Sárkányharcos vagy harcos Sárkány? Erre figyelj a Sárkány...
Címlap / Ezotéria / Sárkányharcos vagy harcos Sárkány? Erre figyelj a Sárkány hónapjában!

Sárkányharcos vagy harcos Sárkány? Erre figyelj a Sárkány hónapjában!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

A kínai asztrológia szerint az április a Sárkány hónapja, mely idén a masszív fém elem energiáival párosul, melynek erőteljes hatásait, felhajtóerejét valószínűleg már mindenki a saját bőrén érzi. Olyan időszak ez, amikor láthatatlan erők segítenek abban, hogy az életünkre más nézőpontból tudjunk rálátni, a tisztesség, becsület kérdése megjelenik a mindennapokban. Most mindenki küzdeni akar, egy kicsit talán meg is váltani a világot a sok szennytől és szenvedéstől, ugyanakkor a vágyaknak, elhatározásoknak lehet gátja…mégpedig a hezitálás és a lustaság.  

Ez főként a Sárkány jegy szülöttjeire érvényes, hiszen ők azok, akik leginkább érzik, mit kellene tenni, de mindenféle valós vagy valótlan kifogás okán a cselekvés küszöbén topognak. Nekik javaslom kifejezetten, adják meg maguknak azt a mentális lökést, amely az elinduláshoz szükséges, hiszen tapasztalni fogják, hogy ebben a hónapban sokkal több csoda vár rájuk aktív hozzáállás esetén.

Ahogy a Sárkány, úgy az összes többi jegy szülötte is élni tud az áprilisi erőteljes energiákkal, a gyengébbekben felébred a szunnyadó erő, míg az eleve erősek bármilyen kihívást képesek lesznek legyőzni, nincs az a nehéz feladat, bonyolult helyzet, melyet ők meg ne tudnának oldani.

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
Április 7., 16., 19., 28. és Május 1.

Új üzleti vállalkozás, tárgyalás, üzletfejlesztés, üzletnyitás, de úgy általában véve pénzügyi műveletekre alkalmatlan, sőt kifejezetten nem ajánlott a Május 20. és 22.
Amennyiben Sárkány évében, hónapjában, napján avagy órájában születtél, úgy az alábbi érzések, események a Te életedben is megjelenhetnek.

Professzionális horoszkóp kalkulátorunkat IDE KATTINTVA találod.

PATKÁNY

Április kifejezetten pörgős hónap lesz, nehezen tudsz és akarsz is egy helyben megülni. A folyamatos aktivitás utáni vágyad megjelenhet fizikai szinten, de ugyanúgy mentálisan is. Ha Patkány napján születtél, úgy a párod miatt – mindamellett, hogy érzelmileg erős kötődést érzel iránta – több olyan intézendő érkezhet a mindennapjaidba, melyek miatt útra kell kelned. Esetleges konfliktusok esetén jobban jársz, ha az érzéseidet szavakba is öntöd, mivel ebben az időszakban a társad is érzelmesebb, megértőbb oldalát mutatja feléd.

BIVALY

Minden Bivaly jegy szülöttje szembesül számtalan alkalommal a Sárkány hatásaival, jelentkezhet ez a szerencseoszlop 10 éves periódusában, beérkező évben (pl. 2012) vagy mint ez a hónap. Ezek lesznek azok az időszakok, amikor lehull a lepel vagy a “hályog” a szemedről és sokkal tisztábban fogod látni mind a saját, mind mások hibáit. Ha a Bivaly hónapjában születtél, akkor ez a munkád területén hangsúlyosabban megjelenhet, ráébredhetsz, hogy már jó ideje olyan helyzetbe hoztad magad, amit egyáltalán nem élvezel, és ha igazán őszinte vagy magadhoz, akkor teszel is azok ellen a feszítő érzések ellen, melyek az ellenérzést a felszínre hozták benned. Szabadulj meg minden olyan szokásodtól, ami láthatóan a legtöbb problémádat okozza, szembesítsd magad a tényekkel, hogy pl. igen, egyik-másik kollégád, barátod dolgaival egyáltalán nem tudsz azonosulni, sőt, kifejezetten zavarnak is. Meglehet, ez az időszak a megtisztulás olyan fokára emelnek, hogy a kapcsolat minősége alapjaiban változik meg, de akár el is kell búcsúznod korábban fontos személyektől. Amikor már régóta telítődik benned a negatív érzések kosara, de mégsem teszel semmit, nos, ilyenkor szokott előfordulni, hogy az élet kívülről cselekszik helyetted, olykor kimondottan kényszerítő események formájában.

TIGRIS

Ha a Tigris hónapjában születtél, úgy ez a hónap változásokat hoz az életbe akár szakmai, akár családi téren. Nem feltétlenül lesz szembetűnő a fejlődés, de valami elindul, valami új kezdődhet, ami hosszú távon igenis nagy hatással lesz a további karrieredre, vagy pont a családban indul el egy folyamat, ami egész más szintre emeli az itt érintett embereket. Ugyanígy benned is megfogalmazódnak olyan érzések, hogy a jelenlegi helyzetben már nincs perspektíva, változásra van szükséged. Tökéletes hónap ez számodra mindenféle új dolog elindítására, bátran tekints előre és ha érkezik valami új, akkor nyisd meg felé a szívedet.

NYÚL

Több éves megfigyelésem alapján bizton állíthatom, hogy a Nyúl jegy szülöttjei a Sárkány évében, hónapjaiban, de akár napjaiban halmozottan számíthatnak valamilyen hivatalos intézendőre. Nagyon jó példa erre egy ismerősöm, aki a Nyúl hónapjában született és jelenleg egy Sárkány szerencseoszlopot él meg (a szerencseoszlopoknak valójában nem sok közük van a szerencséhez, hanem egy 10 éves sorsidőszakot jelölnek meg a kínai asztrológia szerint). Akárcsak a 2012-es Sárkány évében, úgy szinte minden Sárkány hónapban visszaköszönnek a korábbi elhibázott döntései, mindegyik egy-egy különálló jogi per formájában. Mostanra már ő is felismerte, hogy számára az egyetlen út járható, mégpedig a tisztességes és legális, így egyrészt morális értékrendje tisztul, másrészt egyre tisztábban látja, hogy a cselekedeteinek közvetlen következményei vannak az életére vonatkozóan. Erre az esetre is hivatkozva hívom fel minden Sárkány jegy szülött figyelmét, így a tiédet is, hogy ebben a hónapban hangsúlyosan figyelj oda az etikus, korrekt viselkedésre, hivatali ügyeidet illetően (hatóságok, szabályok, stb.) pedig még inkább tartsd szem előtt a szabályokat, mert ebben a hónapban a döntéseid hatásával szinte azonnal szembesülni fogsz.

SÁRKÁNY

A Sárkány jegy szülöttjének sokszor problémája, hogy bár érzi, mi lenne a teendő, mégis nehézkesen mozdul meg. Ez főként akkor jellemző, ha további föld elem is van a horoszkópban, mert ez még inkább a stagnálásra készteti az egyént.
Amennyiben van Sárkány a horoszkópodban, vedd úgy, hogy most felrázlak és a cselekvés irányába próbállak taszítani. Te is tudod, hogy indulnod kell, hogy nem halasztgathatod a teendőidet, már csak azért sem, mert a sürgető ügyek megoldásra várnak, és ha nem intézed őket, később nagyon fogod bánni, hogy nem léptél időben. Ha a Sárkány havában születtél, akkor a munkáddal kapcsolatban pontosan látni fogod, hogy mik azok a feladatok, amelyek nem tűrnek halasztást, de mégis tudsz majd találni kifogást, hogy miért ne lépj. Hol amiatt, hogy el vagy havazva és már fáradt vagy még azt is megcsinálni, hol pedig puszta kényelmesség miatt. Amennyiben el akarod kerülni a későbbi káoszt, felelősségre vonást, esetleg a negatív anyagi következményeit a korábbi elnapolásoknak, akkor azt javaslom, ne húzd tovább a dolgokat, lépj és magad is meg fogsz lepődni, milyen könnyen ment az, amihez alapvetően nem sok kedved volt.


 

KÍGYÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Kígyó által képviselt energiára nincs hatással.



Ez a hónap a horoszkópodban lévő Ló által képviselt energiára nincs hatással.

KECSKE

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Sárkány által képviselt energiára nincs hatással.

MAJOM

Általában a Majom jegy szülöttjeire jellemző egyfajta keménység, ugyanakkor játékosság is. Április hónap enyhíteni fogja a keménységedet, de nem veszi el a céltudatosságodat. Belassulni sem fogsz, sőt úgy érezheted, hogy most még több teendőd van, de talán kevésbé érzed magad rendíthetetlennek, mert az érzelmek erősebben hatnak rád, sőt befolyásolni is képesek. Ne vedd ez az gyengeség jelének, energetikailag olyan időszak következik, amely kedvez a ráérzékelő képességednek. Sokkal jobban és helyesebben tudod megítélni a helyzeteket, ha használod a benned megszülető sugallatokat és érzések által diktált gondolatokat.

KAKAS

Elmesélek egy esetet, hogy értsd, miként vonzódik a Sárkány és a Kakas egymáshoz. Van egy ismerősöm, aki Sárkány napján született. Nagyon sokáig nem volt párkapcsolata, ami alapvetően nem is zavarta annyira, mert mindig jól elfoglalta magát, de a Kakas évében mintha felpattintották volna a szemét, rájött, hogy ez az egyébként fontos terület addig szinte teljesen üres volt az életében. Nem tett akkor sem sokat az ismerkedésért, nem volt az az igazán csajozós típus, de az égiek is úgy gondolták, hogy itt az ideje a párkapcsolatnak és minő véletlen, a Kakas hónapjában megismerkedett egy yin fém lánnyal (a Kakas a yin fémet rejti magában). A kapcsolat tipikusan az az első látásra szerelem volt, mely azóta is tart. Az ezek után következő Kakas hónapok, napok azt hozzák számára, hogy a fiú ekkor még inkább közel érzi magát a lányhoz, ilyenkor szinte fellángol a szívében a szeretet és szerelem érzése, tehát nem új párkapcsolatra vágyik.
Párkapcsolat szempontjából például ilyen dolgokra számíthatsz te is, ha még nincs kapcsolatod, akkor ez a hónap elhozhatja számodra, de ha már van, akkor erősítheti a meglévőt.

KUTYA

Ha a megtalálható a Kutya a horoszkópodban, akkor – függően a személyiségedtől – nagyon pozitív, változásokban gazdag napokra és/vagy kifejezetten negatív érzésekre is számíthatsz.
Pozitív, mert hihetetlen módon felerősíti a benned lévő spirituális erőket, olyan, mintha megnyílna egy kapu a láthatatlan dimenziókra és betekintést nyernél az Univerzum rejtélyes világába. Ekkor a megérzéseid maximális üzemmódra kapcsolhatnak, ne csodálkozz hát, ha szinte minden telefonhívás előtt már bekúszik a gondolataidba a másik hívó fél. Teljesen természetes ilyenkor, ha előre érzékelsz jövőbeni eseményeket és képes vagy átlátni bárkin, bármilyen szép arcát mutatja is.
Negatív akkor, amikor konfliktusokba kevered magad, hagyod, hogy az benned születő univerzális energia, mint fegyver formálódjon meg, amellyel egy-egy negatívabb eseménynél kíméletlenül odacsapsz, elsöpörsz bárkit. Tudnod kell, hogy ezt a képességet nem öncélúan kaptad, hanem azért, hogy égi segítséggel tudd rendezni akár a saját életedet vagy környezetedét.

DISZNÓ

Ez a hónap a horoszkópodban lévő Disznó által képviselt energiára nincs hatással.

Sásdi Bernadett asztrológus
www.kinai-horoszkop.com
 

 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5201 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x