HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Égenjáró hullám

Maja horoszkóp 13 napra - Vörös Égenjáró hullám

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22

Vörös égenjáró hullám indul ma, július 15-től július 28-ig tart. Különlegesek a 13 napos maja asztrológiai ciklusok, amikből 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz ez a hullám számodra!  

 

A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energia minőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alapul kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet (itt egy link a juliusban közölt írásomból, ami a harmonetre került.)
 

A maja asztrológiai rendszer

A maja rendszer 13-28 napos holdhónap + Időn Kívüli nap és a 260 napos szent naptár, a Tzolkin (20-13 napos hullám) kombinációján alapszik. Ezért csak 52 éventevan az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra.
 
Idén a Vörös Égenjáró Nap hullám –a tér ereje - a 13. maja holdhónapra, "A  jelenlét kozmikus teknős hónapjában" kezdődik (június 27 - július 24., kérdése: Hogyan szélesíthetem ki örömömet és szeretetemet?) és "A cél mágneses denevér hónapjában" (július 26 - augusztus22., kérdése: Mi a célom?) fejeződik be.

 

A kozmikus hang vagy tónus ereje a kitartás, cselekvése a túlhaladás, lényege a jelenlét.

A kozmikus az utolsó a tónusok közül, egy fejlődési folyamat lezárása, de egyúttal előkészítése a következő hullámnak is. Megmutatja mit érleltünk, s mindaz, ami beérett, rendelkezésünkre áll, egyúttal forrása a továbblépésünknek is. Persze a termés lehet bőséges, egészséges gyümölcs, vagy kevesebb és kicsit fanyar is, attól függően hogyan munkálkodtunk.
 

A mágneses tónus ereje az egyesítés, cselekvése a vonzás, lényege a cél.
E tónus energiája segít új célokat kijelölni, új víziók megvalósítását elindítani.
 

A Vörös Égenjáró hulllám az idei maja év utolsó, és egyben a következő maja év első napja is. Ebben a hullámban lesz 25-én az Időn Kívüli Nap is és 26-án a maja újév is. E hullám a Tzolkin második palotájának, az átmenet északi palotájának - a halál termének - utolsó hulláma. 
 

A Vörös Égenjáró cselekvése a felderítés, lényege az éberség, ereje a tér. 

Vörös Égen járó hullám 13 napos ciklus, amely segíteni fog abban, hogy a dolgok mögé lássunk, észrevegyük a világ sokszínűségét, azt, mennyi „színt”, megközelítési módot, technikát, eljárást használhatunk az eddig ismertek, alkalmazottakon kívül. Megérthetjük számos problémánk, számos dolog mozgató rugóit, a mélyebb okokat.
 
Megmutatja, mennyire vagyunk szabadok szellemileg, érzelmileg, fizikailag.
 
Az égenjáróhoz tartozó minőség, az előítéletmentesség, segít, hogy prekoncepció nélkül közelítsünk emberekhez, eszmékhez, dolgokhoz. Az égenjáró segít kitágítani határainkat, megérteti, hogy mindig keress tovább, menj tovább, mert mindig találsz az eddigiek mögött valami mást, még ha az is gondoltad, hogy ez a végső igazság, egészen addig, amíg egy nem leszel a "végső" valósággal.
 
Július 16-án a lunáris fehér varázsló pecsétjének energiája megmutatja mit kell elegednünk, hogy harmonikusan tudjuk működtetni teremtő erőnket, bár elsősorban a tudatalattink tisztul.
 
Július 18-án az önálló sárga harcos segít körvonalazni, mit kell megkérdeznünk, megkérdőjeleznünk, kimondanunk, megtennünk. A harcos energiája megadja hozzá a bölcsességet és a bátorságot.
 
Július 21-én a rezonáns kék vihar napján feltöltekezünk energiával a transzformációhoz, s erőtelesen támogat, hogy elengedjünk minden olyan dolgot, mintát, kapcsolatot, aminek elengedése már többször szükségessége vált, előkerült, de idáig mindig szőnyeg alá söpörtük.
A hullám végére július 27-én, a vörös kígyó napjára megmutatkozik, mennyit fejlődtünk, s megújulhatunk akár testileg is. Újra szabadon áramolhat az energia különböző szinteken, testünkben és életünkben is.

 

 
 
[3992]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x