz!

Egészség
Általános jó tanácsok a jegyre: Fontos, hogy ne terhelje túl magát drasztikusan, s mindig jusson egy kis ideje a szórakozásra és önfeledtségre, így tud energiát nyerni.
Az Ön egészségőre 2014-ben: Tegyen meg mindent gerince egészségedért! Kezdje a napot öt perc tornával, járjon el úszni, és napközben sem feledkezzen meg a mozgásról!
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 6764 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x