Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

népi gyógymódok

 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészség
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 20. 13:31    Hozzászólás témája: népi gyógymódok Hozzászólás az előzmény idézésével

Akkor imigyen egy régi el feledet gyógymódot, mondok nektek el két egymástól el különülő forrásból, van tudásom rá. Az első cigány asszonytól tudja a második esetben Erdélyből jött ember, mondta el. Az alapanyaga mind két forrásnak a TRÁGYARAKÁS. Régebben a trágyarakásban volt disznó tehén ló szar, amit oda hordtak össze. A betegnek bekel öltöznie olyan ruhákba, amiket nem fog használni utána többet és helyet kell készíteni a trágyában, ahova befekszik, vagy beül egy székre. Addig kell e helyen lennie, amíg kibírja. Cigány asszony esetében tüdőbeteg embert gyógyult meg így szavahihető ember mondta el nekem. A második esetben, első háborúban az olasz fronton fázott át a bácsi de annyira, hogy amikor haza jött menni sem bírt. Erdélyből jött egy ember ő mesélte nekik hogyan kell tenni a gyógyulása érdekében. Nagy nehezen a bácsika bele egyezett és egy székre ülve a trágyarakáson tartózkodott (az idejére nem emlékszem már meddig volt ott, amíg bírta). Amikor a bácsi ott hagyta a trágyarakást még aznap a testén már elfelejtettem, hogy hol olyan barna váladék jött ki belőle. Aznap már tudott menni ahhoz képest, hogy addig csak keservesen a szobában élt ez neki a minden volt. Szépen lassan de tudott járni. Ha nem hiszed a te dolgod de, nem hazugság, ha hazugságnak hiszed, akkor neked az. Vannak gyűjtéseim rég meghalt személyek, mondták el életükben, hogyan gyógyultak meg ritka módokon a vajákos személyek segedelmével, mert minden faluban voltak ilyenek.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 27. 14:35    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Égésre
A történet 1960 évek körül történik vagy előtte Bátya helységben ott ahol élek. Néni leforrázta a lábát tészta lével és nagyon fájt neki (eü; katona voltam hát sok dolgot kipróbáltam az égésre de nekem nem vált be egyik sem) a férje éjjel álmában érdekes dolgokat kapott másnap elkészítette az elegyet. Akitől én ezt a történetet tudom ő tanácstitkár volt neki is, segített, mert hő lég befúvó gázolajjal működik berobbant és megégette az arcát. Nálam a hátam éget le, de veszettül volt már előtte is ily mértékű. Mind három esetben az eredmény csodálatos, akitől tudom ezt mára elfelejtettem, hogy ő mit is érzet, amikor bekente az arcát evvel az elegyel de, én tudom hűvöset megszűnt a fájdalmam nem is tűnt fel, hogy fáj, mert hideget éreztem, ahogy bekentem az elegyel. Bácsika az elegyet rá kente a felesége lábára csodálatos lehetett az eredménye, mert az akkori Minisztériumokat sorba bejárta hogy itt van egy szer, ami az égésre jó tegyenek vele valamit (hát azok tettek figyelemre se méltatták). Így került a tanácstitkár hoz a szer és rajta keresztül hozzám és most hozzátok, régen tervezem, hogy elmondja de, eddig csak nevettek rajtam, főleg ha mondtam mily összetevők, alkotják az elegyet. A keverési arányokat, azt tudom, de hogy melyik a jó azt már elfelejtettem 2: 1 szerintem, ha az elegy összeáll, vagyis ha olyan trutyis lesz az, akkor nem jó, mert titkárnál ott volt sokáig, ha jó keverem be, akkor felrázva is nincs az a hatása neki. Vénusz napraforgó olaj az egyik összetevője és az oltott mész, amit tej sűrűségűre kell hígítani (de figyelni kell a mészre, mert mára mész hydráttal csalnak, avval keverik, hogy olcsóbb legyen valakinek)? Újból el fogom készíteni, mint két keverést és az idő majd eldönti melyik a jó vagy a két deci oltott mész, tej sűrűségű és egy deci Vénusz étolaj. Vagy a két deci Vénusz étolaj és az egy deci oltott mész, tej sűrűségű. Csodálatos elegy csak remélni tudom nem pénzéhes emberekhez, kerül, és vám szedői lesznek ezen eleggyel az emberiségnek kik rájuk, vannak szorulva és majd jó pénzeket, fizetnek e szerért nekik.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 27. 14:36    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Fagyásra szomszéd nénével történt meg az eset gyermekkorában lefagytak a lábán az újai orvost, hívtak, és az orvos mondta, le kell vágni az újakat, gondolkodjanak, rajta holnap jön. Család nagyon megijedt a faluban volt egy vajákos asszony elmentek hozzá hogy mit tegyenek. Azt mondta nekik, menjenek, vegyenek kámfor kristályt a bagerolos doboz, tetejébe tegyenek disznózsírt, tegyék bele a kámfort és tegyék melegedni a tűzhelyre, ha a szír megolvadt vegyék le a tűzhelyről. A kihűlés után kenjék be a fagyot, részeket úgy is tettek másnap jön az orvos, nézi a lábat, de azon semmi fagyásra utaló dolgot nem látott így maradtak meg a nénének a lába újai.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 27. 14:37    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Vizelet gyógyító hatásairól sok történet van addig ki,nem hisz a másiknak, míg ki nem próbálja, ha sikere van, akkor már hisz is benne. A vizelettel kapcsolatban sok mindent látatlanban is elhiszek. Ha a szél ki fújta a kezedet és száraz lesz arcoddal is, ezt teszi akkor vizelettel, kell kezelned és jó hatású lesz. Mára nem kell kenőcsőt használnom, no nem a vizelettel kenegetem a kezemet. Bolti de házi szappannal mosom, és avval mosom a ruháimat is, vagyis kézzel kevés ultra-mosóport teszek bele, hogy jobban habozzon. Azt tv nézés közben szépen kimosom a ruhákat szappan márkája régen Flora volt a neve mára Caola házi szappana lett nem reklám de, nagyon jó a kéznek nem szárít, mint a legtöbb szappan.
Valahol olvastam talán a természetgyógyászat magazinban. Ha a fő sugárból reggel magadhoz veszel egy kis üvegcse vizeletet (akkor hatásos, ha legalább három hónapja nem ettél HÚST). A kígyó mérgét is tudod közömbösíteni vagy más ételmérgezéseket, ha oly helyen jársz hol nincs senki csak te magad, és másra nem számíthatsz világnak, vannak ily részei (s nem hinném, hogy elmaradottak lennének, még ha első ránézésre annak tűnnek is).
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 30. 08:24    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Lázcsillapításra a kék lámpa fénye nagyon jó egész éjjel égni szokott minnél kisebb legyen az égő teljesítménye, ne fogyasszon annyit. 39 lázat reggelre jól levitte a láz emelkedő fázisban volt. Fájdalomra is jó. Vagy szín vizet inni és ételeket minden nap más színt fogyasztani energetikai rendszerünknek jó igaz ezt tudjátok mára. Fogfájásra taknyos, ha vagyok én egy szert, használok, ami Kínai gyártmány. Papírdobozban van egy üvegcse, amiben átlátszó folyadék van a doboz színe zöld fehér arany a bal felső sarkában, és ott van egy lógó is két jeges medve, van rajta és egy írás POLAR BEAR BRAND ÉS ESSENTIAL EMBROCATION. Tartalma Menthol Crystals Camphor Eucaliptus. Kedvenc házi szerem szádat úgy elzsibbassza, mint a lidocain mára rá írták belsőleg nem fogyasztható de, lefordíttattam olyan 80 években magyarra és lehet fogyasztani belsőleg is felnőttek napi adagja 4-6 csepp a gyereké a fele adag mindig. Enyhe hasmenést okozhat de, hozzá szokva elmúlik nálam, legalábbis igen. Taknyos vagy bedugultak az orraid oda az orrod alá kell egy cseppet tenni de, ne kézzel, mert vigyázni kell a szemnél és intim részeket, ne fogdossuk vele, nem halsz belé de, a szemre vigyázni kell. Szúnyogcsípésre még fejfájásra is jó hallottam hogy krémmel összekeverve a mellkasra kenve nagyon jó hatása van én a derekamra használtam régebben így krémmel keverve. Netten rá kereshetsz de a Magyarországon lévő doboz kinézete kicsit más és az üvegcséje is.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Sieglinde
Orákulum


Csatlakozott: 2004.10.29. Péntek 12:23
Hozzászólások: 8686

HozzászólásElküldve: 2009. 01. 30. 09:03    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

angyay írta:
Lázcsillapításra a kék lámpa fénye nagyon jó egész éjjel égni szokott minnél kisebb legyen az égő teljesítménye, ne fogyasszon annyit. 39 lázat reggelre jól levitte a láz emelkedő fázisban volt. Fájdalomra is jó. Vagy szín vizet inni és ételeket minden nap más színt fogyasztani energetikai rendszerünknek jó igaz ezt tudjátok mára. Fogfájásra taknyos, ha vagyok én egy szert, használok, ami Kínai gyártmány. Papírdobozban van egy üvegcse, amiben átlátszó folyadék van a doboz színe zöld fehér arany a bal felső sarkában, és ott van egy lógó is két jeges medve, van rajta és egy írás POLAR BEAR BRAND ÉS ESSENTIAL EMBROCATION. Tartalma Menthol Crystals Camphor Eucaliptus. Kedvenc házi szerem szádat úgy elzsibbassza, mint a lidocain mára rá írták belsőleg nem fogyasztható de, lefordíttattam olyan 80 években magyarra és lehet fogyasztani belsőleg is felnőttek napi adagja 4-6 csepp a gyereké a fele adag mindig. Enyhe hasmenést okozhat de, hozzá szokva elmúlik nálam, legalábbis igen. Taknyos vagy bedugultak az orraid oda az orrod alá kell egy cseppet tenni de, ne kézzel, mert vigyázni kell a szemnél és intim részeket, ne fogdossuk vele, nem halsz belé de, a szemre vigyázni kell. Szúnyogcsípésre még fejfájásra is jó hallottam hogy krémmel összekeverve a mellkasra kenve nagyon jó hatása van én a derekamra használtam régebben így krémmel keverve. Netten rá kereshetsz de a Magyarországon lévő doboz kinézete kicsit más és az üvegcséje is.

Cirka 30 éve kezdtem használni - ma már nem, mert egy időben nehéz volt hozzájutni, azóta meg több, hasonlóan jó termék is kapható.
A belsőleg használható kitételre emlékszem, egy ízben gyomorproblémám volt és ettől reméltem segítséget. Hát az a problémám "meg is szűnt", mert utána olyan rosszul lettem, hogy több évtized távlatából is kiver tőle a víz és évekig a szagát sem bírtam. Ezt azért írom, hogy aki vállalkozik a belsőleges kipróbálásra, legyen nagyon óvatos...
_________________
Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
hiaklo
Főmágus


Csatlakozott: 2005.02.20. Vasárnap 18:11
Hozzászólások: 3509
Tartózkodási hely: Szeged-Szabadka

HozzászólásElküldve: 2009. 02. 10. 19:57    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

angyay írta:
Vizelet gyógyító hatásairól sok történet van addig ki,nem hisz a másiknak, míg ki nem próbálja, ha sikere van, akkor már hisz is benne. A vizelettel kapcsolatban sok mindent látatlanban is elhiszek. Ha a szél ki fújta a kezedet és száraz lesz arcoddal is, ezt teszi akkor vizelettel, kell kezelned és jó hatású lesz. Mára nem kell kenőcsőt használnom, no nem a vizelettel kenegetem a kezemet. Bolti de házi szappannal mosom, és avval mosom a ruháimat is, vagyis kézzel kevés ultra-mosóport teszek bele, hogy jobban habozzon. Azt tv nézés közben szépen kimosom a ruhákat szappan márkája régen Flora volt a neve mára Caola házi szappana lett nem reklám de, nagyon jó a kéznek nem szárít, mint a legtöbb szappan.
Valahol olvastam talán a természetgyógyászat magazinban. Ha a fő sugárból reggel magadhoz veszel egy kis üvegcse vizeletet (akkor hatásos, ha legalább három hónapja nem ettél HÚST). A kígyó mérgét is tudod közömbösíteni vagy más ételmérgezéseket, ha oly helyen jársz hol nincs senki csak te magad, és másra nem számíthatsz világnak, vannak ily részei (s nem hinném, hogy elmaradottak lennének, még ha első ránézésre annak tűnnek is).
Laughing Wink hajrá...
_________________
Szeretettel Hiaklo
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Gonzales
Adeptus


Csatlakozott: 2006.10.13. Péntek 16:02
Hozzászólások: 406

HozzászólásElküldve: 2009. 02. 21. 18:10    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hiaklo írta:
angyay írta:
Vizelet gyógyító hatásairól sok történet van addig ki,nem hisz a másiknak, míg ki nem próbálja, ha sikere van, akkor már hisz is benne. A vizelettel kapcsolatban sok mindent látatlanban is elhiszek. Ha a szél ki fújta a kezedet és száraz lesz arcoddal is, ezt teszi akkor vizelettel, kell kezelned és jó hatású lesz. Mára nem kell kenőcsőt használnom, no nem a vizelettel kenegetem a kezemet. Bolti de házi szappannal mosom, és avval mosom a ruháimat is, vagyis kézzel kevés ultra-mosóport teszek bele, hogy jobban habozzon. Azt tv nézés közben szépen kimosom a ruhákat szappan márkája régen Flora volt a neve mára Caola házi szappana lett nem reklám de, nagyon jó a kéznek nem szárít, mint a legtöbb szappan.
Valahol olvastam talán a természetgyógyászat magazinban. Ha a fő sugárból reggel magadhoz veszel egy kis üvegcse vizeletet (akkor hatásos, ha legalább három hónapja nem ettél HÚST). A kígyó mérgét is tudod közömbösíteni vagy más ételmérgezéseket, ha oly helyen jársz hol nincs senki csak te magad, és másra nem számíthatsz világnak, vannak ily részei (s nem hinném, hogy elmaradottak lennének, még ha első ránézésre annak tűnnek is).
Laughing Wink hajrá...


Hmm...a vizelet végül is salakanyag tehát mint olyan mérgező. Viszont nemrég olvastam, hogy a középkorban a hajósok vizelettel "fertőtlenítették" a nyilt sebeket...és használt Exclamation
Most megint konfrontálódik a modern orvostudomány a házipatikával Rolling Eyes
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hana
tünde


Csatlakozott: 2003.12.23. Kedd 20:22
Hozzászólások: 13543

HozzászólásElküldve: 2009. 02. 21. 18:31    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gonzales írta:
hiaklo írta:
angyay írta:
Vizelet gyógyító hatásairól sok történet van addig ki,nem hisz a másiknak, míg ki nem próbálja, ha sikere van, akkor már hisz is benne. A vizelettel kapcsolatban sok mindent látatlanban is elhiszek. Ha a szél ki fújta a kezedet és száraz lesz arcoddal is, ezt teszi akkor vizelettel, kell kezelned és jó hatású lesz. Mára nem kell kenőcsőt használnom, no nem a vizelettel kenegetem a kezemet. Bolti de házi szappannal mosom, és avval mosom a ruháimat is, vagyis kézzel kevés ultra-mosóport teszek bele, hogy jobban habozzon. Azt tv nézés közben szépen kimosom a ruhákat szappan márkája régen Flora volt a neve mára Caola házi szappana lett nem reklám de, nagyon jó a kéznek nem szárít, mint a legtöbb szappan.
Valahol olvastam talán a természetgyógyászat magazinban. Ha a fő sugárból reggel magadhoz veszel egy kis üvegcse vizeletet (akkor hatásos, ha legalább három hónapja nem ettél HÚST). A kígyó mérgét is tudod közömbösíteni vagy más ételmérgezéseket, ha oly helyen jársz hol nincs senki csak te magad, és másra nem számíthatsz világnak, vannak ily részei (s nem hinném, hogy elmaradottak lennének, még ha első ránézésre annak tűnnek is).
Laughing Wink hajrá...


Hmm...a vizelet végül is salakanyag tehát mint olyan mérgező. Viszont nemrég olvastam, hogy a középkorban a hajósok vizelettel "fertőtlenítették" a nyilt sebeket...és használt Exclamation
Most megint konfrontálódik a modern orvostudomány a házipatikával Rolling Eyes


a vizelet nem salakanyag, hanem a kiszűrt, éppen nem hasznosítható ásványok, vitaminok most csak ide linkelem, mert nem feltétlenül akarja mindenki elolvasni, miből is áll a vizelet, de az oldal alja felé megtalálod

http://www.eautarcie.com/Vizonellato/5.Alomszek/b_a_pottyantostol_az_alomszekig.htm

ha nem eszel, iszol egy vagy több napig, akkor automatikusan kevesebbszer mész el pisilni, és a széklet is bent marad, mert a szervezet megszűri még egyszer, ha nem kap kintről táplálékot, akkor használja azt, ami még van. Ezért lesz a széklet nagyon száraz, ha napokig nem iszol, vagy keveset iszol. A sivatagi élőlények széklete túlnyomórészt száraz.

A vizelettel való gyulladás kezelés működik, pl. szemen (tapasztalat),sőt

úgy tudom egyes afrikai országokban, (vagy az indiánok csinálták ezt?) megisszák a reggeli első vizeletüket.

De egyébként majd kérdezd meg Ejikát alkalomadtán, ha erre jár, őt azt hiszem bátran sorolhatjuk a normális orvos kategóriába, biztos készségesen ad felvilágosítást a vizeletről, mint olyanról.
_________________
Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
Gonzales
Adeptus


Csatlakozott: 2006.10.13. Péntek 16:02
Hozzászólások: 406

HozzászólásElküldve: 2009. 02. 21. 19:02    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hogy is van a mondás Question

"Ki a Duna vizét issza, a saját "vizét" issza vissza" Rolling Eyes Twisted Evil

Viccet félretéve, inkább maradok a sörnél.
Nem tudom mi az igazság ebben a kérdésben, de sztem ez nagyban függ attól, hogy mennyire savas az a szervezet ami kiválaszt. Biztos tapasztaltad te is, hogy ha nagyon sokat és nagyon intenzíven sportolsz akkor a vizelet is erőteljesebb koncentrátumú. Már bocsánat a megfogalmazásért, de szaga van. Ilyenkor a pórusokon, a tüdőn és a vizelettel együtt távozik a méreganyag is. Most mondhatod, hogy ha egészségesen étkezel, nem eszel húst..stb. akkor nem, de egyvalamit nem tudsz befolyásolni ez pedig a szennyezett levegő(na jó, aki városi). A kátrány meg az a sok szemét ugyanúgy kicsapódik a vizeletben is, ezért gondolom, hogy ami jó volt a tengerészeknek az nem biztos, hogy jó egy szegííny pestinek Confused
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hana
tünde


Csatlakozott: 2003.12.23. Kedd 20:22
Hozzászólások: 13543

HozzászólásElküldve: 2009. 02. 21. 19:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Gonzales írta:
Hogy is van a mondás Question

"Ki a Duna vizét issza, a saját "vizét" issza vissza" Rolling Eyes Twisted Evil

Viccet félretéve, inkább maradok a sörnél.
Nem tudom mi az igazság ebben a kérdésben, de sztem ez nagyban függ attól, hogy mennyire savas az a szervezet ami kiválaszt. Biztos tapasztaltad te is, hogy ha nagyon sokat és nagyon intenzíven sportolsz akkor a vizelet is erőteljesebb koncentrátumú. Már bocsánat a megfogalmazásért, de szaga van. Ilyenkor a pórusokon, a tüdőn és a vizelettel együtt távozik a méreganyag is. Most mondhatod, hogy ha egészségesen étkezel, nem eszel húst..stb. akkor nem, de egyvalamit nem tudsz befolyásolni ez pedig a szennyezett levegő(na jó, aki városi). A kátrány meg az a sok szemét ugyanúgy kicsapódik a vizeletben is, ezért gondolom, hogy ami jó volt a tengerészeknek az nem biztos, hogy jó egy szegííny pestinek Confused


persze, egyébként nem kell húst enni meg stb. Múltkor összeszedtem egy kis náthát, de rohangásztam az országban, meg már jöttem ki ide, nyomtam magamba az algopirint, szokásomtól eltérően, nem ettem olyan sokat, csak mondjuk naponta kettőt, három napig vagy két napig. Na aztán negyed vagy harmadnapra nagyon rosszul lettem és az orvos valami torokgyulladást diagnosztizált, és adott ööö Augmentint? azt hiszem. valami szottyos antibiotikumot. bevettem belőle egyet.

két óra múlva hánytam, mint a lakodalmas kutya, estére pedig olyan rosszul voltam, olyan magas lázzal, mint még soha.

másnapra jobban lettem ( az ügyeletes orvos, aki kijött, nagyon jó fej volt, de sajna addigra már túl voltam a nehezén
Confused azt mondta kortyolgassak hideg kólát, az lenyugtatja igen csak hányatatott gyomrom, egyébként tényleg használt...) harmadnap jöttünk Olaszországba

Elmentem tusolni, mikor megérkeztünk (de lehet ez következő nap volt) tusolás közben jöttem rá, hogy nekem pisilni is kell. Á, mondom, ezért én már ki nem mászok.

Hát, khm, szaga, az volt. Most nem akarom itt részletezni, de az tuti, hogy konkrétan méreg jött ki belőlem.

Előtte is, de azóta különösen odafigyelek magamra...
_________________
Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád!
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése MSN Messenger
isztambul
Neofita


Csatlakozott: 2010.08.29. Vasárnap 17:12
Hozzászólások: 5

HozzászólásElküldve: 2011. 03. 02. 23:33    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Hát én nem ennyire extrém példát hoznék, csak a húsleves gyógyító hatását influenza esetén. Szerintem erről mindannyiunknak vannak jó tapasztalatai, csak én például nem tudtam, hogy mitől ilyen "csodaszer", de most elolvastam Homeomai blogján. A tyúkok bélcsatornájában megtalálhatók az influenzavírusok, és ahogy belefőzzük a húst a levesbe, ezek elhalnak és primitív immunserkentőként hatnak onnantól. Szerintem azért ez is elég érdekes, habár nem annyira gusztusos Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hangya
hangya


Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51
Hozzászólások: 9599
Tartózkodási hely: itt vagyok

HozzászólásElküldve: 2011. 03. 03. 13:47    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

isztambul írta:
Hát én nem ennyire extrém példát hoznék, csak a húsleves gyógyító hatását influenza esetén. Szerintem erről mindannyiunknak vannak jó tapasztalatai, csak én például nem tudtam, hogy mitől ilyen "csodaszer", de most elolvastam Homeomai blogján. A tyúkok bélcsatornájában megtalálhatók az influenzavírusok, és ahogy belefőzzük a húst a levesbe, ezek elhalnak és primitív immunserkentőként hatnak onnantól. Szerintem azért ez is elég érdekes, habár nem annyira gusztusos Smile


Ti nem szoktátok kibelezni és megmosni a csirkét feldolgozás előtt? Az én csirkelevesemet kifütyülnék itthon, ha belefőzném a belét, vagy tyúxaros húst tennék a fazékba. Persze ahány ház....

Mivel még nem fogadhatsz privit, sajnálattal itt kell közölnöm, hogy zokon vesszük a más oldalakra való elirányítást. Végignéztem az eddigi hozzászólásaidat. Visszavehetnél kicsit a toborzási lendületedből.

_________________
Tudom, hogy hiszem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
hangya
hangya


Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51
Hozzászólások: 9599
Tartózkodási hely: itt vagyok

HozzászólásElküldve: 2011. 03. 03. 16:26    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Juteszembe! Lehet a HarmoNet fórumon reklámozni! Meg kell állapodni a feltételekben Swindlerrel. Oszt mehet is.
_________________
Tudom, hogy hiszem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
Skar
Lucy Skywalker


Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26
Hozzászólások: 2750
Tartózkodási hely: Almayer fogadó

HozzászólásElküldve: 2011. 03. 04. 02:41    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Höhöhö, nekem épp az tűnt föl, milyen tanulékony a kis galandféreg, azt már levágta, hogy az egyhozzászólásos, egytémás nickek linkjeit nem köszönjük meg, most már csak említést tesz Very Happy Egyébként meg nem egyszerűbb az ilyeneket kivágni, mint nyafizni miattuk?
_________________
http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu

"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának"
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Egészség Időzóna: (GMT +1 óra)
1 / 1 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.