Az élet sója
Címlap / Ezotéria / Az élet sója

Az élet sója

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-04-02

Legyen az ember 15, 25, 45 vagy 65, ha szerelmes, akkor teljesen átalakul az élete. Megfiatalodik, feledékeny lesz, mosolyog, jókedvű, sugárzik és csillog a szeme... Ez egyik oldalról csodálatos misztérium, a szkeptikusok szerint meg csupán kémia, hormonhatás, és úgyis elmúlik. Akármennyire is próbáljuk fenntartani a varázst, tényleg elmúlik... És milyen szerencse, különben az évekig tartó izzás, lángolás szétégetné a testet, a lelket, az érzelmeket egyaránt.  

 

Nagyszüleink együttélve megszerették egymást, manapság fellángol egy érzés, ami többnyire a vágy, gyorsan ész nélkül menekülünk egymás karjaiba aztán ugyanezzel a elndülettel futunk egymás elől, ha a dopamin függőség, (hormonhatás, ami a szerelem függőségi érzésének okozója) intenzitása alábbhagy...

Van pár fogalmi eltévelyedés a szerelem körül. Villámszerűen ideszúrok párat...
Először is a vágy és a szerelem nem egy és ugyanaz... az utóbbi testi, fizikai sík, az előző a teljességben mozog...

A szeretet és a birtoklás is két különböző dolog. Hiszen lehet szeretni anélkül, hogy az én pasim, csajom legyen. Ez a kettő köszönő viszonyban sincs egymással. A birtoklást szeretjük, a személyt, a kontrollt vagy Őt? Jó lenne megtalálni a válaszaink az alábbi kérdéseinkre mielőtt kardunkba dőlünk, mert a nagy szerelmünk épp nem velünk szeretné a péntek estét tölteni... Csak ide fúródik be az a fránya önszeretet. Gyakran hallom, hoyg „Minek szeressem én magam, ha őt nem érdeklem?”- na de kérem szépen kedves hölgyeim, uraim, nem azért szeretjük magunk, mert a másik ez vagy az, hanem azért, mert addig, amig magunk nem szeretjük, mást sem tudunk... Persze, ehhez érettség kell, magasfokon...

Az alázat és a megalázkodás sem egy és ugyanaz... Szeretettel elfogadni a másik döntéseit, őszintén megvallva saját érzéseink vagy sírva zokogni, hogy ne lépjen le, mert vége az életünknek nélküle, az kettő...Őszintének lenni vagy játszmázni bizonyos társadalmi szokások, normák mögé bújva, megint eltér egymástól. Ha nem tudod felhívni a társad, amikor tényleg szükséged van rá, vagy semmilyen módot vagy csatornát nem használhatsz arra, hogy kommunikáljatok, mert attól félsz, hogy mit fog ő erről gondolni...nem őszinte kapcsolatra utaló jel... Persze, a ló másik oldalára se essünk, hogy folyton a telefonon vagy egyéb eszközökön lógunk, minden apró-cseprő dolog miatt visszaigazolásra várva..

És a legvégére hagytam a megbocsátást... Mert ez mint egy mumus, követi a kapcsolatokat, párok hurcolják a múlt sérelmeit, mint valami mázsás hátizsákokat, ahelyett, hogy szeretetben felszabadulva, elvárások nélkül repülnének egymás mellett, kézenfogva... A szeretet nem ismer határokat, kereteket. Gyakran rájövünk, hogy tévedtünk, de egónkat féltve nem lépünk. Pedig lehet, hogy nyitva van még az ajtó, csak be kellene kopogni. Az idő begyógyítja és megszépíti még a kellemetlen emlékeket is, hát még a szépeket... Nem egy olyan páros van a köreimben, akik több hetes, hónapos, akár éves szünet után is visszataláltak egymáshoz és megélték azt az egységet, amire az első kapcsolódáskor nem voltak még felkészülve.

A szeretetben is érvényes az amire a legnagyobb szükséged van, azt éled szabály...
Félelemben nem lehet szeretni, az egyik oldja a másikat.

Ha kérdésed van vagy bármi bizonytalanságod, írj: reka@dezsireka.hu vagy hívj a : 06-30-6404061-es számon

 
 
[ 2516 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x