Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2011. 08. 03. 15:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | hana írta: | Jadis írta: |
Gyomorcsavarodás. |
Uh, ez elég rosszul hangzik. :S Mitől van ez a kutyáknál?
Nagyon sajnálom Jadis, hogy így kellett elveszítened szeretett barátodat. Kívánom, hogy hozzanak enyhülést a közös emlékek vele. |
Például, ha evés után közvetlenül sokat mozog vagy hanyatt forog, de persze nem csak ettől, nem lehet igazán tudni sajnos.
Köszönöm. |
sajnálom _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4440 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. 08. 04. 06:22 Hozzászólás témája: |
|
|
aotan írta: | Jadis írta: | hana írta: | Jadis írta: |
Gyomorcsavarodás. |
Uh, ez elég rosszul hangzik. :S Mitől van ez a kutyáknál?
Nagyon sajnálom Jadis, hogy így kellett elveszítened szeretett barátodat. Kívánom, hogy hozzanak enyhülést a közös emlékek vele. |
Például, ha evés után közvetlenül sokat mozog vagy hanyatt forog, de persze nem csak ettől, nem lehet igazán tudni sajnos.
Köszönöm. |
sajnálom |
Köszönöm. _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aviano Don, il Capo di Tutti Capi

Csatlakozott: 2004.07.28. Szerda 9:19 Hozzászólások: 5525 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. 08. 18. 12:49 Hozzászólás témája: |
|
|
Bubi kutya mostantól az égi réteken rohangál... Ég veled Királylány!  _________________ A racionális gondolkodás közelebb visz a valósághoz, és távolabb az álmaidtól... by myself. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lon Dzsedi (dövanendónli;-)

|
Elküldve: 2011. 08. 18. 14:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Aviano írta: |
Bubi kutya mostantól az égi réteken rohangál... Ég veled Királylány!  | :* _________________ A csoda benned van, csak hagyd beteljesülni. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
linus Orákulum

|
Elküldve: 2011. 08. 19. 08:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Bubi kutya mostantól az égi réteken rohangál... Ég veled Királylány!  |
 _________________ "Élek, s hogy meddig, nem tudom,
Meghalok, bár nem akarom,
Elmegyek, s egész utam titok:
Csoda, hogy jókedvű vagyok."
(Magister Martinus) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4440 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. 08. 19. 11:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Részvétem. _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2004.07.28. Szerda 9:19 Hozzászólások: 5525 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2011. 08. 22. 21:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Lonka, linus, Jadis, köszönöm.  _________________ A racionális gondolkodás közelebb visz a valósághoz, és távolabb az álmaidtól... by myself. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2011. 08. 24. 09:11 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | Aviano írta: |
Részvétem. |
részvétem..
az én picúr kutyám is majdnem elment, de hála Istennek csodával határos módon meggyógyult.
igaz elég nehezen...
talán azért mert még ifjú, másfél éves állítólag. befogadott kutyus, mint a pulink is ...
Bobi hány éves volt? _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2011. 08. 24. 13:06 Hozzászólás témája: |
|
|
Bubi, Bubi, óóó. Nagyon sajnálom. _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011. 08. 24. 18:46 Hozzászólás témája: |
|
|
szürke írta: | Jadis írta: | Aviano írta: |
Részvétem. |
részvétem..
az én picúr kutyám is majdnem elment, de hála Istennek csodával határos módon meggyógyult.
igaz elég nehezen...
talán azért mert még ifjú, másfél éves állítólag. befogadott kutyus, mint a pulink is ...
Bobi hány éves volt? |
Bubi 5 éves kislány volt. _________________ A racionális gondolkodás közelebb visz a valósághoz, és távolabb az álmaidtól... by myself. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2011. 08. 24. 18:47 Hozzászólás témája: |
|
|
hana írta: | Bubi, Bubi, óóó. Nagyon sajnálom. |
Köszönöm  _________________ A racionális gondolkodás közelebb visz a valósághoz, és távolabb az álmaidtól... by myself. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2011. 08. 24. 19:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Aviano írta: | szürke írta: | Jadis írta: | Aviano írta: |
Részvétem. |
részvétem..
igaz elég nehezen...
Bobi hány éves volt? |
Bubi 5 éves kislány volt. |
Hogy lehetek ilyen bunkó, hogy elírom a nevét... bocsáss meg....
nagyon sajnálom Bubit... nagyon sajnálom... és ráadásul ilyen fiatalon....
(az én kutyijaim is kislányok...)
Most nem olyan rég én is átéltem a félelmet, hogy elveszíthetem picúrt....borzasztó volt....
fogadd őszinte részvétem....... _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2012. 01. 08. 02:22 Hozzászólás témája: |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9599 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2012. 01. 08. 16:11 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bera Főmágus

Csatlakozott: 2007.03.07. Szerda 13:08 Hozzászólások: 3494 Tartózkodási hely: Valahol a nagyon messze és a nagyon közel között.
|
Elküldve: 2012. 01. 13. 22:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Viszonylag friss kép az én Teddy-mről
|
 |
|