Ikrek jegyváltás: itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak...
Címlap / Ezotéria / Ikrek jegyváltás: itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak

Fazekas Tamás

Ikrek jegyváltás: itt az ideje a kitárulkozó, szellemes kommunikációnak

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Május 21-én délelőtt 10 órakor a Nap a Merkúrral együtt az Ikrek jegyébe lép. A most kialakuló, nyárkezdeti együttes lépés főleg a levegős jegyűek: Ikrek, Vízöntő és Mérleg kedélyét borzolja fel, jó értelemben. És mindazokét, akik kereskedelemben, logisztikában, informatikai területen dolgoznak.  

Ők nagyon szellemesek, ötletgazdagok és kreatívak lesznek, elsősorban a júniusig hátralévő pár napban. Ez némiképp agyára mehet az elmélyültebb, földhözragadtabb embertársainknak, de olyan elementáris intelligenciával, erővel adják saját magukat, hogy mindenkit magával ragad lelkesedésük. Ezt érdemes mindenkinek kihasználni, és figyelmesen venni minden olyan tanácsot, ami először ellenállást vált ki belőlünk. Megéri, még ha komplett őrültségnek hangzik is elsőre.



A június első 10 napja már felfokozottabb, sok vihart hozó lesz, az időjárásban is, és a bennünk fortyogó, ki nem élt, meg nem valósított álmok, lehetőségek felderengő kiéletlensége kapcsán. Június 10-e kiemelt fontosságú erre vonatkozóan is. A megfontoltságra, higgadtságra, türelemre nagyon nagy szükség lesz, megéri várni, nem elkapkodni semmit, a következő alkalom már sokkal gyümölcsözőbb lesz.

Mindent meg lehet beszélni, és most meg is kell, hogy tovább tudjunk lépni. A gyerekekkel most valahogy még nehezebbnek tűnik a kompromisszumos megoldás. Mintha kicsúszna az irányítás a kezünkből. Óvatosan, mert nagyon körmönfontak lehetnek, és mire észbe kapnánk, már ők ülnek a volán mögött, vagy a tanári asztalnál, és azt vesszük észre, hogy minden tervünket átírták.

A másik az úgynevezett jóslóálmok intenzitása, amikor megálmodjuk előre kivel mi fog történni. Magunkkal és másokkal kapcsolatban is. A deja vu érzések is gyakoribbá válnak. Érdemes rájuk hallgatni, mert a „szellemes kommunikáció”, tudatalattink üzenetei ezek, nagyon fontos elemekkel, megértést hoznak, régóta esedékes élethelyzetek megoldását súgják.

 
 
A figyelmünket leginkább igénylő és igénybe vevő időszak június 14-15-e, amikor az érzelmeinket a racionalitásunkkal szembeállító események történnek.

Az egész időszakra elmondható, hogy a szétszóródó, szétfolyó, hiábavaló beszélgetésekbe, helyzetekbe nem érdemes belemenni. Nagyon sok félreértésre okot adó információdömping érhet minket, ami kiváló lehetőség arra, hogy gyakoroljuk a sorok közötti olvasást. Ezzel párhuzamosan a nyíltan megmondó, direkt, kissé vagy nagyon is nyers hozzászólások, megnyilvánulások várhatóak a mi részünkről is és a környezetünk felől is.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2870 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x