Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Rákok, ne hátráljatok meg!
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Szelené
Adeptus


Csatlakozott: 2009.12.01. Kedd 19:28
Hozzászólások: 576
Tartózkodási hely: egy lélek legmélyebb mélye

HozzászólásElküldve: 2009. 12. 10. 22:13    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Illúzió írta:
Idézet:
A Rák nagyon érzékeny mások igényeire, rendkívül gondoskodó és vadul védelmez. Néha úgy tűnik, hogy ez az aggályosan féltő jegy az állatöv szociális gondozója.
Laughing

Ó igen, néha úgy érzem, igazi lúzer vagyok... Rolling Eyes
De ettől függetlenül imádok rák lenni. Wink
_________________
"Valójában soha senki nem tudja, hol érnek véget a dolgok, vagy véget érnek-e egyáltalán."
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
bbemes
Lepke


Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56
Hozzászólások: 8380
Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton

HozzászólásElküldve: 2009. 12. 15. 09:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

2010-ben a Rák szülöttek sok nagy horderejű változásra számíthatnak. Elsősorban a családi viszonyokban: valaki elköltözik, valaki odaköltözik, vagy a Rákok költöznek. Születhet új családtag, és/vagy egy idős rokonnak lesz segítségre szüksége. Ezeket ne gondnak, hanem feladatnak tekintsék a Rákok, mert ha elkezdenek problémázni, akkor megbánthatják a másik felet, és maguknak is megnehezítik a dolgot. Örüljenek, hogy van családjuk! Ez pedig azzal jár, hogy valakivel mindig foglalkozni kell. Emellett a munkájukban is adódhat váratlan helyzet. Elsőre lehetetlennek és ,,meredeknek" tűnhet, de idővel megmutatkozik a megoldás. Épp ezért nem szabad kapkodni.

Remekül indul az év. Tele lesznek lelkesedéssel, tervekkel - és hittel, hogy mindez megvalósítható. De ne essenek túlzásba, és ne várják el, hogy mások pont annyira lelkesedjenek, mint ők! Ez az elvárás vitaforrás lehet a párkapcsolatukban. Jobb lenne elkerülni a konfliktust. Emellett a kiadásaikat kell optimalizálniuk. Égetően fontos, hogy megszabaduljanak minden felesleges kiadástól. Ha van hitelük, akkor mihamarabb fizessék vissza vagy ütemezzék át! Ez legyen a legfontosabb!

Ez a tavasz több területen is nagy feladatok elé állítja a Rákokat. Egyrészt a munkájukra kell koncentrálniuk. Nem szabad hibázniuk, és tilos a főnökkel ellenkezni! Másrészt önként kell lemondaniuk valami költséges álmukról. Jobb, ha nem várják meg, hogy kényszerből kelljen megtenni. Addig engedjék el, míg nem csinálnak adósságot emiatt!

Nyáron nagy jövés-menés lesz az otthonukban. Költözés, ingatlanügyek vagy átrendezés sincs kizárva. Közben a munkájukban új feladatok és/vagy új vezetés, kollégák jöhetnek. Ez így egyszerre kicsit megterhelő lehet. Emiatt létfontosságú, hogy aludjanak eleget, és hétvégén pihenjenek minél többet! Enélkül lerobbanhatnak.

Ősszel vigyázzanak magukra és a párkapcsolatukra! Legyenek körültekintőek és óvatosak a közlekedésben! A kapkodás és az idegeskedés veszélyt rejt. A párjukra pedig fordítsanak elég időt! Legyenek minél többet kettesben! Meg kell védeniük magukat a rohanó világ ,,darálójától". Szervezzenek közös programokat! Menjenek együtt sétálni, kirándulni, színházba stb.! Ezek az élmények megerősíthetik a szövetségüket. Ha még nincs párjuk, akkor ne ősszel akarják megtalálni. Ez túl feszült időszak erre.

Év végén a Rákok az év kezdethez hasonlóan jó formában lesznek. Egyedül az érzelgősségtől kell tartózkodniuk. Nem baj, ha vannak érzéseik, de ne vigyék túlzásba! Találják meg a helyes mértéket! Közben vigyázzanak az egészségükre! Öltözzenek fel jól, nehogy megfázzanak!

Ha ez sikerül, akkor mosolygósan búcsúztathatják a 2010-es évet. Lesz mit ünnepelniük. Elsősorban önmagukat...
_________________
Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
8 / 8 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.