Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
CsámpásGizike Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2009. 05. 04. 08:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
Mondjuk ez nem feltétlen ebéd után van,...és nem tudom, utána én olyan vagyok mint akit megnyúztak (mert néha aludnék is, de felriadok hogy a masszírozó mozdul egyet a hátam alatt)..de mondjuk jólesik az biztos.- főleg a hátamnak.  _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2009. 05. 04. 11:25 Hozzászólás témája: |
|
|
CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
Mondjuk ez nem feltétlen ebéd után van,...és nem tudom, utána én olyan vagyok mint akit megnyúztak (mert néha aludnék is, de felriadok hogy a masszírozó mozdul egyet a hátam alatt)..de mondjuk jólesik az biztos.- főleg a hátamnak.  |
Szabad tudni milyen jellegű helyen dolgozol? _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2009. 05. 04. 20:22 Hozzászólás témája: |
|
|
hana írta: | CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
Mondjuk ez nem feltétlen ebéd után van,...és nem tudom, utána én olyan vagyok mint akit megnyúztak (mert néha aludnék is, de felriadok hogy a masszírozó mozdul egyet a hátam alatt)..de mondjuk jólesik az biztos.- főleg a hátamnak.  |
Szabad tudni milyen jellegű helyen dolgozol? |
 _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2009. 05. 04. 20:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Caravell írta: | hana írta: | CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
 |
Biztos masszírozó ágyakat árulnak.
Erről jut eszembe egy régi szép idő, amikor az előző munkahelyemen kezdtem, sajnos csak az első két héten, még járogatott be a céghez egy csinos masszőrlány, akihez fel lehetett iratkozni.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2009. 05. 04. 20:29 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | Caravell írta: | hana írta: | CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
 |
Biztos masszírozó ágyakat árulnak.
Erről jut eszembe egy régi szép idő, amikor az előző munkahelyemen kezdtem, sajnos csak az első két héten, még járogatott be a céghez egy csinos masszőrlány, akihez fel lehetett iratkozni.  |
Hozzánk jár havonta 1x talmasszírozó néni, kár, hogy soha nincs időm rá  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2009. 05. 04. 20:35 Hozzászólás témája: |
|
|
havonta egyszer se?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsámpásGizike Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2009. 05. 05. 18:50 Hozzászólás témája: |
|
|
hana írta: | CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
Szabad tudni milyen jellegű helyen dolgozol? | vagyonkezelő _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2009. 05. 05. 19:53 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | havonta egyszer se?  |
sokszor még enni se  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kirsz Neofita
|
Elküldve: 2009. 05. 06. 07:50 Hozzászólás témája: |
|
|
A vagyonkezelő cégeknél van maszírozós ágy??? Vagyonkezelő akarok lenni!!! De beérném a masszőrlánnyal vagy a talpmasszázzsal is. Nálunk jószerivel még ebédszünet sincs. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dywir Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 05. 06. 09:25 Hozzászólás témája: |
|
|
CsámpásGizike írta: | hana írta: | CsámpásGizike írta: | Nálunk van ilyen masszírozó ágy, amiben alkalmanként (nyilván naponta csak egyszer) kb. 40-50 percet punnyadhatunk. Akár minden nap...ha van idő rá. Így az óránkénti tízperc pihit kiváltjuk egyben.
Szabad tudni milyen jellegű helyen dolgozol? | vagyonkezelő |
Tán MNV?  _________________ "Minden eseménynek, történésnek megvan a maga oka - minden válasz valamire. Ezért bizton állíthatjuk: nincs véletlen."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2009. 05. 10. 08:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez tuti lenne, bár munkahelytől függ... Nálunk az ebédidővel nem volt gond, és a legtöbben alaposan ráhúztak időnként. Már aki olyan beosztásban dolgozott, hogy megtehette. De az ebéd utáni pihi szerintem csodákra lenne képes, és nem is kéne pluszban ledolgoztatni. A pihenés utáni nagyobb teljesítmény megérné, és nem kéne a dolgozóknak stikában lógni. Van olyan is, ahol hetente egyszer kapnak ingyen masszázst a dolgozók, egy barátnőm dolgozott ilyen munkakörben. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2009. 05. 10. 11:01 Hozzászólás témája: |
|
|
A topic címére utalva - nem, én nem tenném kötelezővé, de lehetővé viszont igen.Vagyis aki akarja/tudja vegye/vehesse igénybe.
Én speciel, néha még a kötelező fél óra szünetemet sem mindig veszem szívesen igénybe, ha éppen nagyon benne vagyok a meló közepében.Nem mondom, hogy nem jó, leűlni (pl.szép időben terasz, nyugágy, napernyő, madárcsicser), de a fél óra erre nekem kevés, ill. ezután hirtelen kell újra visszakapcsolnom a szünet előtti "ezerre".Na ez az, amiért (néha) inkább nem.A szabályok szerint viszont kötelező szünetet kivenni, és nem lehet nem kivevés miatt előbb lelépni.
Szóval munkahelye válogatja  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bunbury Neofita
|
Elküldve: 2009. 05. 10. 17:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Na, kanapé és masszírozó fotel eddig sem volt, talpmasszírozók és tai masszázs lányok sem jöttek, de a héten ráadásul elvitték a kávégépet is!!!! Nem fogok tudni dolgozni ilyen körülmények között!!!!!!!!!!  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
verusz Neofita
|
Elküldve: 2009. 05. 10. 17:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Ó, te jó ég!!! nagyon, de nagyon sajnállak. ezt így tényleg nem lehet.
Eszembe jutott egy szöveg, amit nemrég találtam véletlenül egy honlapon, hátha ez kicsit megvigasztal: http://www.ilovemyboss.hu/tippek.html
bunbury írta: | Na, kanapé és masszírozó fotel eddig sem volt, talpmasszírozók és tai masszázs lányok sem jöttek, de a héten ráadásul elvitték a kávégépet is!!!! Nem fogok tudni dolgozni ilyen körülmények között!!!!!!!!!!  |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|