Nedves Guinness világrekord a Hegy’en
Címlap / Nedves Guinness világrekord a Hegy’en

Nedves Guinness világrekord a Hegy’en

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Majka több száz csajjal a zuhany alatt Tokajban. 

A nyár legszexibb rekordkísérletét idén nyáron az AXE szervezi, a Borsodi Hegyalja Fesztiválon. A nyáron fesztiválriporterkedő Majka vezényletével több száz, bikinis fesztiválozó lány és persze napbarnított fiú tusol majd együtt, hogy megdöntsék az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját. A Magyarországon még nem látott rekordkísérlet alatt szivacshasználati technikát a még vizesen is tüzes AXE angyalok, a hangulatfokozó kaszkadőr trükköket Piroch Gábor csapatának tagjai mutatják majd a gigantikus zuhanyzóban, a vízsugár alatt, zenére, bulizva rekordot döntő százaknak. Idén minden hegyaljásból Axe Guinness Rekorder lehet.


Több száz, a Tisza-parti forróságban bulizva hűsölni vágyót vár az AXE július 20-án délután 3-kor a Borsodi Hegyalja Fesztiválon lévő partyállomásánál felépülő óriástusolóhoz. Itt Majka, az AXE Fesztiválriportere vezényletével dönthetik meg az együtt zuhanyzás jelenlegi világrekordját, amit Mauritiuson állítottak fel. A jelenlegi világrekordot 232 együtt a vízsugár alatt mosdó rekorder állította fel – nem kérdés, hogy a bulizva hűsölést és ajándékokat is ígérő rekorddöntésre ennél több fesztiválozó várható.

A hatalmas méretű zuhany alá érkezőket az AXE gyönyörű angyalai várják, akik nem csak elméletben tudják, hogyan esik legjobban kézre a szivacs, de kezeskednek arról, hogy mindenkinek szép tiszta legyen a háta. A Magyar Rekordszövetség által felügyelt eseményen nem csak az együtt zuhanyzók, de a kaszkadőrtrükkök száma is kiugróan magas lesz, ugyanis a világhírű Piroch Gábor kaszkadőrcsapata tart majd az esemény nagyságához mérten elképesztő előadást. A Magyarországon egyedülálló rekordkísérlet nem csak a Guinness Rekordok Könyvébe való bekerülés lehetőségével kecsegteti a résztvevőket, de a Hegy’ felhozatalából itt bátran kiszemezgethetik maguknak a legszebb darabokat az együtt zuhanyzó fiúk és lányok, hogy a rekord megdöntésének már együtt örülhessenek.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1745 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x