HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17
Címlap / Ezotéria / Maja horoszkóp 13 napra - Kék vihar hullám (augusztus 10. - augusztus 23.)

Maja horoszkóp 13 napra - Kék vihar hullám (augusztus 10. - augusztus 23.)

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-07-17

Különlegesek a 13 napos maja asztrológiai ciklusok, amiből 52 évente van csak hasonló. Olvasd el, hogy mit hoz ez a hullám a te számodra!  

 

A maja hullámokról szóló rövid összefoglalók valójában nem az aktuális időszakra vonatkozó horoszkópok, hiszen nem a 12 zodiákus aktuális hatásait ismertetik, de mindenképpen illenek a többi horoszkóp közé, mivel egy aktuális időszakban uralkodó hatásokat mutatják be, más kiinduló pontból.
 
A maja civilizáció kronovízióra épült. A Maják jól ismerték az idő törvényeit, a természetes ciklusokat és tudták, hogy az idő nemcsak mértékegység, hanem energetikai program is. Ez a tudásuk egy bonyolult naptárrendszer megalkotásában csúcsosodott ki, amely megmutatja a számtalan, egyidejűleg futó természetes ciklus együtteséből az adott időszakra vonatkozó energiaminőség jellemzőit, a 13 tónus és 20 pecsét, négy szín alap kombinációjából kiindulva. A 13 napos aktuális hullám hatásaira koncentrál a rövid összefoglaló. A maja naptárrendszerről olvashatsz többet.
 

A maja asztrológiai rendszer

A maja rendszer 13 28 napos holdhónap + az Időn Kívüli nap és a 260 napos szent naptár, a Tzolkin ( 20 13 napos hullám) kombinációján alapszik. Ezért csak 52 évente van az évnek ugyanabban az időszakában egy hullám újra.
 
Idén a Kék Vihar hullám - az önmegújulás ereje - esik a 1. maja holdhónapra, "A cél mágneses denevér hónapjára" (július 26. - augusztus 22., kérdése: Mi a célom?) esik, az utólsó napot kivéve, ami már a 2. holdhónapra esik.
 
A mágneses tónus ereje az egyesítés, cselekvése a vonzás, lényege a cél. 
E tónus energiája segít új célokat kijelölni, új víziók megvalósítását elindítani. E hullám  a Tzolkin második palotájának, az átmenet északi palotájának - a halál termének - 3. hulláma is.  
 
A kék Vihar cselekvése a katalizálás, lényege az energia, ereje az öngerjesztés.  
A kék az átalakulás, átváltozás energiája. Ehhez társul a nyugat és a víz. Ez egy gyógyító energia, amelyben a transzformáció is végbemegy.

 
A fehér világáthidaló már előkészített bennünket erre a hullámra. Amit ott nem végeztünk el, itt befejezhetjük, s vannak dolgok, amelyeket ezen időszak alatt be kell fejeznünk, véghez kell vinnünk a legtöbbünk számára nehéz elengedési folyamatban.
 
A fejlődési folyamat során több pecsét is jó alkalmat kínál energiáival, hogy elengedjük mindazt, ami már nem szolgál bennünket, amire már nincsen szükségünk, legyen ez érzelem, gondolat, viselkedési minta, emberi kapcsolat, újabb keletű vagy régebbi „szerzemény”. A vihar pecsétje az utolsó ilyen alkalom, mielőtt a 20. pecséthez érve "learatjuk", amit odáig sikerült beérlelnünk. Persze, az is előfordul, hogy a gyümölcs nem édes, hanem fanyar lesz. 
A Vihar, nevéből kitűnően, már nem kíméletesen noszogat bennünket az elengedésre. Nem engedi, hogy továbbra is a szőnyeg alá söpörjük a dolgokat. Újra és újra felkapja, az arcunkba nyomja azokat, egyre erősebben, a szükséges változások meglépésére késztetve. S ha nem tesszük, végül úgy fog rázni bennünket, mint egy vihar, amíg „ki nem tépi, el nem viszi" mindazt, ami felesleges már. Mindig jobb, ha egy uralkodó energiával együttműködsz, mintha ellenállsz, széllel szembe mész. Az sok kárt, nagy fájdalmat tud okozni. Az előzőekből is kitűnően izgalmas időszaknak nézünk elébe. A sok kisebb, de még inkább nagyobb változást hoz, ami a legtöbbünk számára nem lesz könnyű, mivel az emberi természet nem szereti a változásokat. S ezek fizikai szinten életkörülményeinkben, kapcsolatainkban is komoly változásokként mutatkozhatnak meg, nem „csak” belsőnkben.
 
 A vihar  energiája nemcsak az elengedést segíti elő, kényszeríti ki, hanem a megtisztulást követően a transzformáció, az átalakulás végbemehet, mintegy jutalomként.
 
Augusztus 11-ea lunáris sárga nap napja. E nap megmutatja, megvilágítja melyek a legfontosabb területei az elegedésnek, megtisztulásnak. 
 
Augusztus 13-án az önálló felhangos szél energiája segít körvonalazni, hogy mit kell tennünk az elengedési folyamatban, az átalakulás hogyan zajlik le.
 
Augusztus 18-án kék szoláris kéz napja, igazán kitűnő , hogy oadadjuk magunkat a transzformációnak, és sok minden miértjét megérthetünk , sok mindenre rájöhetünk. 
 
Augusztus 22-én a fehér kristályos kutya energiája segít megnyitni a szívünket, s ha szívből kommunikálunk másokkal sok „AHA” élményünk lehet, sebeket lehet begyógyítani a szeretetteli, őszinte szavakkal, hozzáállással és konfliktusokat feloldani.

 

 
 
[6537]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x