Szerdai angyali üzenet: ugorj a helyedre!
Címlap / Ezotéria / Szerdai angyali üzenet: ugorj a helyedre!

Szerdai angyali üzenet: ugorj a helyedre!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-05-25

Nagyon sokan nem vagytok a helyeteken, pedig szinte kivétel nélkül mindenki azt keresi. Ebben pedig a legrosszabb az, amikor néhány spirituális tan elsajátítása után azt gondoljátok, hogy minden rendben van. Pedig ez csupán a kezdet.  

 

Mit jelent, hogy valaki a helyén van? Lehetséges lenne általánosítani vagy mindenkinél más? Mi a titka annak, aki már a helyén van? Mit tehetsz ahhoz, hogy megtapasztald ezt az érzést?
Először is sose feledd el értelmezni a jeleket. Mivel a mi irányotokba való kifejező-rendszerünk bizonyos fokig korlátozott – leszámítva természetesen azokat akik az ilyesfajta üzeneteket képesek nektek átadni – ezért a jelek, melyet folyamatosan beszélnek hozzád. Persze kuksolhatsz az út mentén a rendszámtáblákat lesve, de még a legfontosabb, hogy állj kicsit távolabb az életedtől és szemléld öt méter távolságból. Milyen? Minden rendben van vele? Vagy esetleg találtál olyan jelenségeket, érthetetlen fordulatokat vagy bármit, ami kicsit kilóg a sorból? Amire már azt kell mondjad: én ezt nem értem, mért vagy így?


Állj! Azt kellene akkor megvizsgálnod. Nézd meg először távolról és gondold át vajon valóban a véletlenek hosszú sora az, ami idáig elvitt téged? Nem, Mi voltunk akik igyekeztek téged figyelmeztetni, terelni, útirányt mutatni és a bal vállad fölött súgni, hogy mit kellene tenned. De birtokodban a legnagyobb kincs – a Szabad Akarat – melyet ti így értelmeztek sokszor: jogomban van elszúrni, bánatba és önsanyargatásba menekülni, az én életem, én ezt itt és most tönkreteszem.

Valóban megteheted. Tied.

De azért ha szánsz magadra fél órát, gondold át, hogy vajon mi miért történik, mikor történik és hol történik. Mi nem akarunk neked rosszat. Hiszen alapvető irányod a boldogság.
A következő, hogy végiggondold: Ki vagyok én? Férfi vagy Nő?

Ez nem olyan nehéz. A nehezebb már az, hogy engedd meg magadnak megélni a saját minőséged. Mert mostanában sokat élete teljes mértékben felkavarodott. Nőkből tökös legények lettek, férfiakból védtelen kisfiúk. Hogy kinek a hibája ez? Mindenkinek a maga felelőssége.


Ne mutogass másokra! Hogy nem volt képes rá! Hogy neked Férfi kellett volna, nem egy nagy mamlasz! Hogy ez már nem Nő, hanem az Anyám!

Állj a tükör elé és tedd fel a kérdést: Ki vagyok én?

Mostantól pedig viselkedj ehhez méltóan, hiszen minden egyes cselekedeteddel, amit külvilág felé teszel önmagadat értékeled és a saját világod rombolod vagy építed.

Ne vedd el másoktól a saját dolgukat és ne vállald fel mások helyett a szerepeket. Nem a te dolgod! Segíthetsz – főként kommunikációval – ha a másik kibillent a saját helyéről, de semmiképpen ne vállald át az ő szerepét. Ideig-óráig persze jó lesz, de a vége – amit úgy hívnak Felelősség Önmagad Iránt – úgyis mindig a másikat terheli.

Te büszkén nézel a tükörbe, amikor a válaszokat adod a kérdésre: Ki vagyok én?

Diktálta: Damien
Lejegyezte: Haen


Ha szeretnél többet megtudni a világról, az Ikerlángodról Damien által, esetleg önmagadról, szeretettel várlak február 1-én egy egész napos kurzuson, amelynek segítségével feltárhatod valódi Önmagad:
Info és jelentkezés:
Tárjuk fel életünket rétegről-rétegre! vagy info@egyharom.hu 
 
[ 4083 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x