Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2013. 04. 11. 13:05 Hozzászólás témája: |
|
|
bbemes írta: | aotan írta: | Illúzió írta: | bbemes írta: | Illúzió írta: | ideje lenne megkérdezni gyerkőctől, hogy mikorra "tervezi" a nyarat.. mert addig nem érdemes fürdőruhát venni.. se lefoglalni a nyaralást..  |
Azt hiszem, most már engedélyezi a tavaszt, mert ma még egyszer sem emlegette a havat  |
hogy haladsz az "időjárás neveléssel"?  |
ma már kicsit sütött a nap, szóval szerintem jól  |
Hát a fiam továbbra is a havat emlegeti, de úgy tűnik, hogy most már az égiek is megunták  |
Nem gondolod, hogy valamelyik sarkkutató reinkarnációja lehet? Egyből magyarázatot kapnánk, hogy miért forszírozza áprilisban a havat!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Antal Orsolya Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2013. 04. 11. 14:07 Hozzászólás témája: |
|
|
8 éves unokám fetreng a nevetéstől. No babám mi történt, mitől vagy ilyen jókedvű, " mama, képzeld el, hogy a papának mondtam , hogy az egyik fiú azt mondta kafa vagyok, és a papa nem tudja mit jelent " Hát hogy ez a papa nem érti a szlenget, azon nem csodálkozom, én se, majd készíts nekem szótárt jó. no ettől megint kitört belőle a nevetés.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2013. 04. 11. 15:59 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | bbemes írta: |
Hát a fiam továbbra is a havat emlegeti, de úgy tűnik, hogy most már az égiek is megunták  |
Nem gondolod, hogy valamelyik sarkkutató reinkarnációja lehet? Egyből magyarázatot kapnánk, hogy miért forszírozza áprilisban a havat!  |
Az sem kizárt  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|