Közel az első tízmilliószoros nap!
Címlap / Ezotéria / Közel az első tízmilliószoros nap!

B Nagy Magdolna

Közel az első tízmilliószoros nap!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Közel az első tízmilliószoros nap! Most megtudod, mikor lesz, és azt is, mit tud! Évente négy alkalommal van olyan energiajelen itt a földön, amely tízmilliószorosan segíti a teremtést, a vágyak megvalósulását.  

Tízmilliószoros napok 2017 -ben

Március 12. Vasárnap

Június 9. Péntek

Július 27. Csütörtök

November 10. Péntek


Most vasárnap, március 12-én lesz az év első tízmilliószoros napja.

Ezen a napon sok lehetőség tud aktiválódni. A lehetőségek aktiválása annyit jelent, hogy azok a vágyaid, amelyekre már régóta vársz, most elkezdhetnek megjelenni az életedben is.

3 lehetőség, amelyek mindegyike segít a vágyaid megvalósulásában

1. Személyes meditáció
A személyes meditációt azoknak szoktam javasolni, akik szeretnék a vágyaikat megvalósítani, és ehhez szívesen végeznek meditációt.
A személyes meditációhoz először megnézem a személy energiáit, csakráit, fizikai testének energia rendszerét – és megbeszéljük, milyen változásokat szeretne megtapasztalni az illető.
Kalotaszegi Ilona, amikor ezt a személyes meditációt kérte, a párkapcsolata miatt aggódott, és emiatt a nemi csakrája és a torok csakrája volt blokkolva. Ezért olyan meditációt készítettem neki, ami ezen csakrák  blokkjainak oldásában volt segítségére, és a személyes meditációja segítségével, (amit naponta végzett, mert készítettem belőle neki hangfelvételt) eljutott oda, hogy ezt mondta egy héttel a rendszeres napi meditációi után:
„Az első alkalommal, amikor a meditációt végeztem, csak egy kis megkönnyebülést éreztem. Második és harmadik nap azonban már éreztem, hogy a testemben a feszültség oldódik. Észrevettem azt is, hogy könnyebb lett a mozgásom és a beszédem is. A kollégáim viszont nagyon csodálkoztak, hogy mosolygósabb lettem, és egy hét személyes meditáció végzése után már sokkal több örömöt tudok megélni. Olyan élettelinek érzem magamat, amire mindig is vágytam. Köszönöm, Magdi!”


Extra tipp:
A tízmilliószoros napokon a személyes meditációkat azért érdemes használni, mert megtöbbszörözik a jólét-teremtő energiákat, testi, lelki, szellemi szinten.

2. Angyali energiák behívása a tízmilliószoros napokon
Angyali energiákat bármikor behívhatunk az életünkbe, vannak azonban olyan angyali energiák, melyek ezeken a jeles napokon több áldást tudnak az életünkbe hozni.
Az angyali energiák behívásához Angyal kártyát szoktam használni, mert azon keresztül az Angyalok könnyen, és érthető módon tudják megmutatni, hogy az egyes életterületek miért vannak elakadva. Az angyalok azt is megmutatják ilyenkor, hogy hogyan lehet kilépni az elakadt élethelyzetekből, és hogyan lehet segítségükkel „meglovagolni” a tízmilliószoros napok jólét-teremtő energiáinak folyamát.

3. A harmadik csodálatos lehetőség, csak a most vasárnapi tízmilliószoros nap jólét-teremtő energiáinak az aktiválásához (Ez a lehetőség azonban ritkán adódik, ezért is nagyon értékes lehetőségeket tartogat azok számára, akik a pozitív változást szeretnék megélni.)

Most vasárnap ugyanis nemcsak tízmilliószoros nap lesz, hanem a Telihold energiáit is segítségül hívhatjuk.

A Telihold mindig segít megkönnyíteni a negatív energiák, kellemetlen élethelyzetek elengedését. Személy szerint én nagyra becsülöm ezeket az energiákat, mert csodás lehetőséget adnak számunkra, hogy a múlt fájdalmas emlékeitől megszabaduljunk.

Szóval ezen a csodás március 12-ei napon azok számára, akik pozitív változást szeretnének az életükbe, mindenképp azt javaslom, hogy először a negatív energiákat engedjék el a Telihold segítségével, mert utána sokkal könnyebb lesz a tízmilliószoros nap pozitív, jólét-teremtést segítő energiáira ráhangolódni.

Ha még több információt szeretnél a tízmilliószoros napokról, akkor itt lehetek a segítségedre


forrás: pixabay

Tehát itt van három csodás lehetőség, ami csak arra vár, hogy válassz közülük. Akár párkapcsolati problémáid vannak, akár egészségügyi gondjaid, stresszel telinek érzed magad, vagy magányosnak… nos, a három lehetőség közül ki tudjuk választani neked azt, ami kimozdíthat a beragadt élethelyzeteidből, és kinyithatja a jólét kapuját a számodra. Kiválaszthatod egyedül, vagy kérheted a segítségemet.

A lényeg:
A tízmilliószoros napok csodás lehetőséget hozhatnak a számodra, melyek a fizikai világodban segítenek a nagyobb jólétre, boldogságra hangolódnod. Egy dolgot azonban senki nem tud helyetted megtenni, még ezen a napon sem. Választanod kell! El kell döntened, mélyen, szíved legmélyén, hogy változást akarsz, hogy már nem akarod a megszokott unalmas életedet tovább élni. Akarnod kell a boldog kapcsolatot, a jólétet és az egészséget!

Keress meg, hívj telefonon, hiszen én is csak azoknak tudok segíteni, akik tenni akarnak magukért

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 16269 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x