Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2011. 07. 22. 12:59 Hozzászólás témája: |
|
|
elszomorít...sőt inkább a dühöngőbe kellene írnom..mindegy.. elszomorít, h vannak emberek (?)akik Istennek képzelik magukat, és ítélkeznek..sőt tovább is mennek, komolyan hánynom nem kell tőlük...  _________________ Minden megérint.
- Úgy látszik: sose nő be
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2011. 10. 10. 16:48 Hozzászólás témája: |
|
|
infúzió, pár korty víz, morfium.... ez már nem élet  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2011. 10. 11. 15:06 Hozzászólás témája: |
|
|
bbemes írta: | infúzió, pár korty víz, morfium.... ez már nem élet  | Imádkozom Érte! _________________ Minden megérint.
- Úgy látszik: sose nő be
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2011. 10. 12. 07:45 Hozzászólás témája: |
|
|
bbemes írta: | infúzió, pár korty víz, morfium.... ez már nem élet  |  _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2011. 10. 12. 10:20 Hozzászólás témája: |
|
|
perdy írta: | elszomorít...sőt inkább a dühöngőbe kellene írnom..mindegy.. elszomorít, h vannak emberek (?)akik Istennek képzelik magukat, és ítélkeznek..sőt tovább is mennek, komolyan hánynom nem kell tőlük...  |
Isten nem ítélkezik. Ez a mi egyetlen szerencsénk ebben az Életben.
Ők inkább valami másnak képzelik magukat, valaki olyannak, aki még Istenen is felül, kívül áll...
És ha már kell, inkább hányjál tőlük, mint hogy lenyeld
Ölelés balról. _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2011. 10. 12. 13:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Csipike kiscicámat elütötte egy autó és a sofőr bedobta az árokba.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, nem tudom, miért nem maradhat meg nekem ebben a házban egyetlen cicám sem. 15 éve elmúlt hogy itt lakunk, de egyetlen cicánk sem érte meg az öregkort, mindegyik egy-másfél évet élt nálunk. Az előző házunkban minden állatunk egészségesen,a rá jellemző kor végsőhatáráig élt. Mi van ebben a házban, hogy itt minden cicánkat baj ér?  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4430 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. 10. 12. 15:36 Hozzászólás témája: |
|
|
gerleimari írta: | Csipike kiscicámat elütötte egy autó és a sofőr bedobta az árokba.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, nem tudom, miért nem maradhat meg nekem ebben a házban egyetlen cicám sem. 15 éve elmúlt hogy itt lakunk, de egyetlen cicánk sem érte meg az öregkort, mindegyik egy-másfél évet élt nálunk. Az előző házunkban minden állatunk egészségesen,a rá jellemző kor végsőhatáráig élt. Mi van ebben a házban, hogy itt minden cicánkat baj ér?  |
Részvétem.  _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2011. 10. 12. 15:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | gerleimari írta: | Csipike kiscicámat elütötte egy autó és a sofőr bedobta az árokba.
Nagyon-nagyon szomorú vagyok, nem tudom, miért nem maradhat meg nekem ebben a házban egyetlen cicám sem. 15 éve elmúlt hogy itt lakunk, de egyetlen cicánk sem érte meg az öregkort, mindegyik egy-másfél évet élt nálunk. Az előző házunkban minden állatunk egészségesen,a rá jellemző kor végsőhatáráig élt. Mi van ebben a házban, hogy itt minden cicánkat baj ér?  |
Részvétem.  |
Köszönöm!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
metilujza Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2005.12.17. Szombat 23:24 Hozzászólások: 1825 Tartózkodási hely: Szeged
|
Elküldve: 2011. 10. 15. 07:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok!
Az, hogy nem tudok elfelejteni bizonyos embereket.
Szeretettel üdvözöllek titeket: Metilujza _________________ Légy hű önmagadhoz és ahhoz akit szeretsz de tedd azt amit jónak látsz.
"Leányom! A hited meggyógyított téged. Menj békével és légy mentes a bajodtól." MK 5,34 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
akiron Neofita
|
Elküldve: 2011. 10. 15. 21:20 Hozzászólás témája: |
|
|
metilujza írta: | Sziasztok!
Szeretettel üdvözöllek titeket: Metilujza |
Nem is biztos, hogy a felejtés a jó megoldás.Vannak esetek amikor tanulni kell a hibákból, amik bizonyos emberekkel hozhatóak kapcsolatba. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Alex Mágus 1.kör

Csatlakozott: 2004.04.06. Kedd 14:56 Hozzászólások: 2977 Tartózkodási hely: néha itt
|
Elküldve: 2011. 10. 15. 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
akiron írta: | metilujza írta: | Sziasztok!
Szeretettel üdvözöllek titeket: Metilujza |
Nem is biztos, hogy a felejtés a jó megoldás.Vannak esetek amikor tanulni kell a hibákból, amik bizonyos emberekkel hozhatóak kapcsolatba. |
Mit akarsz felejteni?!?......sztem sem felejteni kell...hanem...helyén kezelni a dolgokat....
a felejtés...vhol..agysorvadás...ne felejts..tedd helyére.. a dolgokat... _________________ Azért történnek katarzis dolgok, hogy valamit megértsünk a velünk történő eseményekből!
Ha valami olyan történik, ami meghaladja a józan ész határait, a szkeptikusok is hívővé válnak! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
serena Adeptus

Csatlakozott: 2007.05.01. Kedd 11:28 Hozzászólások: 492 Tartózkodási hely: Bolhapiac
|
Elküldve: 2011. 10. 16. 23:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Elszomorított, hogy megint lett ( - csatolt áruként- ) egy anyóskám, aki szívből utál engem.
Na de a fenébe is, én ezt nem éééééérteeeem!
Nekem is van fiacskám, akihez tartozik egy élete párocskája. Én se rajongok a kiscsajért, de úgy vagyok vele, hogy ha egyszer a fiamat szereti, annyira rossz azért mégsem lehet.
Na pont ennyit várnék el, én is anyóskától! _________________ Üdv: serena
"Csak két típusú ember van a világon. Majmok és tigrisek." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

|
Elküldve: 2011. 10. 17. 07:37 Hozzászólás témája: |
|
|
serena írta: | Elszomorított, hogy megint lett ( - csatolt áruként- ) egy anyóskám, aki szívből utál engem.
Nekem is van fiacskám, akihez tartozik egy élete párocskája. Én se rajongok a kiscsajért, de úgy vagyok vele, hogy ha egyszer a fiamat szereti, annyira rossz azért mégsem lehet.
Na pont ennyit várnék el, én is anyóskától! |
Biztosan megszeret idővel, mert kedves, rendes kislány vagy! Hajrá Serena!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2011. 10. 18. 09:26 Hozzászólás témája: |
|
|
serena írta: | Elszomorított, hogy megint lett ( - csatolt áruként- ) egy anyóskám, aki szívből utál engem.
Na pont ennyit várnék el, én is anyóskától! |
Ismerem az érzést.... _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|