Tízmilliószoros nap: Álmodd meg ma életed hátralevő részét!...
Címlap / Ezotéria / Tízmilliószoros nap: Álmodd meg ma életed hátralevő részét!

Havasi Patrícia

Tízmilliószoros nap: Álmodd meg ma életed hátralevő részét!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-09-27

Július 27-én az idei év harmadik tízmilliószoros napja van. Az ilyen nap, mint a mai is, kiváló lehetőséget teremt, hogy azt kapd, amit elérni szeretnél az életben. Ma minden gondolat tízmilliószoros erővel hat, így különösen nagyon ügyelj ma gondolatodra.  


Rendezvénynaptár
Ennek megfelelően ma magabiztosabbnak, dinamikusabbnak, optimistábbnak és lelkesebbnek érezheted magad.

Mai napon minden teremtés 10 milliószoros erővel hat majd, így kérlek, hogy ma csak arra gondolj, amit vonzani szeretnél az életedbe.

Tegyél meg ma mindent, amit szeretnél, mert ma 10 milliószoros erővel fog hatni!

Marcus Aurelius egyik híres mondásával kívánok ma minden Kedves Olvasónak sok pozitív gondolatot és sikert a céljai eléréséhez!

“Az, hogy milyen a boldog ember élete, gondolatai milyenségén múlik: így hát ügyelj erre! Ne fogadj be sötét, negatív gondolatokat.”Annyival egészíteném csak ki Marcus Aureliust, hogy:
Ma különösen ne fogadj be negatív gondolatot, mivel 10 milliószoros nap van és ennek hatása a negatív gondolatokra is igaz!

Puffogás, durrogás, negatív energia-gerjesztés helyett ajánlatos ilyenkor relaxálni, meditálni, jót kívánni nemcsak magunknak, de másoknak is. Nyugodtan gondolj a legnagyobb céljaidra, legmerészebb álmaidra - később megvalósulhatnak!

Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 41065 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x