Létsíkok, dimenzióváltás
Címlap / Ezotéria / Létsíkok, dimenzióváltás

Terdik Réka

Létsíkok, dimenzióváltás

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Hála F. Galló Bélának, aki a traumatérkép rendszerének megalkotása közben elérhetővé tett egy olyan modellt, amivel a gyakorlatban meg lehet ragadni igen elvont fogalmakat és kérdésköröket, gyorsan és könnyedén tudunk képet alkotni akár tőlünk távol eső világokról és rendszerekről.  

A traumatérkép a maga stabil és egyedülálló módszerével felismerhetővé és emberközelivé képes tenni bármilyen megfoghatatlan, az ezoterika és spiritualitás kissé ködös közegébe tartozó fogalmat, mert a középpontba mindig az egyes embert, és az ő szubjektív tapasztalatait helyezi, és majd azt képezi le az anyag, a megfogható nyelvére.

Ezt láthattuk a korábbiakban is. ( Én személy szerint követendőnek tartom ezt a példát alapvetően, mert ugyan fantasztikus dolog a gondolatok szárnyán szállni, érzelmekben megmerítkezni, és így feltöltődve, ihletetten élni mindennapjaink realitását, ám tudnunk kell, hogy a gondolatok, érzelmek dimenziói folytonosan jelen vannak az anyag szintjén.
Konkrétan a sejtjeinkben!


Magyarul, a különböző létsíkok és dimenziók folytonosan jelen vannak bennünk és csak tőlünk függ, időszakainktól és sejtmemóriánktól, hogy aktívan, van passzívan éljük-e meg őket.

Ismét muszáj megemlítenem, hogy a témáknak itt csak az alapjait lehet lerakni. Részint azért, mert ez az információs felület főleg erre alkalmas, másrészt pedig azért, mert hiába vannak általános érvnyű szabályok és értelmezések, azok minden egyes ember életében a pillanatok egyedi megtapasztalásának függvényei az emberi érzékelés érzékszervi és azon túli észlelési lehetőségeinek vonzataként.

 
 
Magyarul tehát az egyén, egy komoly és bonyolult módon, ámbár az általános törvényszerűségeknek megfelelően összefüggő rendszert alkot amellyel más emberi vagy szellemi, érzelmi, tapasztalás, tehát eseményalapú rendszerekhez kapcsolódik, többnyire a hasonlóság és az ismétlődő események (újrajátszás) alapján.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 8313 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x