TANULJUNK EGYMÁSTÓL A PÁRKAPCSOLATOKBAN!
Címlap / Ezotéria / TANULJUNK EGYMÁSTÓL A PÁRKAPCSOLATOKBAN!

TANULJUNK EGYMÁSTÓL A PÁRKAPCSOLATOKBAN!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A párkapcsolatok egyik örök talánya a kérdéskör, hogy milyen szempontok szerint válasszunk párt és egyáltalán mit is keresünk annyira a másikban. Lélek szintjén teljesen nyilvánvaló, hogy a lelki társunkat keressük, vagyis azt a minket kiegészítő lélekdarabot, aki a kezdetek kezdetén leszakadni volt kénytelen a nagy inkarnációs terv és a lélekevolúció érdekében, ugyanakkor vannak olyan igényeink is, amelyeket a személyes szinten megnyilvánuló egófejlődés okán szeretnénk kielégíteni.  

 
A párkapcsolati asztrológiai összevetésben a horoszkóp elemeinek kapcsolatrendszere egy kicsit más értelmezéssel bír, mint, amit a születési képlet egyéni vizsgálatakor mondhatunk. Amikor a születési képletben két szembenálló égitest, vagy képletpont közötti nézeteltérésről beszélünk, mindig olyan horoszkóp felállásról van szó, amelyben a résztvevő felek a 360°-os körben az egymástól legtávolabbi pontokat képviselik. Minden születési képletben három természetes szembenállás található, az egyik az Aszcendens-Deszcendens (Én és Te) tengelye, a másik az IC–MC (múlt és jövő) tengelye, a harmadik pedig a karma tengelye, a Leszálló és Felszálló Holdcsomópont (karmikus múlt és sorsfeladat).

A cikk folytatását, a tizenkét jegyre vonatkozó részletes előrejelzéseket és jellemzéseket a Harmonet Horoszkóp Havilap októberi számában olvashatod.
Kapható minden újságárusnál és a bevásárlóközpontokban!
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


(X)


 
 
[ 1195 ]
spacer


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x