HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14
Címlap / Ezotéria / 7 hétköznapi hőstett magadért, hogy boldog legyél

7 hétköznapi hőstett magadért, hogy boldog legyél

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-10-14

Ingyen van, apróság, mégis ha ezeket mindig megteszed, akkor sokkal boldogabb lesz az életed. Nem kell róla beszélned senkinek. De ha megosztod másokkal, akkor szebb lesz az élet körülötted is!  

 

Hét apróságot hoztam mára. Olyasmit, amit csak te tudsz megtenni, és minden napodat jobbá tudja tenni. Hétköznapi dolgokat, amik a bölcsek számára többet jelentenek, mint az ostobáknak. Tanuld meg ezt a hét szokást! Legyen boldogabb az életed ezekkel!

 1. Mindig imádkozz, ha látsz egy mentőautót (vagy kívánj jót annak, aki éppen az autóban van) - ezek a gondolatok nagyon sokat számítanak! 
   
 2. Ha valami felbosszant, bátran gondolj, vagy mondj egy cifrát, aztán szívd be, fújd ki, és mosolyogj magadra! Mások hülyesége miatt bosszankodni olyan, mintha meginnál egy csésze mérget és várnád, hogy a másiknak fájjon! 
   
 3. Ha azt látod, hogy a gyengébbet bántják, akkor ne habozz odaállni mellé. A gyávaság lelkiismeretfurdalást okoz, a bátorság büszkévé és erőssé tesz. Legyél bátor és védd a gyengébbeket, a gyermekeket, az állatokat, az időseket és az emberek értékeit.  
   
 4. Ha bűncselekményt látsz, ha tudod, akadályozd meg, ha nem, akkor tegyél feljelentést. A sumákolás bűnpártolás. Ne félj megtenni a jót! 
   

   
 5. Ha bárhol földön fekvő embert látsz, menj oda hozzá, még akkor is, ha azt gondolod róla, hogy részeg. Nézd meg, hogyan tudsz segíteni. A közöny halálos! Hívj mentőt. 
   
 6. Figyelj az idősekre, a mozgássérültekre, és azokra, akik nehezebben mozognak mint a többiek. Könnyíts a terheiken, vedd át a csomagjukat, vagy segítsd őket a lépcsőkön, padkákon, járműveken. 
   
 7. Adakozz. Nem csak pénzzel tudsz adakozni, de önkéntes munkával, figyelemmel, régi holmid odaajándékozásával, tudásod megosztásával.Tedd szokássá az adakozást, és ne itélkezz azokon, akik rászorulnak, csak adj. 

Végül az utolsó fontos dolog: soha ne készíts másokról fénykép- , vagy videófelvételt olyankor, amikor kiszolgáltatott helyzetben van. Csak azokat a felvételeket hozd nyilvánosságra, amelynek ha a főszerepében te magad lennél, örülnél neki. 


 
 
[ 5853 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x