HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22
Címlap / Ezotéria / Ingyen nyald ki a hátsómat, de fényesre ám, vagy megharagszom!

Ingyen nyald ki a hátsómat, de fényesre ám, vagy megharagszom!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2018-06-22

Kultúrája lett az ingyen elvárt dolgoknak - már ha kultúrának hívható ez valaha. A rinyamancik elvárása, amit soha nem szabad kiszolgálni. Mondom, miért!  

 

Főleg ezós körökben gyakori, hogy az általam rinyamanciknak hívott kör megszólal. Ők azok, akik ingyen akarják szívni a véredet. Légy tudatos, és semmiképp ne engedd meg nekik, különben úgy jársz, mint az, aki galambbal sakkozik. Leveri a bábukat, összeszarja a táblát és végül boldogan távozik, híresztelve, hogy ő nyert. 

Sakkozni csak olyannal ülj le, aki tartja, érti és ismeri a szabályokat. Ezoterikus szolgáltatást is olyanoknak adj, akik értik, hogy amit kapnak az értékes. 

Miért csóró a rinyamanci? 


Azért, mert folyamatosan a szűkösség energiát rabló tudatszintjén éli az életét. Mindent ingyen akar, semmiért nem ad cserét, és mivel egyáltalán nem vesz részt a pénzügyi áramlásban, így biztos, hogy szegény is marad. Nagyon tudja ám magát sajnáltatni! Egy dolgot nem vesz csak észre: hogy ő maga a világon senkinek nincs hasznára, de mindenkitől elvárná, hogy az ő hasznára legyenek. Lehet, hogy vannak akiket le tudnak húzni, de ne te legyél az, érd őket tetten! 

Rinyamanci ugyanis azt fogja elérni, hogy meglop, majd eltékozolja amit kap tőled. Nem értékeli, nem becsüli meg. Elvárja, hogy kinyald a hátsóját, de fényesre ám,  különben megharagszik. Ha csak egy pillantra is lankadsz, hangos szóval fogja hirdetni, hogy te nem vagy elég jó.

Akarod, hogy ilyen emberekkel légy körbevéve? Na, ha igen, akkor adj ingyen mindent ezeknek - de ha nem, akkor ne felejtsd el a spiritualitás egyik legfőbb törvényét:  az értékek háromszögét. Birtokolni - átadni - elengedni. Vagyis értéket előállítani - értékesíteni - értéket átadni. 

Ami valóban értékes, azt ne add ingyen - mégis azt mondom, hogy mindig legyen olyan érték, amit ingyen adsz. 


Várj, mielőtt fejbe akarsz verni, mert ellentmondok magamnak. Nézzük egyszerű példának a HarmoNetet. Itt vagy épp, és olvasod. Minden nap egy csomó nagyon okos ember, szakértők, tanácsadók, kézett és nagy tudású cikkszerzők adják a tudásukat neked ingyen. Ha akarsz, adhatsz érte cserét, mondjuk lájkot, megosztást, vagy egy-egy hirdetésre kattintást. Ez a szerzőknek és a lapnak jó. Viszont semmi kötelezettséged nincsen vele kapcsolatban. Teszed, ha gondolod.Azok az emberek, akik valahol sok jót kapnak, igyekeznek oda sok jót visszaadni is, egészséges lelkűek. Ahol szeretnek olvasgatni, ott örömmel vásárolnak, ahol sok jót kapnak, oda jót akarnak visszaadni. A normális erkölcsű emberek így működnek. Akár a kicsi gyerek, aki felkapja a kavicsot, a botot, a virágot, és odarohan vele hozzád, szíve minden szeretetével neked adja - ő azt tudja adni, ahhoz jut hozzá. A felnőttnék ez a csereeszköz többnyire tudás vagy pénz. Ha sok cikket olvasol nálunk, ami tetszik, lehet, hogy örömmel fizetsz egy sokkal mélyebb, több tudást adó lehetőségért. 

Azoknál, ahol az erkölcsi háttér már rozsdás, azokban kialakul, hogy nekik minden csak úgy jár. Jár a bankhitel, jár az ingyen sör, az örök élet, az adócsökkentés, és adni ezekért semmit nem kell - és mivel ez egy baromi nagy tévedés, lassan lecsúsznak. Anyagilag és erkölcsileg egyaránt, szálkás deszkán, gatya nélkül csúsznak le a pokolba. És ha nem vigyázol, hát rántanak magukkal. Ők lesznek akik mások szellemi termékét ellopják és ingyen megosztják. Ők lesznek, akik illegális csatornákon mások tudásával handlerkednek. Közönséges tolvajok, akik első körben önmagukat lopják meg. 


Honnan ismered fel őket?
 

  • Rinyálnak, hogy legyen minden ingyen 
  • Leértékelik a tudásodat és elhitetik veled, hogy az értéktelen 
  • Mindig kapni szeretnének, de soha nem kínálnak cserét
  • Kritizálnak, még akkor is, ha már sokat adtál - minden kevés nekik
  • Kétségbe vonnak, megkérdőjeleznek. Ilyeneket mondanak például: "És mondd csak, papírod van róla?" vagy "És milyen százalékban működött ez valaha?" 
  • Az a szó, hogy INGYEN, úgy hat rá, mint darázsra a cukor - azonnal rárepül. 
  • Azonnal felnagyítják a hibáidat - mivel nem dolgoznak, de árgus szemmel lesik, hogy te hol tévedsz, azonnal lecsapnak majd rád. 
  • Olyan feltételeket szabnak, aminek nem tudsz megfelelni 
  • Szátszórják, elherdálják, tönkreteszik azt, amit tőled kapnak, majd elintézik egy bocsánatkéréssel
  • Hagnosak. Kevesen vannak, de soknak tűnnek - ilyenkor kell megnézned a tényeket, a valós statisztikákat. Tudd: 100 emberből alig 2-3 az igazi rohadék, kb 20 lesz aki rossz lelkiállapota miatt időszakosan rinyál, de te valójában a többi 80-nak tartozol maximális szolgálattal, nem ennek a néhány szerencsétlennek. 

Hogy szabadulj meg tőlük? 


Ez egyáltalán nem nehéz, mégis állati sok energiát igényel az elején. Három szó pedig a megoldás: NE FIGYELJ RÁJUK! 
A figyelmed energiája élteti őket, ezért mindent megtesznek. Ezért hangosak, ezért ismerik a trükköket, ahol figyelmet nyerhetnek tőled, és ezért veszélyesek. Sokszor bújnak meg valamilyen betegség, nyomor, vagy őrpbléma ernyője alatt. Légy résen! Azoknak add a figyelmet, akik értékelik az értékeidet - és segítsd őket is azzal, hogy megtisztítod a terepet ezektől a bajkeverőktől. Szeretettel, gyorsan és azonnal. 

Ne adj figyelmet az ingyenélő, bajkeverő, lehúzó, élősködő személyeknek! 
 
 
[3450]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x