Nőies csoda notebook
hirdetés
Címlap / Nőies csoda notebook

Nőies csoda notebook

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-04-21

Szeptembertől a régióban elsőként Magyarországon is megvásárolható a világ egyik legvékonyabb notebookja, a Samsung 9-es sorozat, amely páratlanul elegáns megjelenése mellett teljesítményével is kiemelkedik a hordozható számítógépek élmezőnyéből. 


Rendezvénynaptár
  A készülék sorozatszáma is utal a kivitelezésre, hiszen a 9-est többen tekintik a tökéletesség számának, mások szerint a 9 a küzdőképesség szimbóluma. Egy biztos: a Samsung új notebookja egyszerre biztosítja az elegáns megjelenést, a gyors használatot és a nagy tárolókapacitást.
 

A mindössze 16,3 mm vékony hordozható személyi számítógépet 13,3 hüvelykes, 1366x768 képpont felbontású, LED-háttérvilágítású kijelzővel szerelték fel.
 

A készülék tömege csupán 1,31 kg, így garantáltan nem fogja lehúzni senkinek sem a vállát. A 9-es sorozatú Samsung notebook igazi társa lesz azoknak, akik egy stílusos, megbízható, hosszú üzemidejű számítógépet keresnek, amely már megjelenésével is alátámasztja tulajdonosának komolyságát. A kiemelkedő belső tulajdonságok az eddig csak a repülőgépgyártásból ismert speciális fémből, az ún. duralumíniumból készült borítással válnak teljessé. Ez az anyag könnyebb, de mégis masszívabb az alumíniumnál.
 

Az akár 7 óra  használati idő, valamint a matt képernyő 400 nit-es fényereje kültéri használat esetén is nagyfokú szabadságot biztosít, félhomályban és sötétben pedig a billentyűzet praktikus, szabályozható és ki is kapcsolható háttérvilágítása könnyíti meg a gépelést. A készülék belső memóriáját ezúttal nem az itthon „winchesterként” ismert megoldás, hanem az úgynevezett SSD memória biztosítja, mely gyorsabb és jobban ellenáll a rázkódásnak, illetve ütéseknek, mint az eddig használt korábbi technológia.

„Az új, 9-es sorozatú Samsung notebook olyan termék a portfolióban, amelyre még évek múlva is emlékezni fognak a felhasználók” – mondta el Szabó Pál, a Samsung IT divíziójának vezetője az új csúcsgép magyarországi értékesítése kapcsán tartott tájékoztatón.

A 9-es sorozatú Samsung notebook 2011. szeptember 9-től megvásárolható hazánkban, 369 900 forint ajánlott bruttó végfelhasználói áron.
  
 
[ 205 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x