Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Mállottviksz néne Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 08:48 Hozzászólás témája: Harmós fogyiklub! - ki tart velem? |
|
|
MÁTÓL - és ez tényleg! - az alakom megtartása, és a karácsonyi amúgy is felrakódó kilók megelőzése érdekében fogyókúrába kezdek.
Ki tart velem??
Várom a tuti tippeket - én is mondom az enyémeket - és nézzük együtt a kilókat! Mit szóltok, ha adventig fogyunk??? Naaaa?? _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
http://utcamacska.blog.hu/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:08 Hozzászólás témája: Re: Harmós fogyiklub! - ki tart velem? |
|
|
Mállottviksz néne írta: | MÁTÓL - és ez tényleg! - az alakom megtartása, és a karácsonyi amúgy is felrakódó kilók megelőzése érdekében fogyókúrába kezdek.
Ki tart velem??
Várom a tuti tippeket - én is mondom az enyémeket - és nézzük együtt a kilókat! Mit szóltok, ha adventig fogyunk??? Naaaa?? |
Én első körben le szeretnék adni pár kilócskát nov.22-re a szülinapomra, hogy a szép szürke szoknyámban feszíthessek a partyn...
Aztán dec. elejére pedig a bordó bársonykosztümöm a cél...
Szóval szívesen csatlakozom!  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Lesz hízó klub is? _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |

Csatlakozott: 2006.02.10. Péntek 4:27 Hozzászólások: 1617 Tartózkodási hely: Lusta Dög - Kostető hegység
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:14 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Lesz hízó klub is? |
akkor a dagadt sárkánnyal gyertek együtt!
Amúgy lehet.. a lényeg, hogy együtt, és egymást támogatva ..
Ki hogyan kezdi? Ötletek?? _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Mit szólnátok egy kis táblázathoz? Mit hagyjunk el, miből együnk kevesebbet? Mennyit és hogyan mozogjunk? Hetiterv... _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:18 Hozzászólás témája: |
|
|
alexa írta: | Mit szólnátok egy kis táblázathoz? Mit hagyjunk el, miből együnk kevesebbet? Mennyit és hogyan mozogjunk? Hetiterv... |
Rajta!
Én az esti kutyasétáltatást változtatom kocogássá, szép fokozatosan.. úgy is hideg van, rám fér a futás! melegít. _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Remélem, hogy a főguru, Péterünk is megérkezik. (úgy is mint Gonsoka) _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
zzoli Mágus 1.kör
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Van egy tutti ötletem, a fogyósoknak: kevesebbet kell enni, a hízóknak, pedig többet.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:24 Hozzászólás témája: |
|
|
zzoli írta: | Van egy tutti ötletem, a fogyósoknak: kevesebbet kell enni, a hízóknak, pedig többet.  |
ha ilyen egyszerű lenne ....  _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Én jól összeveszek akivel csak lehet, órákat kések a munkahelyemről, beszólogatok a kopaszoknak, sikkasztok az államkaszából, és elmegyek bankot rabolni, levezetésnek bándzsijámping. No, a többit az adrenalin elintézi. Pillanatok alatt leugrik 4-5-6 kiló, utána már csak életben kell maradni. De ajánlhatok szerelmi csalódást, válást, családi veszekedést, pénzéhes rokonokat akik épp az örökségedből akarnak kiforgatni, de kérhetsz az angyaloktól is mindenféle ideglelős szörnyűséget, a fantáziád határtalanságára van bízva, mitől jön rád egy jó kis önemésztős fosás. Aztán már csak a wcn kell ülni, nameg fenntartani a stresszes állapotot, amíg a kellő cingárságot el nem éred. Ha egyedül nem megy, szedd össze minden pénzed, és fektesd be egy szomáliai repülőjegybe, és felejtsd ott magad. Csád vagy Nigéria is megteszi.
Na jó, hagylak békén Néne, ennyi elég volt a fogyi undorból. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:27 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Én jól összeveszek akivel csak lehet, órákat kések a munkahelyemről, beszólogatok a kopaszoknak, sikkasztok az államkaszából, és elmegyek bankot rabolni, levezetésnek bándzsijámping. No, a többit az adrenalin elintézi. Pillanatok alatt leugrik 4-5-6 kiló, utána már csak életben kell maradni. De ajánlhatok szerelmi csalódást, válást, családi veszekedést, pénzéhes rokonokat akik épp az örökségedből akarnak kiforgatni, de kérhetsz az angyaloktól is mindenféle ideglelős szörnyűséget, a fantáziád határtalanságára van bízva, mitől jön rád egy jó kis önemésztős fosás. Aztán már csak a wcn kell ülni, nameg fenntartani a stresszes állapotot, amíg a kellő cingárságot el nem éred. Ha egyedül nem megy, szedd össze minden pénzed, és fektesd be egy szomáliai repülőjegybe, és felejtsd ott magad. Csád vagy Nigéria is megteszi.
Na jó, hagylak békén Néne, ennyi elég volt a fogyi undorból. |
Ez jó volt Kage!  _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |

|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:39 Hozzászólás témája: |
|
|
A stresszdiéta tuti receptje!
A csokimánia ellenes szert viszont én tudom, többeknek bevált... naa? Eláruljam? Van itt valaki csokimán? (én már nem vagyok!) _________________ "...rengeteg tapasztalatunk van a tapasztalatlanságban - és ez az, ami mindig számít!"
|
Vissza az elejére |
|
 |
dorotthy Mágus 3.kör

Csatlakozott: 2006.07.04. Kedd 10:42 Hozzászólások: 1227 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Mállottviksz néne írta: | A stresszdiéta tuti receptje!
A csokimánia ellenes szert viszont én tudom, többeknek bevált... naa? Eláruljam? Van itt valaki csokimán? (én már nem vagyok!) |
Térden állva könyörgöm, ÁRULD EL, Néne!!!
Én is azt hiszem néha hetekig, h már leszoktam, aztán hirtelen kívánós leszek, és... és....  _________________ "Beszélek hozzád, ha meghallasz. Eljövök hozzád, ha meghívsz. És akkor megmutatom, hogy mindig is ott voltam." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
stabil "Remete"

Csatlakozott: 2003.08.27. Szerda 12:03 Hozzászólások: 4506 Tartózkodási hely: nempest
|
Elküldve: 2006. 10. 18. 09:42 Hozzászólás témája: |
|
|
fogyni pofon egyszerű... szinte bármilyen testi vagy lelki változástól
még a Kage által említett fosás sem szükséges, sem stressz, sem Csád meglátogatása...
pár falattal kevesebbet eszem néhány napig.. vagy többet mozgok.. vagy nem mozgok..
lehet hogy a tűz jegy jobban égeti a kalóriát vagy mit..
hízni a nehéz
arra mondjon valaki egy módszert, mert a fogyásra van már ezer,
és ne azt hogy egyél többet, mert az nem válik be
a bélben felgyűlhet ugyan 1-2 kiló plusz, de az ideiglenes
persze nincs ilyen módszer, mindenkinek a magáét kell megtalálni
nekem az a módszerem hogy nem mérem a súlyomat
egyébként meg hótt nem a súly az érdekes hanem az arányok _________________ indulj el befelé! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|