Csábítsd el piros ruhában! - És egy egyszerű szerelmi mágia...
Címlap / Ezotéria / Csábítsd el piros ruhában! - És egy egyszerű szerelmi mágia

Csábítsd el piros ruhában! - És egy egyszerű szerelmi mágia

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-02-25

Miért éppen piros ruhában? Azért, mert a piros szín a mágia, a szerelem és a szexualitás színe!Nézzük csak meg közelebbről!  

 

A piros és a vörös szín a szerelem, a szenvedély, a szexualitás és az átok elleni védelem jelképe. Varázslatoknál akár piros gyertyát, akár piros szalagot alkalmazunk, mindig erősebb a mágia és lendületet is ad a rituálénak. A piros szín rezgésszáma nagyon magas, sokkal magasabb, mint a többi színé! Továbbá szenvedélyes szerelmet, fizikai vágyat, akaraterőt és atletikus képességet sugároz.

Ha egy nő piros ruhát visel, a férfiak 98%-a azt a nőt fogja megnézni és randira hívni! Azért is érdemes az első randevúra piros ruhát felvenni vagy a társkereső oldalakon piros ruhás képet feltölteni magunkról, mert sokkal vonzóbb, energikusabb és szenvedélyesebb a kisugárzásunk. Egy nő piros ruhában szó szerint a végzet asszonya egy férfi szemében, akit meg kell, hogy szólítson!


 
A piros ruha továbbá minden testalkatú nőnek jól áll, lehet vékony, lehet telt, ugyanis minden nő elragadó és csábító piros ruhában!
 
Tippek Lénárt Évi Parapszichológustól:
- ha el akarunk valakit csábítani, akkor piros színű ruhában menjünk el randevúra vagy a találkozóra!
- ha üzletet szeretnénk kötni, akkor erre a célra a legalkalmasabb a piros ruha. Hiszen lendületet, energiát sugall és az üzletkötő partnerünk egyből érezni fogja a spirituszt, így a piros ruha látványától hamarabb meg is köti az üzletet!
- szerelmi mágiáknál, ha saját magunknak végzünk varázslatot, akkor vegyünk fel piros ruhát, ez még több erőt, akaratot és energiát ad a rituáléhoz!

 
 
Ajándék szerelmi varázslat a cikk olvasóinak, amit bárki el tud végezni!
Készítsünk egy kád fürdővizet és tegyünk bele rózsaolajat! Ezzel fürödjünk meg és utána vegyünk fel egy piros ruhát a randevúra vagy találkozóra! Ezután fogjunk egy borítékot és Írjuk bele mit szeretnénk elérni a találkozón! Szerelmet, sikert esetleg szerencsét? Fogalmazzuk meg jól mit várunk a találkozástól! Ezután tegyük bele a borítékot a táskánkba és a találkozó utáni éjszakán égessük el a borítékot! A varázslat azonnal hatni fog!
 
Lénárt Évi parapszichológus

 
 
[ 6008 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x