HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17
Címlap / Ezotéria / 3 tévhit az Ikerláng-kapcsolatról

3 tévhit az Ikerláng-kapcsolatról

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17

Te is az Ikerlángod keresed? Szeretnél az Ikerlelkeddel élni? Vágysz arra, hogy a két lélekrész egyesüljön? Biztos vagy te ebben? Valóban ezt akarod?  

 

Mostanában boldog-boldogtalan az ikerlángját kutatja. Ikerláng-meditáción fekvő emberek tucatjai álmodoznak arról, hogy egyszer eljő a ősi erőt képviselő herceg vagy szépséges hercegnő, akivel tökéletes harmóniában élnek még újra meg újra meg újra meg nem halnak.

Valóban ez lenne a tökéletes kapcsolat? Igen. Abban az esetben ha a tökéletesen nem azt érted, hogy minden napotok konfliktusmentes, csendes kiegészülésben élitek mindennapjaitokat és a gyönyörű lila ködben úsztok a végtelen felé.


Nézzünk meg most 3 tévhitet, mely az Ikerláng-kapcsolatok körül kering:


1. Az Ikerláng-pár mindig harmóniában van egymással

Nem igaz! A legszebb harmónia-pillanatok birtokosa lehetsz ha Ikerláng-pároddal élsz együtt, viszont számolnod kell az önmagadban elbújtatott félelmek, fájdalmak és frusztrációk felbukkanásával a másik félben. Ilyenkor nem tehetsz mást, mint szembenézel önmagaddal és ezáltal tisztázod a köztetek lévő konfliktust is.

2. Az Ikerlángok találkozása minden esetben végtelen együttlétet jelent

Nem igaz! Ha találkoztok annak biztos, hogy komoly univerzumbeli jelentősége van, viszont ha nem vagytok képesek önmagatok teljes megismerésére abban az esetben komoly esély van az újabb elszakadásra, ami után már semmi sem lesz a régi.


3. Az Ikerláng-társ az ember ideálja

Nem igaz! Az Ikerláng-társsal való együttlét maga a Hazatérés, viszont fizikai valójában nem minden esetben az ideálban láthatjuk viszont önmagunkat. Sőt! Talán a természet humorérzéke, talán a Mindenható fricskája, de az Ikerláng-párok közül sokan első ránézésre teljes vizuális zavart rejtenek.

Ha szeretnéd még jobban megismerni az Ikerláng-párkapcsolat titkait: Tükörszerelem
- az Ikerlángok kézikönyve.

Haen
spirtuális párkapcsolati tanácsadó/Ikerláng-specialista 
 
[9274]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x