A Transzformáció társasjáték angyalairól
hirdetés
Címlap / Ezotéria / A Transzformáció társasjáték angyalairól

A Transzformáció társasjáték angyalairól

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Én magam sokszor érzem azt, hogy keményen dolgozom, megteszek minden tőlem telhetőt, aztán egyszer csak elérkezem a saját emberi határaimhoz, és akkor lepihenek, széttárom a kezeimet és azt mondom, én azt hiszem, mindent megtettem, amit ma tudtam a legjobb szándékaim szerint.  


Rendezvénynaptár
ANGYAL SZÁLLT KÖZÉNKKosz és káosz

Kemény időket élünk.
Az mondta ma egy kolléganőm, hogy ő nem szeretne most lenni fiatal. De meg hogy egyáltalán nem szereti, hogy most kell élnie, mert hát milyen is ez a világ. Felborult értékrendek, kosz és káosz mindenütt. A madárinfluenzáról már nem is beszélve.


Mi a dolgunk?

Szemébe néztem és azon gondolkodtam, mondjam-e, hogy éppen ezért fontos, hogy mi itt és most élünk, s hogy rengeteg dolgunk van a Földön nap mint nap, együttműködve a Jóistennel. De aztán láttam, hogy ezt talán meg sem értené. Persze nem tudom, lehet, hogy csak én voltam gyáva.
Pedig ha valamit, akkor gyávának lennünk most nem szabad! Tényleg nagy időket élünk és nem hallgathatjuk el az igazságot, feltéve, ha már tudjuk.

Weöres Sándor szerint Ég és Föld az emberben van, sőt még a létra is hozzá, hogy föl és le sétálgasson e kettő között szabad akaratával. A Mátrix film szerint pedig az ördög és pokol játszótere ez a föld itten a lábunk alatt.

Amikor már mindent megtettünk

Én magam sokszor érzem azt, hogy keményen dolgozom, megteszek minden tőlem telhetőt, aztán egyszer csak elérkezem a saját emberi határaimhoz, és akkor lepihenek, széttárom a kezeimet és azt mondom, én azt hiszem, mindent megtettem, amit ma tudtam a legjobb szándékaim szerint. Most kérek angyali segítséget a továbblépéseimhez. Sajnos nem tudom kívülről az összes angyal nevét, ezért ilyenkor csak azt mondom, hogy az illetékes angyalokat kérem, segítsenek nekem ebben és ebben a kérdésben, ami engem akkor éppen foglalkoztat.

Angyali segítség
A Transzformáció Társas Játékban is ez történik.
A játékhoz tartozik egy pakli angyalkártya is, melyet a külföldi trénerek önállóan is szoktak használni. Amióta megjelent magyarul, én is, mi is alkalmazzuk több esetben is.
Lehet például angyalokat hívni segítségül, ha egy vizsga vagy egy vizsgálat előtt állunk. Lehet hívni, ha egy csoportot indítunk, vagy mi indulunk el valahova. Lehet minden nap kérni a segítségüket, és különösen nagyon lehet születésnapokon, évfordulókon, napfordulókon, év végén vagy egyéb ünnepek kapcsán. Hívhatunk angyalokat a kapcsolataink, a párkapcsolataink, a szeretteink és a saját magunkkal való kapcsolatunk javítására, gyógyítására, és mindenre, amire csak szeretnénk. A Findhorn Foundationban, ahol ez a csodálatos játék született, pár év múlva kiadták és pár éve én le is fordítottam az angyalokról szóló kis könyvet; jobban mondva az angyalkártyákról szóló könyvecskét.


A transzformáció játékban

Amikor a játékvezetést tanultuk, a lelkünkre kötötték, hogy ne magyarázzuk meg az angyalok jelentését a játékosoknak, és azt se hagyjuk, hogy ők agyaljanak rajta (inkább angyaljainak!). Mondjuk azt, hogy hunyják be a szemüket vagy nézzenek maguk elé egy kicsit és hangolódjanak rá a kérdésükre, önmagukra és úgy húzzák ki az aktuális angyalukat (akár kettőt, hármat is) és azután hogy megnézték az egyszerű képecskéket és a kártyán lévő szavakat, ismét hunyják le a szemeiket és teremtsenek befogadó teret az angyalok számára. Legyenek egy nyitott tölcsérhez hasonlók, és csak engedjék, hogy az angyalok finom energiája megérintse őket akár egy kép, akár egy gondolat, egy látomás, egy érzés vagy bármi más egyéb formájában. Van, aki képeket lát, van akin egy érzés fut keresztül, minden rendben van.Az angyalok a spirituális régiókból érkező segítségek. Minden esetben jót akarnak nekünk, viszont csak akkor segítenek, ha hívjuk és kérjük őket erre.

A mai este angyalai

Nos a mai este, a Halottak Napja után húztam ki a mi földi életünkre azt a három angyalkát, akik most leginkább segítenek nekünk a tovább élésben, a folytatásban, a közös munkákban és feladatokban.

A ma esti 3 angyalom a következő volt:

1. BÉKE
2. MEGADÁS
3. SZÉPSÉG


Azt is szoktuk mondani, hogy ha 1 angyalt húzunk, akkor az is jelent valamit, de ha kettőt vagy hármat (max. Ennyit engedélyeznek egyszerre), akkor azoknak összetevődik az energiájuk, és ezért fontos az együttes közös jelentésük és jelentőségük is.

Amit nekem jelentenek

Ahogy húztam az angyalokat amolyan globális érzés fogott el. Túl a sok bajon és problémán, túl a saját gondjainkon, egyszer csak azt éreztem, hogy felemelnek és kiemelnek engem ezek az angyalok a mindennapokból, mégis ugyanakkor itt maradhatok a Földön. Átélhetem azt, hogy letisztulva és alapjáratban BÉKE van bennem és körülöttem is. A fának dőlő angyalka békésen szundikál és az erős fától ő is erőt kap. A fehér zászlóval dombon álló MEGADÁS angyalka teljesen átadja magát mindennek, az életnek, a gondviselésnek, a harcoknak, mert nem akar többé harcolni, vitatkozni, veszekedni, háborúzni az egó poklainak bugyrában fortyogni. A SZÉPSÉG angyalkája pedig csak ezek után tudja végre megmutatni nekünk, hogy mennyi, de mennyi mennyei és földi szépség van bennünk és körülöttünk egyaránt.

Mi döntjük el, mégpedig nap mint nap és óráról órára, hogy ezt a szépséget akarjuk-e meglátni a világban, vagy engedjük-e belerántani magunkat a csúnya, mocskos lehúzó erőkbe.

Mindez csak rajtunk áll. Az hogy úgy általában nagyon nehéz időket élünk most, valószínűleg igaz. De hogy milyenné tesszük ezenközben a saját és a körülöttünk élők életét, abban igenis sokat tehetünk.
És az angyalok segítenek.
Itt vannak velünk.
Na hagyjuk dolgukvégezetlenül távozni őket az életünkből!
Adjunk munkát legalább nekik!
Ne legyen már annyi munkanélküli angyalka!
Hívjuk és kérjük őket!
Segítsetek!

MIRA 
 
[ 3332 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x