Belém bújt a kisördög! - heti tarot-előrejelzés
Címlap / Ezotéria / Belém bújt a kisördög! - heti tarot-előrejelzés

Belém bújt a kisördög! - heti tarot-előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Értelmetlen féltékenységi rohamok, felesleges energiapocsékolás, elvesztegetett idő és még megannyi bosszantó dolog. Mindezekben bőven részünk lehet a most következő héten, amikor eluralkodik rajtunk a hektikus életvitel. Egyik pillanatban a maximumon, a másik pillanatban pedig a legmélyebben érezhetjük magunkat. Meg kell tanulnunk kezelni ezeket a kicsapongásokat, ha nem szeretnénk azt, hogy a párkapcsolatunk és a munkahelyünk rovására menne a viselkedésünk. A tarot lapja közül ezt a hetet a Remete jelöli, ami szintén erősíti az elvonulást, a magányt. A lap egyik üzenete: néha jobb egyedül, mint emberek között. Ezt a bölcs tanácsot erre a hétre feltétlen fogadjuk meg! Ha érezzük, hogy rövidesen betelik a pohár, akkor ne kerülgessük a forró kását. Vonuljunk el a saját birodalmunkba!  

Nézzük részletesen, hogy mit hoz a következő hét a pénzügyek, a szerelem és a karrier terén!
A pénzügyek terén egy viszonylag hektikus hét elé nézünk. A hét elején nagyon jó lehetőségekkel találhatjuk magunkat szemben, míg a hét második felében már minden a megszokott kerékvágásban fog történni. Azaz inkább a monoton munka lesz a főszereplő.
A vállalkozók csütörtökig bátran gondolkodjanak kreatív megoldásokon, ugyanis olyan marketingtervek vagy reklám ötletek pattanhatnak ki a fejükből, amiket azonnal meg kell valósítani, mert nagy sikereket érhetnek el velük.


Azok, akik jelenleg beosztottként dolgoznak, és nem a saját főnökeik, jobban teszik, ha rákapcsolnak. Amennyiben felettesük azt látja, hogy 200%-on teljesítenek, valamilyen jutalomban fogja őket részesíteni. Ez lehet fizetésemelés is, de elképzelhető az is, hogy hamarabb mehetnek haza a pénteki nap során, kollégáik.

A párkapcsolatok terén inkább magányosság lesz jellemző a következő hét napban. Ha úgy érezzük, hogy párunk elhanyagol, ne kezdjünk azonnal rémeket látni. Lássuk be, hogy mindenkinek van elég feladata, munkája, és olykor ezek kerülnek az első helyre és nem a magánélet. Igaz, nem túl szerencsés helyzet, de el kell fogadnunk. Ne rendezzünk jelenteket, mert azzal csak tovább rontanánk a viszonyunkat! A hétvégére egy kellemes, kettesben eltölthető programot érdemes szervezni, hogy a héten felgyülemlett szexuális energiát is le tudjuk majd vezetni. Maradandó emlékeket szerezhetünk majd abban a két napban.

Akik jelenleg szingliként élik a mindennapjukat, jobban teszik, ha megbarátkoznak az egyedüllét gondolatával - legalábbis erre a hétre biztosan. Sajnos a nagy szerelem nem fog megérkezni, sem fehér lovon, sem bájos hintón. Itt az ideje felébredni az álomból, és tudatosítani magunkban, hogy tettek kellenek a változáshoz. A héten pedig még inkább álmodni fogunk.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 7333 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x