AUGUSZTUS - MAJOM HÓNAP - kínai horoszkóp előrejelzés
Címlap / Ezotéria / AUGUSZTUS - MAJOM HÓNAP - kínai horoszkóp előrejelzés

AUGUSZTUS - MAJOM HÓNAP - kínai horoszkóp előrejelzés

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Meglehetősen érdekes napoknak nézünk elébe a YANG FÉM MAJOM hónapjában, nehéz belőle általános előrejelzést írni, mert annyi benne az üzenet, hogy ahány ember, annyiféle hatást eredményez. A hónap indulásának horoszkópjában erőteljesen a föld és a fém elem jelenik meg. Olyan szempontból kellemes lehet a megjelenő fém hatása, hogy gyengíti a masszív 2018-as Kutya év földes energiáját, így akinek problémákat hozott ez az év, az most egy kicsit fellélegezhet. A hangsúly azonban a kicsin van!  



Lássuk, miket hozhat nekünk a Majom hónapja:

Menjen, aminek mennie kell, akár fájdalom árán is! Amit egyébként elég töményen megélhettünk már július folyamán, mert akinek volt problémája – főként olyan, amivel már jóideje küzd -, az koncentráltan kaphatta a nyakába. Ha megkapta, akkor azért, mert eddig a földbe dugta a fejét, de a Kecske hónapja ezt a taktikát elvetette és a felszínre hozta azokat…egyszerre az összeset. Az fog továbbra is szenvelegni, aki még mindig nem látja a fától az erdőt, esetleg még most is másokat okol a kialakult helyzet miatt, szétesik, kapkod, ahelyett, hogy felismerné a probléma tényleges okát és felmérné, hogy milyen megoldási lehetőségek adottak. Az, aki nem hozott döntést, az továbbra sem teheti le a terhet és bár már nem olyan intenzíven, de még mindig kényszerpályán mozog. Kivételt képeznek ez alól a Bivaly jegy szülöttjei, mert ők ebből a szempontból speciális esetek, hiszen az ő kezükből “kivették” az irányítást, a változások többségében az Égiek döntése szerint zajlanak. Nekik viszont nem kell annyira aggódniuk, mint ahogy teszik egyébként. Bízzanak nyugodtan abban, hogy a kockák hamarosan összeállnak és olyan új alapok jönnek létre, amire már tudnak építkezni.

• A hónap másik legalább ennyire hangsúlyos üzenete, hogy ne ragadjunk benne semmiben, ne ragaszkodjunk senkihez és semmihez, hiszen senki és semmi nem a miénk, csak ideig-óráig birtokoljuk. Amennyiben ezt a hozzáállást magunkévá tudjuk tenni, akkor hoppá, már ki is nyílik a világ a számunkra és válogathatunk a lehetőségekben. Aki nem így tesz, hanem megreked a vágyaiban, akaratában, az saját magát fogja lekorlátozni és az nagy eséllyel meg fogja tapasztalni, hogy az Élet egy jó nagy bárddal vágja le róla pont azt, amihez annyira kötődik. Hát kinek hiányzik ez? Legyünk inkább egy kicsit hedonisták, ami távozik, annak integessünk és üdvözöljük az érkezőt, mert az is lesz, ebben biztosak lehetünk! Keressünk kapcsolatokat, kérjünk bátran segítséget, ha elakadtunk, mert együtt könnyebb lesz minden, mint egyedül. Legyünk folyamatosan ugrásra készek, éljünk a kínálkozó alkalmakkal, módosítsunk, ha szükséges, bátran nyissunk az újra! Erre az üzenetre leginkább a YANG FÉM, YIN FÉM ÉS YIN FÖLD NAP szülöttjei figyeljenek!

• A hónap harmadik üzenete már inább egyéni szinten nyilvánul meg és leginkább attól függ, kinek mit jelent a horoszkópjában a fém elem. A legnagyobb kihívást, változást a YANG FA NAP ÉS TIGRIS JEGY szülöttjei élik majd meg. Az ő esetükben a változások igazán kardinálisak lesznek, melyek alapjaiban változtathatják meg a jelenlegi helyzetüket.

• A YANG fém MAJOM (benne szintúgy yang fém) letisztult üzenete pedig a felelősségvállalás, az erő, kitartás, illetve a morális értékek. Ez a hónap arról is fog szólni, hogy egy kicsit mindenki mélyedjen magába és gondolkozzon el rajta, vajon amit csinál milyen hatással van másokra? Hogy attól tükörbe tud-e nézni hosszú távon? Mert rövid távon az emberek többsége gyenge, gyarló, de azért sokaknak felnyílik menet közben a szeme és ráeszmélnek, ha nem a helyes úton járnak. A Majom hónapja egy nagyszerű új kezdet. Most dönthetünk másképp, új utakra léphetünk úgy, hogy a korábbit teljesen magunk mögött hagyjuk, olyan élesvágással, hogy azon magunk is meglepődünk. És nem baj, ha fáj, sőt, ezáltal többé válunk és megerősödünk általa!


• A Majom hónapja fokozza az utazási, mozgási kedvet. Elérkezett az idő a kirándulásokra, belföldi és külföldi utazásokra (valami hűvös helyre :-)), a sok-sok aktivitásra, beleértve az intézendők utáni rohangálást, de akár a sportolást is. Mindezeket barátokkal, nagyobb társasággal még szívesebben tesszük, hiszen ez egy közösségi hónap is, amikor az embertársaink nagyobb szerepet játszanak életünkben. Figyelem! Ezer dolog foroghat a fejünkben, ami miatt felületesebbé válunk, ez könnyen okozhat problémát kisebb-nagyobb balesetek formájában, melyet egy kis odafigyeléssel könnyen megelőzhetünk!

Az alábbi napokon lehetőleg ne hozz olyan döntéseket, amelyek hosszú távra szólnak, illetve ne is nagyon kezdj új, fontos dolgokba, ne ekkor költözz vagy indíts új vállalkozást, mert várhatóan nehézségekbe fogsz ütközni vagy a végkimenetel nem igazán lesz szerencsés:
Augusztus 14., 15., 19., 26., 27., 31.,



A hónap legkedvezőbb energiáit hordozó napjai:
Augusztus 10., 16., 18., 22., 28., 30.,
Szeptember 3.


INGYENES KALKULÁTOR: https://kinai-horoszkop.com

........................................................................................................................................................
TIGRIS
Érdekes napok következnek, melyek alaposan felzavarhatják az állóvízet. Nagyon tettrekésznek érzed majd magad és talán a világot is megváltanád, ha tehetnéd. És meg is tudod tenni, hegyeket tudsz megmozgatni az akaratoddal, de nem árt azért gondolkodni, vajon tényleg szükséged van erre? Az, amit kitaláltál, amiért ma olyan nagy erőbedobással küzdesz, holnap is kelleni fog? Vigyázz, mert most könnyen fellelkesedsz, akár ész nélkül mész a vágyaid után, törsz-zúzol, ha kell, majd amikor célba érsz, előfordulhat, hogy egyáltalán nem lesz akkor nagy aha élményed az eredménytől.
A nagyobb változások is most esélyesek, ha szeretnéd, ha nem, betoppannak, sőt, szinte rád törik az ajtót és fenekestül forgatják fel megszokott életed. Akkor fogod könnyebben megélni, ha te magad is akarod és ezáltal a kezedbe veszed az irányítást. Ha ellenállsz, akkor is megtörténik, csak esélyes, hogy fájni fog. A Majom energiája alacsony szinten ráadásul konfliktust is eredményezhet, ezért ne csodálkozz, ha ezekben a napokban több “csatározásban” lesz részed. Ezekben bárki sérülhet, ugyanakkor te meglehetősen érzékeny is leszel, jobban a szívedre veszed a dolgokat, mint kellene.

NYÚL
Ez a hónap a horoszkópodban lévő NYÚL által képviselt energiára nincs hatással.

SÁRKÁNY
Mozgalmas napok következnek fizikailag és mentálisan is. Ha az előző hónapban kissé leengedtél volna, elvesztetted a plusz kilók elleni harcot, úgy jó hír, hogy a Majom hónapja segít megszabadítani tőlük. Kedved is lesz nyüzsögni, meg mindig adódik is valami, ami után szaladhatsz, intézheted, szervezheted. Lesznek olyan napok, amikor kedved leled majd az életed fontos eseményeiben való elmélyülésben, de akár valamilyen új ismeret megszerzésére is nyitott leszel.
Ha Sárkány hónapjában születtél, nagy eséllyel a munka táján tapasztalod ezt, vége a nyári lazsálásnak, ahogy haladunk augusztus felé, úgy tapasztalod majd a feldatok sokasodását. Várható új munka, megbízás és változás a feladataidban is. Ha Sárkány napon születtél, a pároddal pörgetitek fel a napokat, ha nyaralni is mentek, inkább az aktív kikapcsolódást és vízparti nyaralást ajánlom, ezzel biztosan nem lősz mellé és mindketten jól érzitek majd magatokat. Ha vannak konfliktusok köztetek – és ebben az évben áll a zászló, hogy legyenek – akkor ezek most kicsit el tudnak simulni, van esély rá, hogy a harmonia visszatérjen otthonotokba.

KÍGYÓ
Az augusztusi napokban hajlamos leszel az átlagosnál jobban a szívedre venni a történéseket vagy olyan dolgokon agyalni, aggodalmaskodni, amelyek felett máskor elsiklanál. Amennyiben Kígyó napján születtél, ez még inkább érvényes lesz rád, de akár a párodon is fokozott érzékenységet tapasztalhatsz. Esélyes, hogy jobban feltűnnek társad azon tulajdonságai, amelyeket kevésbé szeretsz és most hangot is adsz nemtetszésednek. Azonban nálad is lehet ez a helyzet, azaz a párod kritizálhatja meg rossz szokásaidat, amivel pillanatok alatt képes megsérteni.
Tudnod kell, a fenti negatív érzések okozója ideiglenesen erőteljesebb érzékenységed. Te vagy az, aki most többszörösen reagál a történésekre, aki képes meghallani bármilyen kis apróságot, amelyet aztán személyes megbántásnak vehet. Sőt, mindez addig fokozódhat, hogy nem is kell hogy más bármit is mondjon neked, mert szépen magadban elképzeled mindenféle valós alap nélkül. Próbálj meg mással foglalkozni, nagyon nem tesz jót a túl sok gondolkodás.
Mindemellett kisebb-nagyobb változások is várhatóak ezekben a napokban, a munkádban, családodban és baráti körödben, ha Kígyó hónapjában születtél, illetve a párkapcsolatodban, ha Kígyó napon. Sok utazásra is számíthatsz, éppen ezért nem árt az óvatosság, főként a közlekedés során.


Ez a hónap a horoszkópodban lévő LÓ által képviselt energiára nincs hatással.

KECSKE
Ez a hónap a horoszkópodban lévő KECSKE által képviselt energiára nincs hatással.

MAJOM
Izgalmas és fordulatokban gazdag napok jönnek a legtöbb Majom jegy szülöttjének, másoknak meg pont ellenkezőleg, semmi extra nem történik, hanem minden olyan kellemesen, az elképzeléseinek megfelelően alakul. Azok, akik a mozgalmasságot élik meg, többségében maguk is ezt az életformát részesítik előnyben, szeretik aktívan élni az életüket, így ők egész augusztus folyamán nyüzsögni fognak. Ha Majom hónapján születtél, úgy a munkádban nagy hajtásra számíthatsz, ami olykor jó lesz, máskor kevésbé. A meglévő munkahelyi problémák a felszínre kerülnek, hogy végre rendezésre kerüljenek, illetve sok olyan esemény lesz, ami a munkáddal kapcsolatos. Ha éppen állást keresel, várható, hogy ezekben a napokban találsz is megfelelőt, de ha nem is keresel, akkor is kaphatsz jó ajánlatot akár házon belül, akár kívülről. Majom napján születve az otthonod lesz a fókuszban, az események ide koncentrálódnak, lehet költözés, felújítás, stb. Ugyancsak a párkapcsolatod is érintett, a jól működőt még inkább erősíti, míg a döcögőset kihívások elé állítja.


KAKAS
Jön az erősítés a következő napokban, így ha szeretnél valamiben most már tényleg haladni, akkor jó hír, mert fogsz is. Határozott és céltudatos leszel, a Majom hónap folyamán előtted áll a fejlődés, nagyjából a te döntésed lesz, hogy vállalod-e a vele járó kihívásokat vagy lemondasz róla. Ha Kakas hónapjában születtél, a munkádban új, lehetségesen nagyobb erőt/energiát igénylő feladatokat bíznak rád, de ezek szakmai előremeneteledet is biztosíthatják. A családi problémákat most hideg fejjel, meglehetősen pragmatikusan tudod kezelni, és az eszközrendszered is meglesz hozzá, hogy jó döntéseket hozz. Kakas napján születve a pároddal együtt váltok célorientálttá, amit beterveztetek a hónapra, azt véghez is fogjátok vinni, ha esik, ha fúj. A lényeg, hogy az érzések a legkevésbé sem fognak zavarni abban, hogy az akaratod érvényesítsd és ez lesz a kulcsa annak, hogy eredményt is érj el.

KUTYA
Egyértelműen vezető alkat vagy azon a területen ahol a Kutya a horoszkópodban megtalálható, törekedsz arra, hogy te legyél az irányító fél, augusztusban pedig még inkább szeretnéd a gyeplőt a kezedben tartani. Még határozottabb és tudatosabb leszel, fontos lesz számodra, hogy becsületes és nyílt legyél, és ugyanezt várod másoktól is, hiszen alapvetően te is egy korrekt ember vagy.
Az augusztus a vezetői ambíciók mellett az intenzívebb mindennapokat is hozhatja számodra. Amennyiben Kutya hónapjában születtél a munkád révén utazhatsz, változhatnak a munkakörülményeid, több és felelősségteljesebb feladatokat kaphatsz. Családdal, barátokkal rövidebb-hosszabb utazásra mész és a szervezésben, lebonyolításban határozottabb szerepet vállalsz. Kutya napján születve a párkapcsolatban a döntések javarészt rád hárulnak, de ezek nem esnek nehezedre.

DISZNÓ
Érzékeny napok jönnek, figyelj oda az érzéseidre, mert nem mindig leszenk összhangban a történésekkel. Az események mélyen megérintenek és erőteljesebben reagálhatsz rájuk, sőt akár túlzott reakciókat is produkálhatsz. Ugyanezt tapasztalhatod a környezetedben is, azt láthatod, hogy az emberek sértődékenyebbek, mindent a szívükre vesznek, türelmetlenek. Ha ezt tapasztalatod, akkor nagy eséllyel te pozitív hatással tudsz lenni rájuk, mert érted és érzed őket. Meg tudod őket nyugtatni és rád is jó hatással lesz, ha másoknak segítesz és irányítod őket. A mélypont az lesz, amikor hisztibe fordul át a helyzet, ezt mind a magad részéről próbáld meg elkerülni, mind másoktól ne tűrd, ne engedd, hogy ilyen módon, esetleg mártírkodással próbáljanak döntésre vagy cselekvésre késztetni.

PATKÁNY
Aktív napoknak nézel elébe, utazások, kirándulások vagy rengeteg tennivaló formájában érzékelheted a hónap pezsdítő energiáit. Majom energiája az érzelmesebb oldalad erősíti fel szívesen beszélgetsz, lelkizel vagy csak ásol egyes témákban a tudás legmélyére. Ugyanakkor kevésbé lesz türelmed az életedben meglévő állandó dolgokra, hiszen feszíteni fog az újdonságok, változatosság iránti vágy és a mehetnék. Patkány hónapjában születve a munkádban sok teendőre számíthatsz és új feladatokra, utazásokkal tarkítva. Ha Patkány napján születtél, a pároddal igazán szép, harmonikus napok jönnek, jó esetben előttetek áll valamilyen kirándulás, utazás, mely kihozza mindkettőtökből a romantikus oldalatokat. Ne légy meglepődve, ha a szíved víz part mellé húz, jót is tesz, ha oda szervezed a nyaralásod. Ha még nincs párod, akkor ez a hónap hozhat valakit, aki megérinti lelkedet.

BIVALY
Ez a hónap a horoszkópodban lévő BIVALY által képviselt energiára nincs hatással.
Sásdi Bernadett asztrológus
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 5245 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x