Demcsák Zsuzsa újra modellnek áll
Címlap / Demcsák Zsuzsa újra modellnek áll

Demcsák Zsuzsa újra modellnek áll

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-19

"Rendkívül jó adottságokkal bír Zsuzsa, nagyon könnyű őt öltöztetni, minden jól áll rajta" - kezdte a mosolygós fiatal tervező. "Nagyon feszes test, határozott vonalak, mégis fantasztikusan nőies a kisugárzása. Remek párosítás ahhoz, hogy valakin jól mutasson egy kreáció. Jól esett nézni őt, ahogy vonult a próba során a ruhákban. Kétgyerekes anyukaként irigylésre méltó. Igazi "modelka", príma szabásvonallal" - nevetett Tuan. 

 Demcsák Zsuzsa közel tizenöt éve modellkedett utoljára, most, október 14-én a Marie Claire Fashion Days nagyszabású divatshow-ján is csak az első sorból izgulja végig a bemutatót.
„Büszkén viselem majd azt a fekete csodát, amit Anh Tuan rám álmodott. Nagyon szeretem a klasszikus, finom eleganciát. A ruháimat úgy válogatom, hogy vagy a vállamat, vagy a derekamat hangsúlyozza. Kifejezetten távol áll tőlem a „mutassunk meg mindent, amink van” stílus. Egyáltalán nem találom vonzónak, ha egy nő köldökig dekoltált és csípőig felsliccelt ruhát visel. A színekkel is csínján bánok, nagy ritkán beújítok egy-egy élénkzöld vagy rózsaszín darabbal, ilyenkor a családom kérdő szemekkel néz rám, hiszen tudják, úgysem lesz hosszú életű az adott trikó vagy nadrág. Nálam a fekete, fehér, szürke és a visszafogott föld színek a nyerők.”
Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre október 14-16. között a Marie Claire Fashion Days, ahol a szakma mellett a nagyközönség is találkozhat a már külföldön is méltán híres magyar tervezők kollekcióival. A háromnapos rendezvényen a még felfedezésre váró kreátorok is lehetőséget kapnak, hiszen az „Év fiatal divattervezője” pályázat legjobb 25 alkotása egy külön kűrben mutatkozik majd be.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 503 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x