Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
HarmoNet Neofita
|
Elküldve: 2006. 01. 22. 17:42 Hozzászólás témája: Kreatív műhely 2 (folytatás) |
|
|
naposcsibe írta: | Azért nyitottam ezt a topikot, mert imádok készíteni dolgokat. Mostanában egyre több igényem van ez irányban. Érdekelne, hogy ki milyen kreatív dolgot csinál.
Ide megírhatjátok hol vannak jó hobbi boltok.
Indítás képpen én írom le, hogy mit csinálok, csináltam.
Imádok rajzolni. Most kezdtem el járni egy tanárnőhöz. Nagyon tetszet a hely.
Nem rég próbáltam ki hogy milyen karc technikával készíteni képet. Tegnap fejeztem be egy nyuszit. Hobbi boltban beszerezhető egység csomag alapján készítettem el. |
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2006. 03. 24. 11:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Hétvégén nekiállok a húsvéti előkészületeknek. Emese már nagyon várja. Ablakok festésével kezdem, tavaszi mintákat töltöttem le a netről, meg persze különböző mesefigurákat húsvéti tojással...
Ti mit terveztek húsvétra? _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eric Cartman Mester

Csatlakozott: 2005.08.16. Kedd 15:30 Hozzászólások: 1046 Tartózkodási hely: Föld ( South park )
|
Elküldve: 2006. 05. 05. 14:28 Hozzászólás témája: |
|
|
Ide bármit lehet írni..??
Mármint úgy értem, hogy minden féle hobbi "szalonképes" itt..??  _________________ Egy "kiscsákó" a parkból...Tudjátok... A South-ból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2006. 05. 05. 14:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Próbáld ki. Ha nem rúgnak érte farba, akkor igen.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 05. 05. 14:38 Hozzászólás témája: |
|
|
Eric Cartman írta: | Ide bármit lehet írni..??
Mármint úgy értem, hogy minden féle hobbi "szalonképes" itt..??  |
Hát, ha fehérneműt gyűjtesz, az még OK, de ha hobbi-sorozatgyilkos vagy, az már kevésbé...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eric Cartman Mester

Csatlakozott: 2005.08.16. Kedd 15:30 Hozzászólások: 1046 Tartózkodási hely: Föld ( South park )
|
Elküldve: 2006. 05. 05. 14:40 Hozzászólás témája: |
|
|
skar mkhan írta: | Próbáld ki. Ha nem rúgnak érte farba, akkor igen.  |
...Csak mert Én fából "eszkábálok" repülő alkalmatosságokat...
No nem igaziakat, hanem csak repülő képes modelleket...  _________________ Egy "kiscsákó" a parkból...Tudjátok... A South-ból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2006. 05. 05. 14:47 Hozzászólás témája: |
|
|
Mehehe, nem hiszem, hogy repülnöd kellene a topikból, ha írsz róla. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mikael Sinko Adeptus

|
Elküldve: 2006. 05. 09. 05:37 Hozzászólás témája: speciális életmód |
|
|
Életmód
Ake 90 éves
"A napjaim nem elegendök ahhoz amit tenni szeretnék."mondja Ake.
Azért írok róla mert érdekel a napenergia. Ake Hallman a neve, 90 éves, és sem telefonja sem villanyvezetéke nincs a nyaralójához 1000 kilométerre az othonától ?szak Svédországban.. Eskilstunaban lakik ahol én is. Ott északon a nyaralójában tölti a napjait juniustól októberig.
Ake Hallman azonban jólérzi magát, nemkell nékülöznie az energiát. A napenergia elég ahhoz hogy televiziója és telefonja is legyen. Nyáron pedig úgyis világos van nappal és éjjel ott északon. - EK 8 maj 2006.
Miért olyan nehézkes a napenergia kihasználása M.on?
mvh
acsai |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 05. 09. 07:52 Hozzászólás témája: Re: speciális életmód |
|
|
Mikael Sinko írta: | Életmód
Ake 90 éves
"A napjaim nem elegendök ahhoz amit tenni szeretnék."mondja Ake.
Azért írok róla mert érdekel a napenergia. Ake Hallman a neve, 90 éves, és sem telefonja sem villanyvezetéke nincs a nyaralójához 1000 kilométerre az othonától ?szak Svédországban.. Eskilstunaban lakik ahol én is. Ott északon a nyaralójában tölti a napjait juniustól októberig.
Ake Hallman azonban jólérzi magát, nemkell nékülöznie az energiát. A napenergia elég ahhoz hogy televiziója és telefonja is legyen. Nyáron pedig úgyis világos van nappal és éjjel ott északon. - EK 8 maj 2006.
Miért olyan nehézkes a napenergia kihasználása M.on?
mvh
acsai |
Mert még nem jutott el az ország ahhoz, hogy ezzel foglalkozzon...
Annyi mindent kell megoldani még előtte...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eric Cartman Mester

|
Elküldve: 2006. 05. 28. 18:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Hy!
Itt a legutóbbi "eszkábációm"...!
Ma lettem vele kész... Már csak a berepítés van hátra... Nomeg egy kabintatőt kell kreáljak neki valami ásványvizes vagy üditős flakonbó'...  _________________ Egy "kiscsákó" a parkból...Tudjátok... A South-ból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2006. 05. 28. 18:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Eric Cartman írta: | Hy!
Itt a legutóbbi "eszkábációm"...!
Ma lettem vele kész... Már csak a berepítés van hátra... Nomeg egy kabintatőt kell kreáljak neki valami ásványvizes vagy üditős flakonbó'...  |
Eric, gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Szép a gép, amit csináltál. Majd meséld el légyszi, hogy hogyan sikerült a röptetés! _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eric Cartman Mester

|
Elküldve: 2006. 05. 28. 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: |
Eric, gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Szép a gép, amit csináltál. Majd meséld el légyszi, hogy hogyan sikerült a röptetés! |
Köszönöm...!
Immáron 20 éve foglalkozom ilyen kütyük mütyüzésével...
Van itthon a gépemen nagyon sok fotóm ezekről a dolgokról..!  _________________ Egy "kiscsákó" a parkból...Tudjátok... A South-ból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Eric Cartman Mester

|
Elküldve: 2006. 05. 28. 19:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Itt még egy előző, "nyers" állapotban...
 _________________ Egy "kiscsákó" a parkból...Tudjátok... A South-ból... |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2006. 05. 28. 19:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Eric Cartman írta: | hangya írta: |
Eric, gratulálok! Nagyon ügyes vagy! Szép a gép, amit csináltál. Majd meséld el légyszi, hogy hogyan sikerült a röptetés! |
Köszönöm...!
Immáron 20 éve foglalkozom ilyen kütyük mütyüzésével...
Van itthon a gépemen nagyon sok fotóm ezekről a dolgokról..!  |
Régen (az én koromban, meg előtte ) az urak a bélyeggyűjteményükkel csábították a lakásukra a könnyűvérű széplányoknak. Ma úgy látom a gépen tárolt fotó a menő!
Mi lenne, ha megosztanád velünk a fotókat,Eric? Párat meghagyhagyhatsz az otthoni bemutatáshoz! _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2006. 05. 28. 19:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Látom, nyitott kapukat döngetek!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|