Mit üzen az Univerzum?
hirdetés
Címlap / Ezotéria / Mit üzen az Univerzum?

Mit üzen az Univerzum?

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-06-13

Az elmúlt hetekben igyekeztem bemutatni a Transzformáció Társas Játék leglényegesebb kártyáit és azok működését. Most az Univerzum Üzenetei kártyácskával folytatom a bemutatást.  


Rendezvénynaptár
Az elmúlt hetekben igyekeztem bemutatni a Transzformáció Társas Játék leglényegesebb kártyáit és azok működését. Most az Univerzum Üzenetei kártyácskával folytatom a bemutatást.

A Szabad Akarat gyakorlása
Ezt a kártyát akkor húzzák ki a játékosok, amikor a „Szabad Akarat mezőre” lének, a több órán át tartó társasjátékozás folyamán.

Amikor a szabad akaratukat gyakorolják, mindenki tetszése szerint választhat, merre megy tovább az életútján.


Eldöntheti, milyen „mezőn” szeretne gyakorlatozni, mit akar megtudni, milyen akadályt szeretne elhárítani az életéből, avagy akar-e és tud-e segítséget kérni az angyaloktól, vagy éppen ő tesz szolgálatot, segít másoknak, stb.

Bátran és szabad akarattal megtehet egy lépést, amit választ. A lépése után azonban húznia kell egy Univerzum Üzenete c. lapocskát (csak a Szabad Akarat mezőn van ilyen), és azt felolvasván, követnie kell annak utasításait.

Az Univerzum Torpedó Játéka
Az Univerzum ebben a játékban kétféleképpen üzen; vagy támogatja és helyesli a játékos lépését, és ezt meg is fogalmazza egy frappáns mondatban, sőt ajándékba lehet kapni érte például tudatosítás zsetonokat, angyalkártyákat, esetleg feljebb lehet lépni a szinteken, és így tovább.

A másik fajta reagálása az univerzumnak egy dorgálás féle enye-bejnye, amikor is visszatartó erőt kell húzni, vagy visszaesünk, egy szintet vagy elveszítjük azokat a tudatosításainkat, melyeket már megszereztünk, miközben megtudhatjuk, hogy miért nem nyert az amit éppen most vagy mostanában tettünk.

Ez utóbbi kártya üzenete sokszor nem érthető azonnal, de ha akár csak az aznapi cselekedeteire gondol valaki, előbb-utóbb látni fogja, hogy „mi a baja” vele az Égnek.

Számomra olyanok ezek az „értékelések”, mint amikor torpedó játékokat játszottunk az osztálytársaimmal a gimiben, később a gyerekeimmel a közös családi nyaralásokon.

Az egyikünk ugye bejelölt valami területet magának, a másikunk pedig megpróbálta eltalálni, hogy hol van az a terület. Talált, süllyedt,- mondtuk olyankor a jól ismert szólást.Nos, ha ez akkor nem is volt nyerő, de az életünkben ez a mechanizmus működik szerintem és a játék kártyák szerint is.

Az ember tesz valamit az ő szabad akaratából, mert hát van neki ilyenje, aztán az ég tudja, hogy mi lesz annak a következménye. Az ÉG, az UNIVERZUM válaszol és azt mondja, hogy talált, süllyedt, azaz hogy ők is pont erre gondoltak, jó helyen, jó időben vagy, avagy azt mondja, hogy ejnye már kislény, valamit megint elbaltáztál, ezt nem így kéne, na fuss neki még egyszer! Kezd újra, Sam!


A mai nap üzenete
Nos akkor jöjjenek a konkrét példák, például a mai napi húzásom.
Cikkünk folytatódik, lapozz!
 
 
[ 4670 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x