Ide nekem az oroszlánt is!
Címlap / Ezotéria / Ide nekem az oroszlánt is!

Ide nekem az oroszlánt is!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Hé, ide nézz, mit mutatok! Gyerekként még természetes, hogy mindent meg akarunk mutatni. Természetes bennünk a magamutogatás. Idegenek előtt is tesszük gond nélkül. Nézd, hogy pörög a szoknyám! Nézd, milyen pókemberes zoknim van! Nézd, mekkorát kakiltam! Nézd milyen szép tornyot építettem! Nézd, milyen szépet rajzoltam! Nézd, milyen szépet kaptam a szülinapomra! Csillog, meg villog, meg még énekel is. És ezt a kifestőt már mutattam? Ha gyerekkorban, nem kaptál visszajelzést arra nézve, hogy ügyesen megoldottad a feladatot, vagy szép vagy és értékes, szép és értékes dolog van a birtokodban, most lehet, hogy bizonytalan vagy, mikor egy kihívással kerülsz szembe. Nem mindig vagy biztos benne, hogy jól csinálod e, amit csinálsz, ezért állandó megerősítésre van szükséged. 

1- esek, 7 –esek és 11 –esek
Bármely számod 1 –es , 7-es vagy 11 –es ha szerepel a számsorban, kiemelten érintett vagy.
Fő szám esetén duplán érintett vagy önbizalom témájában.
Pl. 1989.11.17= 37/10 1984. 03.02 =27/9 1965. 11.15. =29/11
Nagy kaland vezetőnek születni és ezt a képességet kihozni magukból ennek a csoportnak.
Sok –sok kritika vagy belső szorongás nehezíti őket az életútjukon, míg nem szépen, lassan leválva az addig mérhetetlen fontos reakciók figyeléséről áttérnek saját intuíciójuk és bölcsességük vezérfonalára.

Tudom, mit érek
Öntudattal bírni annyit jelent, hogy tudatos vagy magadra. Tudod, mennyit érsz, mert tisztában vagy az értékeiddel, tudod, mennyit tanultál, míg megszerezted a tudásod, vagy a képességed. Öntudatosnak lenni annyit jelent, hogy egészségesen büszke vagy arra, amit elértél. Tudatában vagy, mire vagy képes, azaz mire születtél.
Ha krízisben találod magad, azaz nincs képed róla, mit tehetnél a helyzetben, mert még nem volt részed hasonló kihívásban, egyedül arra a tudásra támaszkodhatsz, ami tudatos benned és pontosan tudja, hogy meg fogod oldani a feladatot. Ez nem konkrét soha, csak egy bizonyosság. Minél tisztább az önismereted, annál biztosabban tudod, hogy támaszkodhatsz erre a benned lévő tudatosságra. S hogy miért fontos ez?
Mert nem mindig fognak tapsolni egy – egy tervedhez az életben.
Van, mikor pont az lesz az életed nagy kihívása, hogy mások ellenérzése és szembenállása ellenére maradj meg következetesen a célod mellett és tarts ki.
Fontos, hogy ne légy makacs, fogadj el javaslatokat, tanácsokat, de köteleződj el a célod mellett. Ugye tudod, hogy mennyivel kevesebb boldog párkapcsolat lenne, ha a szerelmesek valamelyik szülő ellenvéleménye nyomására mégsem választják egymást. Na ugye.


MZ/X jelkezz !
Magabiztosan azt üzenem az univerzumnak.
Hé, kész vagyok, ide nekem az oroszlánt is. Az univerzum pedig a nagy lehetségességek tere.
Azaz, ha már hiszek saját jóságomban, bátran megszólíthatom egy sokkal érettebb önmagamat, aki az univerzumban él és figyel rám. Sőt, mi több, drukkol nekem.
Mintha adó - vevő lenne köztünk, amin keresztül kinyilváníthatom a kérésem felé, aki látja a múltamat, a jelenemet és a jövőmet is. Küldi a célom felé vezető lépéseket intuícióm csatornáján. Bátran üzenhetek és kérhetem a tisztább énemet, a szebbik életemet.
Hé, kész vagyok a nagyobb terhekre, a nagyobb felelősségre, a nagyobb feladatokra.
Hé, kész vagyok arra, hogy többel bírjak, mint amennyi most van.
A lehetőségekből is többet kérek!
Voltál már úgy, hogy jesszusom, annyi az alternatíva, hogy nem tudok választani közülük.
Na, ugye hogy nem kényelmes!
Az oroszlán feladatok sokkal több energiát, koncentrációt és felelősséget igényelnek.
Gondolj csak bele. Van egy autód, vagy egy lakásod.
Rendben tartod a számlákat, tudod a zöld dossziédban sorakoznak a közüzemi számlák, a fontos címek, elérhetőségek. Most gondolj bele, ugyanebbe, ha lenne még mellette egy nyaralód és egy jachtod. Mennyivel járna több felelősséggel a rendben tartása.
Több adat, több számla, több felelősség . Mindenen rajta kell tartanod a szemed.

Célokért égve
Gondolj bele, ha van célod, biztosan felmerülnek majd problémák.
Vegyünk egy konkrét példát: Szeretnél karitatívan beavatkozni a világba.
Szeretnél sok jó fej és tőkeerős embert megismerni, hogy megvalósíthasd az álmod, hogy alapítványt hozz létre és fenntarts egy anyaotthont például.
Az élet kilök a komfortzónádból, például úgy, hogy veszteségek érnek, hogy mindenképpen változtass valamit. Ehhez el kell kezdened például hirdetni a tevékenységed sokkal jobban, mint eddig tetted. Az önreklám eddig nagyon távol állt tőled, mégis el kell sajátítanod a fortélyait. Majd szépen elkezded hirdetni magad, könyvelőirodádat, és bevonzod azokat az új arcokat, akik nem csak, hogy tőkeerősnek bizonyulnak, hanem a céljaik is elképesztően hasonlóak a tiédhez. A folyamat alatt soha ne a veszteségeidet figyeld, az mindig a célodhoz árukapcsolt probléma és akadály. Csak arra figyelj, hogyan építs, változtass, hozz ki többet a fennálló lehetőségekből. Következetesen tartsd a szemed a célodon.
A vonzás törvénye nagyon gyorsan működik, figyeld meg.
Vonyító farkasok a Hold fényében üzennek egymásnak, hogy másnap egy furcsa szinkronicitás hatására találkozzanak.


Tudom, hogy kérhetek és kaphatok
Miért fontos tehát megbocsátani, meggyógyítani és elengedni a nehezteléseinket magunk felé? Egyetlen ok miatt, éspedig, hogy újra tiszta és csillogó, bizalom teli szemekkel nézzünk a lelkiismeretünk aranytükrébe. Ez a tükör mutatja meg valódi arcunkat, mely alapvetően jó.
A lélek visszakacsint ránk és azt üzeni, hogy hajrá, még és tovább, még van mit felfedezni magunkban. Maradt még ott kiaknázatlan képesség, tehetség, erő és kreativitás, amivel alkothatunk, teremthetünk, jót tehetünk. S akkor tenni vágyunk. Még többet.
Önként keressük a lehetőségeket, hisz bízunk magunkban, hisz tudjuk, hogy jót akarunk és tudjuk, hogy képesek is vagyunk rá. Ha kell, kérek, mert tudom, hogy kaphatok.
Beállok a Hold fényébe és kitárt karokkal éneklem a szívem dallamát.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4436 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x