Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 21. 15:53 Hozzászólás témája: Kedvenc filmjeink... |
|
|
Sziasztok!
Mit szólnátok, ha itt összeszednénk kedvenc filmjeinket, s ha közöset találunk beszélgethetnénk róla...nekem nagyon sok kedvencem van...itt összeállíthatunk egy jó kis filmcsokrot esetleg...
Akkor mondjuk első körben megemlíteném pl. Bruce Willis főszereplésével A hatodik érzéket:
"Cole Sear, a nyolcéves kisfiú sötét titok tudója: túlvilági lelkek kísértik. A fiú azonban nem megfelelő médium a megoldatlan problémákkal küszködő szellemek látogatásaihoz: ahhoz túl fiatal, hogy átlássa e baljós árnyalakok szándékait, ahhoz pedig túlságosan fél, hogy megossza környezetével gyötrelmeit. Dr. Malcolm Crowe gyermekpszichiáter az egyetlen, aki segíthet rajta: és a férfi mindent elkövet annak érdekében, hogy feltárja az igazságot Cole természetfölötti képességeiről. Legyen az bármily rémisztő is..."
Ismeri valaki? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2009. 11. 21. 18:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Emlékszem, engem a vége nagyon meglepett, talán el is kellett,h magyarázzák... de annyira nem maradt lenyomata bennem...
Szintén Bruce Willis A nap könnyei. Valamiért jobban a szívemhez nőtt, bár nem szeretem a háborús filmeket. De mindig megfog, ha valakinek önmagát kell legyőzni, az elveivel szembeszállni.
(nagyon szép a zenéje is)
"Waters főhadnagy (Bruce Willis) az amerikai elit tengerészgyalogos-kommandó, a SEAL obsitosa. Megszokta, hogy engedelmeskedjen a parancsnak, zokszó nélkül veszi tudomásul azt is, amikor ismét szolgálatba szólítják, hogy segítsen a háború sújtotta Nigériából kimenekíteni az ott ragadt amerikai állampolgárokat. De attól kezdve, hogy megérkezik, minden átalakul. Már maga sem tudja, helyes-e, ha gondolkodás nélkül engedelmeskedik. Kendricks doktornő (Monica Bellucci) falusi menekültszállót vezetett, és nem hajlandó elhagyni védenceit, akik nem követhetnék Amerikába. Ráveszi a vonakodó katonát, hogy inkább egy titkos ösvényen kísérje őket Kamerunba." _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
pihike Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 11. 24. 06:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Hú, nagyon sok szép film van, amiket többször is megnézek, és nagyon nagy hatással voltak, vannak rám.
Az egyik: Egy asszony illata
Rövid tartalma:
Frank Slade hadnagy egy gránátrobbanás következtében megvakult, s ez keserű, szinte elviselhetetlenül cinikus emberré tette őt. Elhatározza, hogy New York-ba utazik, ahol életében utoljára áldozik az élet örömeinek, majd utána önkezével vet véget az életének. Az útra elkíséri őt Charlie Simms, egy előkelő internátus diákja.
egy részlet a filmből: http://www.youtube.com/watch?v=dBHhSVJ_S6A
Aki nem látta, szerintem ne hagyja ki a repertoárjából! _________________ "Az az egy fontos, legyetek jók most, már nem kell túl sok a holnaphoz. Legyetek jók, ha tudtok, a többi nem számít." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 24. 07:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Mindkét filmet ismerem, bár Waters főhadnagyot valószínűleg csak Bruce Willis miatt néztem meg...én sem szeretem a háborús filmeket...
Az Egy asszony illata pedig önmagáért beszél...
Akkor lássunk még párat...megpróbálok különböző stílust keresni...
- A kétszáz éves ember (Robbin Williams)
- Holt költők társasága (Robbin Williams)
- Ikrek (Arnold S. és Danny de Vito)
- Pofa be (Robert de Nero, Gerard Depardieu)
most hirtelen...a teljesség igénye nélkül persze... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 08:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Hahó!!!
Soha senki nem néz semmilyen filmet?  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 10:19 Hozzászólás témája: |
|
|
Süni* írta: | Hahó!!!
Soha senki nem néz semmilyen filmet?  |
DE!
Csak hogy ha én ide írom hogy a két kedvencem jelenleg a Transformers és a Twilight, és hogy mindegyiket legalább hússzor megnéztem, és egyébként Bud Spenser-Terence Hill,Van Damme és Seagal filmeken nőttem fel, akkor mindenki kiröhög.
Mellesleg sosincs olyan hogy állandó kedvenc, és nem is inkább filmeket szeretek,mint inkább stílusokat...akció,vígjáték, fantasy... _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 10:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Ugyan már...különben is vállalni kell a rizikót...de mi lehet a legrosszabb...Te is velü(n)k nevetsz...
Én rengetegféle filmet imádok...szerintem nem vagyok egyedül...az, hogy leírtam ide néhányat nem jelent semmit...de örülnék, ha nem csak önmagammal kellene beszélgetnem.
Jó hogy mondod...Bud Spencer - Terence Hill párost imádom...a spagettiwestern-jeiket nem, de az összes többit imádom.
Legnagyobb kedvencem tőlük a "Nincs kettő négy nélkül...nem tudom hányszor láttam már...de még mindighalálra nevetem magam rajtuk...de a "Kincs, ami nincs"... is fergeteges
Na, akkor most rajtam röhögtök, vagy velem, hmmmm?
Nincs kettő négy nélkül...
Kincs, ami nincs... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 11:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Süni* írta: | Ugyan már...különben is vállalni kell a rizikót...de mi lehet a legrosszabb...Te is velü(n)k nevetsz...
Én rengetegféle filmet imádok...szerintem nem vagyok egyedül...az, hogy leírtam ide néhányat nem jelent semmit...de örülnék, ha nem csak önmagammal kellene beszélgetnem.
Jó hogy mondod...Bud Spencer - Terence Hill párost imádom...a spagettiwestern-jeiket nem, de az összes többit imádom.
Legnagyobb kedvencem tőlük a "Nincs kettő négy nélkül...nem tudom hányszor láttam már...de még mindighalálra nevetem magam rajtuk...de a "Kincs, ami nincs"... is fergeteges
Na, akkor most rajtam röhögtök, vagy velem, hmmmm?
Nincs kettő négy nélkül...
Kincs, ami nincs... |
Veled rajtad?
ezeket én is nagyon szeretem, ha megy a tv-ben mindig meg van nézve egyébként nem szoktam tv-t nézni de ezek odaragasztanak elé...  _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 11:59 Hozzászólás témája: |
|
|
Süni* írta: | Ugyan már...különben is vállalni kell a rizikót...de mi lehet a legrosszabb...Te is velü(n)k nevetsz...
Na, akkor most rajtam röhögtök, vagy velem, hmmmm?: |
aotan írta: | Veled rajtad?  |
Akár... de csak módjával...
Tudod:"Amióta feltalálták a tükröt, fölösleges másokon nevetni..."  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

|
Elküldve: 2009. 11. 26. 12:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Süni* írta: | Süni* írta: | Ugyan már...különben is vállalni kell a rizikót...de mi lehet a legrosszabb...Te is velü(n)k nevetsz...
és ez milyen igaz  _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 12:31 Hozzászólás témája: |
|
|
aotan írta: | Süni* írta: | Süni* írta: | Ugyan már...különben is vállalni kell a rizikót...de mi lehet a legrosszabb...Te is velü(n)k nevetsz...
és ez milyen igaz  |
Huhhhh...örülök, hogy így látod...már féltem, hogy esetleg megsértődsz...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 13:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Gattaka
Az ötödik elem
A sziget
A hatodik napon
Menekülés a Marsról
I.A. mesterséges értelem
az "újdonság": Twilight (imádom a "szerencsétlen" vámpír vagyok, de már bánom-szindrómás filmeket.. )
Interjú a vámpírral
Buffy, a vámpírok réme (meg "tesója" az Angel.. -csak valahol elhagytam a fonalat, szóval "kinőhető" filmek)
A marsmentő expedíció (az alapötlete tetszik, a film kevésbé)
ezekre álmomból felriadva is emlékszem
-ja, meg a 28 nap múlva  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 13:30 Hozzászólás témája: |
|
|
Aotan és Illúzió közt máris megvan a közös nevező...lehet egymáson/egymással nevetni...  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Süni* Mester
|
Elküldve: 2009. 11. 26. 13:31 Hozzászólás témája: |
|
|
Ha már fantasztikum...időutazás, ezzel kapcsolatos filmek? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
linus Orákulum

|
Elküldve: 2009. 11. 26. 13:43 Hozzászólás témája: |
|
|
Végső visszaszámlálás
Vissza a jövőbe széria
Frequency - nagyon jó
Pillangóhatás _________________ "Élek, s hogy meddig, nem tudom,
Meghalok, bár nem akarom,
Elmegyek, s egész utam titok:
Csoda, hogy jókedvű vagyok."
(Magister Martinus) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|