HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10
Címlap / Ezotéria / Emeld tudatszintedet az új évre a lelki béke imájával!

Emeld tudatszintedet az új évre a lelki béke imájával!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-12-10

A Hawkins Tanulócsoport Imája, amit lelki béke imájának is szoktak nevezni egyike a legtökéletesebb fohászoknak, amelyekkel az óévet zárhatod és az új évet kezdheted - a magasabb, tisztább tudatállapot elérése érdekében.  

 

Dr. David R. Hawkins (1927-2012) nemzetközileg elismert spirituális tanító, szerző és előadó, fő kutatási területe a magas tudatállapotok, a tudatosság természete, illetve az Önvalónak Isten jelenlétében történő felismerése. 
 
Élete során Hawkins rengeteg előadást tartott az évek során világszerte, különféle szervezetek, spirituális konferenciák, egyházi közösségek, valamint apácák és szerzetesek előtt, többek között Angliában az Oxford Forumon. A Távol-Keleten megkapta a „megvilágosodáshoz vezető út legfőbb tanítója” (Te Rjang Szun Gak Dosza) elismerő titulusát.

 
Az általa módosult tudatállapotban megfogalmazott imát, a Hawkins Tanulócsoport Imáját szeretettel ajánljuk bárkinek, aki tisztulni és emelkedni vágyik, magasabb tudatállapotot szeretne megélni:
 
„Mindenható Isten, add, hogy a Te szolgálóid, Szereteted eszközei és Akaratod közvetítői lehessünk. Útmutatásodért és segítségedért könyörgünk, hogy elköteleződésünk által minden személyes akaratunkat át tudjuk adni a Te Igazságodnak, és életünket a Te szolgálatodnak szentelhessük. Segíts, hogy mindig és minden körülmény közt a szeretetet és a békét válasszuk minden más lehetőség közül. Add, hogy ítélkezéseinket feladva, a Te kezedbe helyezve, egyetlen célunk a Feltétel nélküli Szeretet és Könyörület legyen, az élet, és annak minden megnyilvánulása iránt, így életünket mindenestül feladhassuk Néked. Gloria in Excelsis Deo, most és mindörökké.”
 
A fohászoknak, imáknak, égiek felé küldött szándékoknak szilveszter és újév napján különösen nagy ereje van. 
 
Éljetek vele!

 
 
[2622]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x