HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21
Címlap / Ezotéria / MIÉRT JÓ ISMERNI ASZTRO-IKER PÁRUNKAT?

MIÉRT JÓ ISMERNI ASZTRO-IKER PÁRUNKAT?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2019-01-21

Asztrológiai értelemben asztro-ikreknek nevezzük azokat az embereket, akik hely, év, hónap, nap és óra szerint egy időben születtek. Magyarországon a kis távolságok miatt nincs komoly módosító szerepe a születési helynek. Tágabb értelemben asztro-ikrek azok, akik egy napon születtek, legyen az a világ bármely szeglete.  

 

 Kinek és miért hasznos a saját asztro-ikrével megismerkedni? Mindenkinek, aki egy kicsit is szeretne önismeretre szert tenni. Azoknak pedig, akik asztrológiát tanulnak különösen ajánlott.

 
Mindannyiunknak a saját horoszkópja a saját koanja, azaz meditálásra megkapott ábrája az, amit egész életében, minden nap fejtegethet.
Saját horoszkópunk „megfejtésének” azonban van egy komoly nehézsége, mégpedig hogy - mivel túl közel vagyunk - nincs rálátásunk magunkra, ráadásul amit csak holnap fogunk megtanulni, meglátni, megérteni, arra ma nem tudjuk a választ. Sokat segíthet viszont valaki, akinek a miénkkel azonos - vagy legalább nagyon hasonló - lapokat osztottak le.  

A cikkek folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap júniusi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 

 
 
[405]
spacer


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x