Keresés 
  
 Gy.I.K.Gy.I.K.   KeresésKeresés   TaglistaTaglista   CsoportokCsoportok   RegisztrációRegisztráció 
 ProfilProfil   Privát üzeneteid olvasásához be kell jelentkeznedPrivát üzeneteid olvasásához be kell jelentkezned   BelépésBelépés 

Reinkarnáció, előző életek.......
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
 
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo
Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése  
Szerző Üzenet
Sieglinde
Orákulum


Csatlakozott: 2004.10.29. Péntek 12:23
Hozzászólások: 8686

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 04. 07:50    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:

Nevezz rosszindulatúnak! Az "eladhatóságát" növelte, hogy minden világnézet képviselője azt érezhette, az ő oldalán áll. BÁÁÁR... bár a földmaterialisták nem szokták az ő előadásait hallgatni és nem szoktak az övéihez hasonló témájú könyveket olvasni. Azt hiszem, a materializmus oldaláról is inkább a kételkedők, útkeresők azok, akik Poppert hallgatják és olvassák. Smile


Ha már egyszer előszedted a könyvet, olvasd el a végén az Öninterjút Very Happy.
Nekem nem az eladhatóság jön le. Számomra Popper azért jelentős, mert azt csinálta, amivel magam is "kísérletezek" - beépítette magába azt, ami a különböző szellemi irányzatokból közös és számára jelentőséggel bírt... De ez az én véleményem....

hangya írta:
Legalább 10 perce gondolkodom annak a könyvének a címén, amiben leírja első indiai utazását. Lehet, hogy holnapra eszembe jut... Embarassed
Hónapokat töltött egy buddhista kolostorban, ahol nem vendég volt, hanem a szerzetesek életét élte. Leírja, hogy meditációs gyakorlatai során eljutott a testelhagyás élményéhez, amitől annyira megrémült, hogy fejvesztve menekült a kolostorból. Laughing Természetesen az ott szerzett tapasztalatok örökre rányomták bélyegüket az egész világképére.

És legyünk őszinték. Bármennyire is a zsidó-keresztény kultúrában szocializálódott az ember, bármennye is képtelen reflexből megengedni azt, hogy nem ő az igazság kizárólagos birtokosa, mégis rokonszenvesebb a keleti embernek a világhoz és a többi emberhez való viszonya.


Az önmagába térő ösvény...
Egyébként Az Istennel sakkozás kockázata is indiai tartózkodásának következménye.

Ez a "reflexből..." Smile némi odafigyeléssel és kitartó gyakorlással megváltoztatható ám Wink .
_________________
Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Sieglinde
Orákulum


Csatlakozott: 2004.10.29. Péntek 12:23
Hozzászólások: 8686

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 04. 11:01    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:

Az eredeti idézetet úgy értelmeztem, hogy itt és most, ebben a létünkben lehet helyesen és helytelenül megválasztani a szenvedéseinket.
Arra, hogy hogyan értelmezed a választást, azért kérdeztem rá, mert az én tudatomban akkor választok, ha mindkét lehetőséggel tisztában vagyok.
Választok akkor, amikor amellett döntök, hogy a csődömet alkoholba fojtom. Választok, mert ma minden nagykorú magyar tisztában van az alkohol és az alkoholizmus hatásával.

Ugyanakkor nem nevezem választásnak azt, amikor kamasz, vagy fiatal felnőtt a családi minta okán eszköztelenül áll pl. szokatlan dolgok lereagálásával szemben. Eddigi élete során azt látta, hogy anyut és aput a legkisebb szokatlan jelenség kibillenti az egyensúlyából, indulattal reagál. Ha szokatlan jelenséggel találkozik, választhatná, hogy nem figyel oda, neadjisten megértéssel fogadja. Nem választja, indulattal fog reagálni, mert egyszerűen nincs tisztában azzal, hogy választhatna. Nincs ismerete arról, hogy az indulat helyett hogyan reagálhatna.
Ugyanebben a helyzetben egy másik családi mintán felnőtt ember választ, mert tudatában van a választási lehetőségének.


A döntés, a választás két vagy több lehetőség közül nem mindig tudatos.
Az én felfogásom szerint mindkét, általad hozott példa egyenértékű: mindkettőben megvan a választási lehetőség. A családi minta sem egyértelmű: van, aki átveszi, továbbviszi, követi, van, aki szembeszáll, pont az ellenkezőjét teszi, mint amit otthon és a környezetében látott. Ez sokszor egyáltalán nem tudatos!

A két családi mintás példád esetében mindkettő ugyanannyi tudatossággal választ... követi a családi példát.... Megkockáztatom, aki az indulatosság helyett más módot választ, az is "dönthet" félelemből, hogy "jaj, nem illik az indulataimnak szabad folyást engedni" és ez is járhat nemkívánatos mellékhatással Smile.

Ha már itt tartunk: néha az az érzésem, hogy a karmát azért "találta ki" az ember, mert a magzati lét során megtapasztaltakról nem volt tudomása vagy nem vett róla tudomást... Pedig mennyi mindent megőrzünk magunkban...

hangya írta:
A Popper idézetet én úgy értelmezem, hogy ebben a létben van számtalan döntéskényszerünk, amelyek során felvállalhatunk olyan feladatokat, szenvedéseket, amelyek a jelenlegi épülési tervünkben feleslegesek. Esetleg nem "készültünk" fel rájuk, ezért többlet terheket rónak ránk.

Erre mondanám, hogy az ember akkor választ, ha a választás minden lehetséges következményét ismeri. Ez nagyon sok esetben nincs így. Két példát kaptam elő, az egyik, amikor valaki nincs még döntési helyzetben sem, a szenvedéseiről mások döntenek. A másik példában döntési helyzetben van, de nem tud választani, mert nem ismeri a lehetőségeket, a következményeket viszont viselnie kell. Ezeken kívül még számtalan olyan lehetőség van, aminek során nem választ az ember, mégis szenvedés a végeredmény.
Popper megállapításának érvényességét erősen korlátoznám azokra a választásokra, amelyek valóban választások. Ezekből is elég sok adódik az ember életében, amikor konformizmusból, opportunizmusból az éppen könnyebbnek látszó lehetőség mellett dönt, és később ez visszaüt.

Ha akkor választanánk, ha a választás minden lehetséges következményét ismernénk, akkor soha az életben nem választanánk: Te is tudod, hogy ez irreális állítás részedről... A következményekről korlátozott ismereteink vannak, döntenünk meg minden pillanatban kell (nekem most például aközött, hogy idefagyok a székre és szentségelek a nyirkos-borús-hideg idő miatt, vagy felállok, széles vigyorral elvégzem a "Szergejfaszagyereknemfázik" rigmushoz köthető mozdulatsort Very Happy).

Te mások sorsáról mondasz ítéletet, miszerint a szenvedése értelmes vagy értelmetlen, holott a híren kívül nincs más információd róla. Ha a karma a létközben felvállalt életfeladatokat, tanulnivalókat tartalmazza, akkor ezen megközelítés alapján egy gyermek éhenhalása is lehet "értelmes" (félve írom le, mert félreérthető, ha valaki félre akarja érteni... mindenesetre van a közvetlen közelemben példa arra, hogy egy Megnemszületett megakadályozott egy házasságot, ami ... hmmm... lélekidegen szenvedést okozott volna, olyan kisiklást, ami felesleges és értelmetlen, nehezen korrigálható következményekkel járt volna - ezt egyébként egy megtestesülés előtti szerződésnek fogok fel, aminek végrehajtására akkor került sor, amikor kritikus helyzet állt elő...) De - ismétlem magam - ez az én meglátásom....
_________________
Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
Sieglinde
Orákulum


Csatlakozott: 2004.10.29. Péntek 12:23
Hozzászólások: 8686

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 04. 16:30    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:
Hosszan gondolkodtam, megkérdezzem-e. Nem hallgattam a szívemre, megkérdezem. Honnan lehet tudni, hogy melyik választást támogatja a szívem?

Magyarázom a kérdésemet.
Vannak nyilvánvaló esetek, amikor nem szorul magyarázatra, mi a szívem választása. Hogy példával éljek, amikor valaki nyilvánvalóan bajban van, a segítségnyújtás az ember szívének kedves választás.
Az élet során ritkán akadnak ennyire tiszta, egyértelmű helyzetek. Ritkán adódik olyan választás, amiben érzelmek szerepelnek, vagyis módom lenne a szívemre hallgatni. Ezeknél mi a helyzet?

Azt mondod, hogy a kötelező szenvedést onnan lehet megismerni, hogy az ember képes megbékélni vele, el tudja fogadni. Igen. Van ilyen. De az elfogadáshoz, megbékéléshez hosszú út vezet, ami pontosan ugyanolyan, mint a nem kötelező, rosszul felvállalt szenvedés útja. Mert a szenvedés először tiltakozást, lázadozást vált ki. Hosszan kell együtt élni vele, hogy az ember felismerje a tanulságát, és megbékéljen vele.

És itt térnék vissza ahhoz a kérdéshez, amit itt megpróbálok feszegetni. Abból indultunk el, hogy nem minden szenvedést kell az embernek felvállalni. És abból, hogy minden szenvedést valamiféle választás előz meg. Valamint Popper Péternek abból a mondatából, ami szerint a szenvedéseinket jól kell tudni megválasztani.
Honnan tudom a választás, a döntés pillanatában, hogy melyik a nekem rendelt út? A végén fogom tudni. De amikor döntenem kell, minek alapján döntsek? A szívem nem mérvadó, egyik lehetőséget sem választaná. Ha tehetné, kiszállna a buliból.

Nekem a szív nem az érzelmeket jelenti elsősorban, hanem a központot, a nyugalom, összeszedettség helyét. Van, amikor egyszerűen gondolkodás nélkül, belső kényszer hatása alapján cselekszünk. a, ez az, amikor a sorsunkat teljesítjük be....

Egyébként érdemes lenne a szenvedés értelmezését is körbejárni...
Kultúránkba beleivódott az, hogy az élet szenvedéssel jár... de biztosan így van? A szenvedést - ha nem is minden esetben, de - szerintem! - zömmel mi magunk teremtjük meg magunknak....
_________________
Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Email küldése
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 06:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:
Ha nem lehet segíteni, akkor a gyereket ki kell csapni a mezőre, hogy tanulja meg magától a tudnivalókat?
Sőt! Én sem szelem át a folyót, mert ha látja, hogy hogyan csinálom, nem tanulja meg egyedül? Ülünk a bal parton.

Végülis igazad van.
Nyilván NEKEM van valamilyen bajom a segítéssel
és emiatt szentelek a témának figyelmet.
Viszont amanita kisegített Smile
Eszembe jutott a mottója:
"Magad, hogy meg ne botolj, másnak is világolj."

Itt válaszolnék a mottóhoz füzérelten arra is,
amit Sieglinde a Kártyafejtés topikban írt:
Sieglinde írta:
A tarot kártyák számomra ingoványos terület, érdemben hozzászólni nem tudok. Egy észrevételem azért lenne... A tarot a saját benső világunk leképezése. Amikor más lelki folyamatait próbálom kártyahúzással (vagy bármilyen más technikával) felmérni, saját magamon átszűrve kapom a választ. Ehhez hozzáadódik az értelmező szűrője is... Gondoltok erre is?

Ezzel nem teljesen értek egyet.

A következőt figyeltem meg.

Exclamation A jósok között léteznek igazi jövendőmondók és jövőbelátók is.
Ők valójában bármikor rá tudnak csatlakozni arra a Mátrixra,
amelyben a létező összes múltra, jelenre és jövőre vonatkozó információ tárolódik.

Mivel az embereket nagyon zavarja, ha beléjük látnak
- holott a Mindenki Egy elve alapján ez teljesen logikus következtetés,
mert mindannyian ugyanarra az adatbázisra vagyunk az antennánkkal:
az agyunkkal hangolva
(erről Dr. D. Hawkins és Gregg Braden videoiban is hallhattok
) -
ezért a látásukat az említett jósok Kártyával 'leplezik'.

Ugyanakkor arra jöttem rá, hogy a Tarot maga is 1 mátrix:
1 önszerveződő intelligens rendszer.
Pl. a tiszteletleneknek, a kandikamerásoknak stb. az orrára koppint, de gyógyítani is tud.

Exclamation Exclamation 1 másik típus a sebzett gyógyító.

Tegyük fel, hogy valaki olyan, mint 1 állatorvosi ló:
rengeteg baja, betegsége stb. volt (ill. van),
amelyek nagy részét részben vagy teljesen saját erőből meggyógyította.
Minden megoldatlan és megoldott konfliktusnak az agyban lenyomata marad
- ez az agyi CT - felvételeken szemmel látható -
amelyek láthatatlanul sugároznak.
A szinkronicitás elvén rá fognak találni a sebzett gyógyítóra azok,
akiknek hasonló problémájuk van.
Így is működhet a vonzás törvénye.

Tegyük fel, hogy a sebhedett gyógyítónak olyan a habitusa, hogyha önmagáról van szó:
akkor halogatja a dolgokat,
de ha másról, akkor teljes erőbedobással dolgol a megoldáson.
Vagyis ha valaki felkeresi 1 problémával
(amit már ő helyre tett ill. volna neki is feladata vele),
akkor egymással a segítés révén áramlásban vannak;
tehát EGYÜTT gyógyulnak!

És ilyenkor Sieglinde az Általad említett belső szűrő kioltódik:
bármennyire döbbenetes,
de az egyéb sérülései, hibái, szubjektivitása stb. ellenére
a sebzett gyógyító objektív tud maradni!

Ez pedig 1 kiváló tréning arra, hogy 1 olyan fejlődési vonalon haladjon a sebzett gyógyító,
ahol már nem számít:
van - e olyan típusú megoldott vagy megoldatlan sebzettsége,
amilyennel megkeresi valaki.
És közben szinte észrevétlenül teljesen meggyógyul.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
hangya
hangya


Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51
Hozzászólások: 9599
Tartózkodási hely: itt vagyok

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 08:56    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Huhh, sok és érdemi (megfontolásra méltó, időt igényló) dolgot írtatok. Ezekkel jövök, ha kicsit tisztulnak a viszonyaim.

Most a segítés, segítségre szoruló, segítő témához egészen röviden. Magamnak úgy fogalmaztam meg, hogy rajtam nem lehet segíteni, de nekem igen.
Ha gondom van, de még nem gyűjtöttem össze a megfelelő tapasztalatokat a más tapasztalatainak alkalmazásához, akkor megfeszülhet a segítő, egyszerűen nem fogom fel, amit mond. Nem tud rajtam segíteni.
De ha már eljutottam addig, hogy az ő tapasztalásai előhívnak olyan élményeket, amikhez kötni tudom, akkor együtt tudok működni a segítővel és eredményesen tud segíteni nekem.

Bogi Sad olyan dolgokat írt le, amik benne vannak az ezos világirodalomban. De a lelkület, amivel írta, az időpont, amikor írta, az, hogy pont az én gondomra írta, elindította bennem azt a folyamatot, amivel végül nagyot segített nekem.

És nagyon egyetértek veled Shuriken, ilyen gyógyítás, vagy segítségnyújtás alkalmával ketten gyógyulnak. Csak kicsit eltérő a példa: tanulmányaim során mindig volt mellettem valaki, akinek több idő kellett a dolgok felfogásához. Amíg neki magyaráztam, az alatt a saját fejemben kerültek helyre az összefüggések. Mondhatni, én többet tanultam a magyarázatokkal, mint azzal, hogy azonnal felfogtam a tananyag lényegét.
_________________
Tudom, hogy hiszem.
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Yahoo Messenger MSN Messenger
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 09:39    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

hangya írta:
Huhh, sok és érdemi (megfontolásra méltó, időt igényló) dolgot írtatok. Ezekkel jövök, ha kicsit tisztulnak a viszonyaim.

Most a segítés, segítségre szoruló, segítő témához egészen röviden. Magamnak úgy fogalmaztam meg, hogy rajtam nem lehet segíteni, de nekem igen.
Ha gondom van, de még nem gyűjtöttem össze a megfelelő tapasztalatokat a más tapasztalatainak alkalmazásához, akkor megfeszülhet a segítő, egyszerűen nem fogom fel, amit mond. Nem tud rajtam segíteni.
De ha már eljutottam addig, hogy az ő tapasztalásai előhívnak olyan élményeket, amikhez kötni tudom, akkor együtt tudok működni a segítővel és eredményesen tud segíteni nekem.

Bogi Sad olyan dolgokat írt le, amik benne vannak az ezos világirodalomban. De a lelkület, amivel írta, az időpont, amikor írta, az, hogy pont az én gondomra írta, elindította bennem azt a folyamatot, amivel végül nagyot segített nekem.

És nagyon egyetértek veled Shuriken, ilyen gyógyítás, vagy segítségnyújtás alkalmával ketten gyógyulnak. Csak kicsit eltérő a példa: tanulmányaim során mindig volt mellettem valaki, akinek több idő kellett a dolgok felfogásához. Amíg neki magyaráztam, az alatt a saját fejemben kerültek helyre az összefüggések. Mondhatni, én többet tanultam a magyarázatokkal, mint azzal, hogy azonnal felfogtam a tananyag lényegét.

Várunk szeretettel Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 09:44    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Ezt a reinkarnáció témába vágó írást most találtam véletlenül... Surprised"A második világháború előtti években Budapesten egy polgári családban élő gimnazista lány
súlyos tüdőgyulladással küszködött,
a krízis éjszakáján már-már lemondtak életéről.
A lány életben maradt, de a személyiségét mintha teljesen kicserélték volna.
Reggel a teljes zavarodottság és a pánik állapotában találtak rá,
miközben egy idegen nyelven hadarva
látható reménytelenséggel próbált ráismerni környezetére.

A szülők először a láznak és a betegség hatásának próbálták betudni a drámai változást,
azonban hamarosan szembe kellett nézni azzal a ténnyel,
hogy lányuk testében immár egy másik személyiség lakozik.
A furcsa nyelvről idővel kiderült, hogy spanyol,
azon belül egy madridi nyelvjárás tökéletesen pontos kifejeződése.
A lány azelőtt sosem tanult spanyolul.
Amikor a budapesti spanyol követségről érkezett tolmácsok végre beszélni tudtak a lánnyal,
azt kérték, hogy mint spanyolországi szökevényt,
azonnal toloncolják vissza őt Madridba.
A szülők és a környezet legnagyobb megdöbbenésére ugyanis
az elbeszélésből az alábbi történet bontakozott ki.

A tüdőgyulladás krízisének éjszakáján Madridban tuberkolózisban meghalt
egy középkorú asszony, aki nem volt más, mint az a személyiség,
aki most a pesti család lányában nyilvánult meg.
Részletesen - és utólag visszaigazolt pontossággal - elbeszélte életét,
megnevezte lakhelyét és rokoni viszonyait,
- nem lehet elégszer hangsúlyozni -
mindezt tökéletes nyelvi jártassággal.
Magyarul azonban továbbra sem értett meg semmit.

A kor tudománya teljes értetlenséggel utasította el a feltételezést,
miszerint a lélekvándorlás egy különös példájával állnánk szembe.
A lány Budapesten, a számára egyébként teljesen idegen családnál maradt,
idős hölgyként ma is itt él, az esetet vizsgálva magam is találkoztam vele.

A személyiség és a test viszonyát tekintve az eset óriási jelentőségű,
hiszen a tudat disszociációs,
vagyis leválasztó képessége itt már kevéssé igazolja a megfigyelést.
A csalás kizárása természetesen alapvető igény az ilyen eseteknél,
annak idején egy fiatal újságíró például arra a kérdésre,
hogy a lány valóban nem érti-e a magyar beszédet, az alábbi trükköt eszelte ki.
Olyan nyomdafestéket nem tűrő trágár szavakat intézett magyarul a lányhoz,
amelytől minden korabeli gimnazistalány vagy elájult,
vagy legalábbis mélységesen elpirult volna.
A mi esetünkben a fiatal hölgynek a szeme sem rebbent,
s ha a magyar tudásának az elvesztését az amnézia valamilyen formája igazolná is, a hirtelen támadt tökéletes spanyol nyelvtudást,
a madridi helyek és viszonyok pontos ismeretét akkor sem tudjuk megmagyarázni."

FORRÁS:
http://www.tarrdaniel.com/documents/Parapszichologia/para_szemelyiseg.html
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Bogi Sad
Neofita


Csatlakozott: 2013.05.07. Kedd 12:04
Hozzászólások: 7

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 09:59    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok!

Olyan jó látni azt, mikor van egy kis csoport, aki építő jellegű hozzászólásaival segít megtalálni a magyarázatot....jó Titeket olvasni. S bár nagyon kevés időm van netezni, de mindíg elolvasom amit írtok.
És igen, igazatok van, így nem csak a másikat segítjük, hanem önmagunkat is. Engem is sokan megkeresnek, az is igaz, hogy vonzuk magunkhoz az egyező "érdeklődési körrel" rendelkezőket, ezt én is tapasztaltam. Sőt, engem először meg is döbbentett ez a tény. Épp tegnap tapasztaltam, hogy bár már kevésbé szorulok segítségre a saját, hogy is mondjam....fejlődésem menetében, mert nem gyógyulást írnék, de egy hozzám intézett levél, kérdés magyarázata közben értem meg a dolgokat én is. És ez jó.És pont ez az, amit én is "tanítok", hogy mindenki a mások tapasztalatait, megélését vetítse a saját életében történtekre és így keresse a saját igazát.
Kell segítenünk mindenképp elindulni az adott úton, de csak olyan után érdemes menni, aki már megjárta azt az utat és bizonyítékkal tud szolgálni, hogy elérte a kívánt eredményt.
Igen, vannak tisztán látók, vannak tisztán érzők, de meg kell tudni különböztetni őket a csak magukat annak vallóktól.
És, ha megengeditek nekem, mindenkit óva intenék attól, hogy csak egy ember tanát kövesse, mégha az az ember egy egész mozgalom élén is áll. Morzsázni kell és úgy össze rakni a saját kenyereteket.Smile Kellemes napot Nektek!
_________________
Bogi Sad
http://lelektars.webnode.hu/
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése Felhasználó weblapjának megtekintése
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2013. 06. 06. 12:43    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Bogi Sad írta:
Sziasztok!

Olyan jó látni azt, mikor van egy kis csoport, aki építő jellegű hozzászólásaival segít megtalálni a magyarázatot....jó Titeket olvasni. S bár nagyon kevés időm van netezni, de mindíg elolvasom amit írtok.
És igen, igazatok van, így nem csak a másikat segítjük, hanem önmagunkat is. Engem is sokan megkeresnek, az is igaz, hogy vonzuk magunkhoz az egyező "érdeklődési körrel" rendelkezőket, ezt én is tapasztaltam. Sőt, engem először meg is döbbentett ez a tény. Épp tegnap tapasztaltam, hogy bár már kevésbé szorulok segítségre a saját, hogy is mondjam....fejlődésem menetében, mert nem gyógyulást írnék, de egy hozzám intézett levél, kérdés magyarázata közben értem meg a dolgokat én is. És ez jó.És pont ez az, amit én is "tanítok", hogy mindenki a mások tapasztalatait, megélését vetítse a saját életében történtekre és így keresse a saját igazát.
Kell segítenünk mindenképp elindulni az adott úton, de csak olyan után érdemes menni, aki már megjárta azt az utat és bizonyítékkal tud szolgálni, hogy elérte a kívánt eredményt.
Igen, vannak tisztán látók, vannak tisztán érzők, de meg kell tudni különböztetni őket a csak magukat annak vallóktól.
És, ha megengeditek nekem, mindenkit óva intenék attól, hogy csak egy ember tanát kövesse, mégha az az ember egy egész mozgalom élén is áll. Morzsázni kell és úgy össze rakni a saját kenyereteket.Smile Kellemes napot Nektek!

Nagyon rokonszenves a meglátásod Smile
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Asinel 75
Neofita


Csatlakozott: 2013.09.12. Csütörtök 19:37
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Épp itt :-)

HozzászólásElküldve: 2013. 09. 12. 20:09    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Sziasztok Smile

Érdekes témáról van itt szó, visszafogok olvasni Wink
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Illúzió
Orákulum


Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02
Hozzászólások: 9701
Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió

HozzászólásElküldve: 2013. 09. 12. 20:17    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

múltról már beszélünk.. de mikor fogunk a "következő múlt"unkról beszélni?
mi van, ha vkinek az ittésmost számít múltnak? ha az ő előző élete egy fejlettebb "világból" való? Shocked
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Asinel 75
Neofita


Csatlakozott: 2013.09.12. Csütörtök 19:37
Hozzászólások: 2
Tartózkodási hely: Épp itt :-)

HozzászólásElküldve: 2013. 09. 12. 20:22    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Illúzió írta:
múltról már beszélünk.. de mikor fogunk a "következő múlt"unkról beszélni?
mi van, ha vkinek az ittésmost számít múltnak? ha az ő előző élete egy fejlettebb "világból" való? ShockedSzerintem simán lehetséges Sunshine
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Antal Orsolya
Mágus 3.kör


Csatlakozott: 2009.03.04. Szerda 14:04
Hozzászólások: 1423

HozzászólásElküldve: 2014. 01. 14. 20:54    Hozzászólás témája: Hozzászólás az előzmény idézésével

Asinel 75 írta:
Illúzió írta:
múltról már beszélünk.. de mikor fogunk a "következő múlt"unkról beszélni?
mi van, ha vkinek az ittésmost számít múltnak? ha az ő előző élete egy fejlettebb "világból" való? ShockedSzerintem simán lehetséges Sunshinehttp://www.youtube.com/watch?v=eh-TydercaM&list=PL2E7DF3A1F6A80B45


http://www.youtube.com/watch?v=gXWwDSLIcus
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
shuriken
Főmágus


Csatlakozott: 2007.09.09. Vasárnap 19:44
Hozzászólások: 3047

HozzászólásElküldve: 2015. 06. 20. 19:09    Hozzászólás témája: Re: Reinkarnáció Hozzászólás az előzmény idézésével

"A rés méretén
múlna, hogy amit látsz: azt
nézed, vagy lesed?"

Fodor Ákos
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
angyay
Mester


Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35
Hozzászólások: 687
Tartózkodási hely: Kredenc

HozzászólásElküldve: 2015. 08. 11. 15:59    Hozzászólás témája: Re: Reinkarnáció Hozzászólás az előzmény idézésével

shuriken írta:
"A rés méretén
múlna, hogy amit látsz: azt
nézed, vagy lesed?"

Fodor Ákos


Ez a végzetetek, a feledékenység. Az élet minden régi leckéjét újra és újra megtanuljátok, aztán újra és újra elfelejtitek.
_________________
Jövök, mert így kell hogy legyek
Vissza az elejére
Felhasználó profiljának megtekintése Privát üzenet küldése
Hozzászólások megtekintése:   
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához    Tartalomjegyzék -> Asztro - Ezo Időzóna: (GMT +1 óra)
Ugrás a köv. oldalra: Előző  1, 2, 3 ... 10, 11, 12
12 / 12 oldal

 
Ugrás:  
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban.
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban.
Nem szavazhatsz ebben fórumban.