HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-22
Címlap / Ezotéria / Budapestre érkezik Lorna Byrne

Budapestre érkezik Lorna Byrne

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-22

Újra magyar közönség előtt az Angyalok nyelvén szerzője Lorna Byrne, az ezoterikus bestseller-szerző szeptemberben második alkalommal látogat Magyarországra. Két évvel ezelőtt 600 érdeklődő előtt mesélt spirituális élményeiről a nagy sikerű Angyalok nyelvén írója, idén pedig Angyali érintés című előadásán találkozhat vele a budapesti közönség.  

 

Lorna Byrne egy szegény család gyermekeként jött világra Dublinban, 1955-ben.
Látta az angyalokat és kommunikált velük, mielőtt még beszélni tudott volna. Fizikai valójukban látja őket, olyan tisztán, mintha előtte állnának. Lorna története révén betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk mindig, minden pillanatban.


Első, lenyűgöző élettörténetét bemutató Angyalok nyelvén című könyve mostanra nemzetközi sikerkönyvvé vált, 26 nyelvre fordították le és több mint 50 országban jelent meg.

Ma a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdők keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat nyerjenek tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. A spirituális világról való bensőséges ismereteinek megosztásával a remény és a szeretet üzenetét közvetíti olvasói és hallgatósága felé. Ahogy ő fogalmaz: „Csak kérni kell, ennyi az egész!”

A 2017. szeptember 30-án 15:00-kor kezdődő előadását követően Lorna Byrne megáldja és egyenként megöleli a hallgatóságot.
Jegyek és további információ: https://www.facebook.com/LornaByrneAngyalokNyelven/

 
<3 
Nyerj jegyeket a képre kattintva, Lorna előadására a HarmoNeten, a Belső nyár, hat hetes önismereti játék során! Minden héten egy-egy jegyet sorsolunk a résztvevők között! 


(X)
 
 
[4570]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x