Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
HarmoNet Neofita
|
Elküldve: 2006. 01. 22. 17:09 Hozzászólás témája: Rágcsálók |
|
|
Mona írta: | Kirana írta: | Mona írta: | Kirana írta: | Mona írta: | Kíra, itt a cica!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  |
Azt mondta a fiam :
- anya a Masa nem jöhetett ide akkor másik cica gyereked nem lehet
már 2 höri van azokra is féltékeny  |
Mármint a fiad féltékeny a hörire?
Mi szerdán visszük a Szvetlánát fogorvoshoz, csiszolni kell a fogát, mert megint túlnőtt....  |
Igen mert az én kezemben még a "kópé Samu " sem ugrál.
Nem rág eleget, vagy lusta rágni  |
Samu az egér??
Nem rág kevesebbet, mint ahogy eddig.... ezért is vagyok nagyon értetlen. Ahogy először levágták a fogát, nem csiszolták, és így persze nehezebben rágott mivel nem volt éles a foga. Így persze megint túlnőtt neki.
Nem baj, holnap szépen vágják, csiszolják a fogait - remélem megoldódik a dolog, és nem kell vinnünk havonta vágatni-csiszoltatni. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 02. 15. 13:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt egy igazi kis rágcsáló...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
belthazor Főmágus

|
Elküldve: 2006. 02. 15. 18:13 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ "Egy ember története,
aki szörnyű bünökre ragadtatta magát,
holott akkora szíve volt,
hogy az egész világ belefért volna."
http://alagdombi.tvn.hu (agarak)
http://alagrabbit.tvn.hu (sünik) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Swindler a Dagisarkany

|
Elküldve: 2006. 02. 15. 19:02 Hozzászólás témája: |
|
|
Kedves Mona, kivettem az altalad beszurt kepet, akkora volt mint egy poszter normalis meretu kepet szurj be, szetdobja az egesz lapot
Ha nem tudod esetleg hogy kell kepet meretezni priviben segitek  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 02. 15. 19:45 Hozzászólás témája: |
|
|
áh szóval rágcsálók
mr. Swindler, milyen volt a téli álom?,
azon kívül hogy jó hosszú?
mi baj a képméretekkel?
hát nem öröm ha valaki még beír néha?
amúgy meg minden jót.. (kinek mi a jó) _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Swindler a Dagisarkany

|
Elküldve: 2006. 02. 15. 20:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha egy kep teljesen olvashatlanna teszi az oldalt akkor ki kell szednem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 02. 16. 09:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Swindler írta: | Kedves Mona, kivettem az altalad beszurt kepet, akkora volt mint egy poszter normalis meretu kepet szurj be, szetdobja az egesz lapot
Ha nem tudod esetleg hogy kell kepet meretezni priviben segitek  |
Jó, okés, kisebbre veszem. Jó, dobjál privit..  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

|
Elküldve: 2006. 02. 16. 14:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Átállítottam 600 pixelre a szélességét......remélem jó tanítvány voltam...
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
belthazor Főmágus

|
Elküldve: 2006. 02. 16. 14:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Mona írta: | Átállítottam 600 pixelre a szélességét......remélem jó tanítvány voltam...
 |
Úgy tűnik az voltál. _________________ "Egy ember története,
aki szörnyű bünökre ragadtatta magát,
holott akkora szíve volt,
hogy az egész világ belefért volna."
http://alagdombi.tvn.hu (agarak)
http://alagrabbit.tvn.hu (sünik) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 02. 16. 15:12 Hozzászólás témája: |
|
|
Swindler írta: | Ha egy kep teljesen olvashatlanna teszi az oldalt akkor ki kell szednem. |
ja, beszéltünk róla azóta priviben hogy nem ez a momentum generálta a fentebbi hozzászólásomat...
de egy hatalmas elnézéskérés nem ártana
egy nagyon jól látható helyen!
és azt nem priviben,
mert körlevélben hiteltelen..
egyenként meg rámenne pár heted
Sok sikert az új fórumhoz! _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

|
Elküldve: 2006. 04. 20. 12:51 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

|
Elküldve: 2006. 05. 05. 12:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt van Szvetlanaról egy kép, vacsora előtti várakozó "állapotban"...
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 07. 09. 07:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Bár nem házi rágcsáló, de én mégis nagyon boldog vagyok.. tegnap SÜNIT! mentettünk.
A kicsike - kb cigisdoboz méretű, annál már kicsit nagyobb - idióta süngyerek a 3 sávos főúton akart átkelni. Az előttünk menő két autó életveszélyes kalandok árán kikerülte, de ott hagyták, mi azonnal keresztbe álltunk az autóval, barátnőm kiszállt és begyűjtöttük. A neve: Lúzer Ödön (ezzel az előélettel akár Mázlis Béni is lehetett volna)
A közeli nonstopban rám sózták a méregdrága junior viszkázt, mondván az való sünnek. A boltos nem csak kereskedelmi érzékből vizsgázott jó, ugyanis a sün olyan hangos csámcsogással ette a kaját, hogy hangzott tőle a lépcsőház. Mivel szegényke túl kicsi még ahhoz, hogy azonnal szabadon lehessen engedni, így egy picit nevelgetni fogjuk -lehetőleg vadon tartva -és ha már megnőtt, akkor nem etetjük majd többé. Ki fog költözni a telekre, és ott lesz vadonsün, mert az autók között cseppet sem lett volna életbiztosítás a számára.
Szóval most kicsi süni figyelést játszunk, és nagyon élvezzük a dolgokat. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2006. 07. 09. 08:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: | Bár nem házi rágcsáló, de én mégis nagyon boldog vagyok.. tegnap SÜNIT! mentettünk.
A kicsike - kb cigisdoboz méretű, annál már kicsit nagyobb - idióta süngyerek a 3 sávos főúton akart átkelni. Az előttünk menő két autó életveszélyes kalandok árán kikerülte, de ott hagyták, mi azonnal keresztbe álltunk az autóval, barátnőm kiszállt és begyűjtöttük. A neve: Lúzer Ödön (ezzel az előélettel akár Mázlis Béni is lehetett volna)
A közeli nonstopban rám sózták a méregdrága junior viszkázt, mondván az való sünnek. A boltos nem csak kereskedelmi érzékből vizsgázott jó, ugyanis a sün olyan hangos csámcsogással ette a kaját, hogy hangzott tőle a lépcsőház. Mivel szegényke túl kicsi még ahhoz, hogy azonnal szabadon lehessen engedni, így egy picit nevelgetni fogjuk -lehetőleg vadon tartva -és ha már megnőtt, akkor nem etetjük majd többé. Ki fog költözni a telekre, és ott lesz vadonsün, mert az autók között cseppet sem lett volna életbiztosítás a számára.
Szóval most kicsi süni figyelést játszunk, és nagyon élvezzük a dolgokat. |
Nálunkfele laknak sünik. Szeretik a gyümölcsöt. Amikor érik az eper, számon szoktam tartani a félérett szemeket, hogy azok holnap kerülnek majd a gyerek tányérjára. A dolog rendszeresen úgy sül el, hogy másnap nincs mit a tányérra rakni. Egy sötét este szemtanúja voltam a süni család felvonulásának az eperágyásban. A lehulló málnaszemeket is számontartják, meg amikor volt még almafa, annak az alját is tisztogatták rendesen.  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 07. 09. 08:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Én is rakok be neki ma almát... éjjelre elhúzott a neki kijelölt dobozból egy nejlonzacskóba (!!) aludni. Ma már jó éjszakája lesz, megyünk ki a telekre és ott fog alucizni a drága. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|