HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18
Címlap / Ezotéria / Asztrológiai előrejelzés 2017-re: A Nap éve

Havasi Patrícia

Asztrológiai előrejelzés 2017-re: A Nap éve

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-11-18

Az asztrológiában minden évnek megvan a maga uralkodó bolygója. Ameddig a 2016-os évet a Mars, addig 2017-es évet a Nap uralja, ami a hatalom, az életerő, az energia jelölője is. 

 

Rendezvénynaptár
 2017-ben minden azt a célt szolgálja majd, hogy tudatosuljanak bennük erősségeink, csakúgy mint fejlesztendő területeink. Minden a mi javunkra fog szolgálni, saját fejlődésünkért történik minden. Itt az idő megteremteni a valódi boldogságunkat!  

A Nap évében hozott döntéseink hosszú évekre meghatározhatják az életünket. 
 


Tisztítsd meg szíved – tiszta életed lesz! 
Ez az év a megtisztulás, a megújulás lehetőségét is magában hordozza,  és hozzásegít majd minket egy vidámabb és boldogabb élethez. Vagyis tegyél rendet ténylegesen magad körül. Építsd újra azokat a dolgokat, amik leomlottak. Tegyél rendet, ahol nincsen, számold fel a félbehagyott dolgokat.
 
Légy 2017 győztese! 
Az idei évnek akkor lehetünk a győztesei, ha most van bátorságunk  elengedni végleg a múltat és fogadni ami jön, mert  ami most érkezik, az az elmúlt évek munkájának eredménye. Ha mindent megtettünk a fejlődésünkért, a jutalmunk garantált. 
 
Szaturnusz idén neked szurkol! 
Ezt segíti a kapu őre is, a Szaturnusz, ami egészen az év végéig a Nyilas jegyében áll. A Szaturnusz arra tanít minket, hogy őszintén tegyünk rendet a saját életünkben. (Ezt azért érdemes megnézetned a saját képleteden belül is – ki tudja, nem most jön-e végre a nagy áttörés, amire vártál?) 
 
Használjuk ki az idei évben is a bolygók adta lehetőségeket és szárnyalni fogunk. Bízzunk magunkban és még tudatosabban,  éljük az életünket itt és most! Nincsen múlt, nincsen jövő, csak a jelen van, legyünk résen!  
 

 
 
[ 4288 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot


Warning: Division by zero in /var/www/lapcsalad/harmonet.hu/include/fooldal/rendezvenynaptar_slide_jobb_oszlop.php on line 72
 
 
/img/hirdetes/2019/csengettyu.jpg
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x