Maja horoszkóp - Sárga csillag hullám 13 napra
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp - Sárga csillag hullám 13 napra

Maja horoszkóp - Sárga csillag hullám 13 napra

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Sárga csillag hullám indul ma, május 11-től május 23-ig tart. A különleges, a 13 napos maja asztrológiai ciklusokat a Harmoneten követheted. Ezekből a ciklusokból 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz a ez a hullám a te számodra!  

 A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet >>
 

A maja asztrológiai rendszer

A maja renszer 13 28 napos holhónap +Időn Kívüli nap és az 260 napos szent naptár a Tzolkin (20 13 napos hullám kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra. Idén a Sárga csillag hullám a 11. maja holdhónapban az elengedés spektrális kígyó  holdjában (2017. május 2.-29.) van ,

Kérdése: Hogyan engedhetek szabad utat ?
A 11. hang , a spektrális  tónus ereje a feloldás, cselekvése az elengedés , lényege: a felszabadítás .
 

Mi szolgálja lelki fejlődésünket?

Az idei év tónusa is spektrális - azaz színképekkel kapcsolatos - ezért ebben időszakban különösen erősek a színek erejének minőségei. Újabb esélyt és kihívást kapunk arra, hogy elengedjünk dolgokat, mintákat , akár kapcsolatokat is ,amelyek már szolgálják fejlődésünket. Megmutatja hol vannak ezek a területek, min kell javítanunk és mi az, amit végleg el kell engednünk. S meg láthatjuk , mi az, melyek azok kisebb dolgok, amit tennünk kell néhány „projektünk” tökéletesítéséhez. S azt is el kell fogadnunk, hogy vannak olyan helyzetek, amikor nem tehetünk többet, valami nem lesz tökéletes. Attól persze még nagyon jó lehet. Mi emberek sem tudunk tökéletesek lenni s így az általunk  teremtett dolgok sem . S van amikor csak feleslegesen pazaroljuk energiánkat a „tökéletesítésre”, ahelyett , hogy olyan dolgokra fordítanánk őket, ahol sokkal gyümölcsözőbbek lehetnek.Erre különösen a következő  csillag hullám időszaka alatt figyeljünk!
 
A  Tzolkin utolsó 20. hulláma , a Sárga csillag hullám-  amelynek  
mottója  „ a báj ereje” ,  a Tzolkin  a szent naptár utolsó palotájába, a varázslat zöld központi palotájába- a mátrix termébe-  tartozik. A mátrix időszakok különösen jelentősek a saját jövőbeli fejlődésünk, evoluciónk mintáinak , magjainak kialakulása szempontjából.Ezek hosszútávra határozzák meg az életünket. 
 

 A csillag cselekvése a megszépítés, lényege a művészet, ereje az elegancia. 

A maja rendszer alapját a 4 szín, a 13 tónus vagy hang, és 20 pecsét kombinációja alkotja. A 4 szín :  a piros, amely a kezdet, az elidítás színe, a fehér , amely a finomítás, javítás színe, a kék, amely a tanulás, átalakulás  színe és a sárga, amely a befejezés, manifesztálás színe. Épít és bővít, erős a mentális aspektus is, beépíti az intelligenciába a megszerzett tapasztalatokat.

Nem véletlen , hogy a Tzolkin utolsó hulláma és utolsó KIN-je (egy szín , egy, pecsét és tónus kombinációjából álló egység) is sárga, mégpedig   az utólsó 13 kozmikus tónus  és a huszadik pecsét a nap együttese.
Ez aKIN meg fogja mutatni , hogy az elmúlt 260 napban (egy Tzolkin hoszza ),  illetve hosszabb, ebben az időpontban befejeződő ciklusokban – sok kisebb nagyobb ciklus fut egyidőben -- mit értünk el ,  mi a munkánk vagy tétlenségünk gyümölcse. Lehet, hogy ez a gyümölcs édes, lehet, hogy fanyar lesz.

A Sárga Csillag  időszakok   kreatív , alkotó időszakok, felerősítik harmónia vágyunkat , támogatnak annak megtermtésében.
Segít bennünket, hogy észre vegyük , megtaláljuk a szépséget mindenben , amit teszünk és illetve tegyük széppé világunkat. Ha magad körül szépséget , harmoniát teremtesz, hozzájárulsz az egyész világ széppé tételhez.  Ne csak nagy projektben, rendkívüli dolgokban gondolkodjunk. Nem mindenki képes, nem az a dolga, hogy olyan alkotásokat hozzon létre, mintpl. a Mona Lisa. De akár egy  kruplifőzelék elkészítését is művészi szintre emelhetjük, amelynek ízharmóniájával sok örömet tudunk okozni.  Vegyük észre, hogy azt is , hogy akár számunkra utálatos munkák, mint a takarítás  végeredményeként is mennyivel harmonikusabb lesz a környezetünk, ez segíthet megtalálni az örömet ebben a tevékenységben.
 

Csináljuk úgy a hétköznapi életünket, mint keleten;
végezz úgy  mindent , mitha Istennek tennéd, mintha Istent várnád, neki főznél, őt várva takarítanád ki a lakást stb.  

Persze vedd azt is észre, hogy néha a harmónia, a tökéletesség iránti vágyaddal, nagyobb zűrzavart teremtesz nemcsak magadban, hanem a környezetedben.

Május 12-én a  lunáris vörös hold pecsétjének energiája megmutatja, hogy melyek azok a területek, ahol elakadások vannak,ahol harmóniát kell teremtenünk,  hogy újjászülethessenek , megújulhassanak különböző területek,  akár magunk is. Előző életből származó blokkok okát is felszínre hozhatja, s  megérthetjük azt.. 
 
Május 14-én a kék önálló majom napja  megmutatja, hogy mi az , amit túlzásba  viszünk, mi az  amit alul müködtetünk és megadja a kereteket ahhoz, hogy min kell változtatnunk a harmónia érdekében. Kreatív ötleteink támadhatnak, ha hagyjuk élni játékos énünket. 
 
Május 17. rezonáns fehér varázsló napján kitűnő az alkotáshoz, hogy a jelentősebb erőt, energiát kívánó  dolgokat elvégezzük, .   
A hullám végére május 23-án a sárga kozmikus nap napján  fogunk igazán szembesülni azzal, hogy munkánk, milyen  gyümölcsöt termett. Sok minden napvilágra kerül, s világosan láthatunk sok mindent.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 10388 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x