Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Aquarel Neofita

Csatlakozott: 2007.02.05. Hétfő 22:30 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. 08. 02. 20:00 Hozzászólás témája: SEGÍTSÉG!!!!Sürgős |
|
|
Van egy 5 hónapos kiscicám, és felborított egy flakon folyékony mosóport. Feltakarítottam, és későn vettem észre hogy beleült. Gyanítom hogy jó adagot letisztogatott nagáról és nagyon hörög, mit csináljak????
Tudtok esetleg telefonos vagy egyéb ügyeletet? _________________ "Műveld a csodát, ne magyarázd..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 20:04 Hozzászólás témája: Re: SEGÍTSÉG!!!!Sürgős |
|
|
Aquarel írta: | Van egy 5 hónapos kiscicám, és felborított egy flakon folyékony mosóport. Feltakarítottam, és későn vettem észre hogy beleült. Gyanítom hogy jó adagot letisztogatott nagáról és nagyon hörög, mit csináljak????
Tudtok esetleg telefonos vagy egyéb ügyeletet? |
sajnos nem... google "állatorvos"  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9587 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:00 Hozzászólás témája: Re: SEGÍTSÉG!!!!Sürgős |
|
|
Aquarel írta: | Van egy 5 hónapos kiscicám, és felborított egy flakon folyékony mosóport. Feltakarítottam, és későn vettem észre hogy beleült. Gyanítom hogy jó adagot letisztogatott nagáról és nagyon hörög, mit csináljak????
Tudtok esetleg telefonos vagy egyéb ügyeletet? | Landler? _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csillagpor Mester

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:23 Hozzászólás témája: |
|
|
Én tejet itattam a macskával, mikor azt vettem észre, hogy valamit megevett és rosszul volt tőle. Injekciós fecskendővel itattam, de utána rögtön vittem is az orvoshoz, amint lehetett. Valószínű, hogy ő patkánymérget evett valahol, valamelyik szomszédban, szerencsére túlélte. Remélem a te cicád is hamarosan jobban lesz!  _________________ Vagyok, aki vagyok.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9587 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Jééé! Ahogy megláttam csillagpor nevét, rohantam a topikhoz, mi újság a cicmiccel.... Azután kiderült, hogy nem csillagpor cicájának van baja, csak az avatar azonossága miatt kevertem... Mik nem vannak!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csillagpor Mester

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:44 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Jééé! Ahogy megláttam csillagpor nevét, rohantam a topikhoz, mi újság a cicmiccel.... Azután kiderült, hogy nem csillagpor cicájának van baja, csak az avatar azonossága miatt kevertem... Mik nem vannak!  |
Hangyusz, Te milyen drága vagy, ez most nagyon jól esett! Köszönöm. Szerencsére az én cicamicám jól van, csak most, hogy nyár van, kicsit sovány.
Ami az avatart illeti, talán már jogosult vagyok egy saját választásra, de az utóbbi időben nem jutottam el odáig, hogy keressek valami passzolót. Meg el is kellene olvasnom, hogy honnan, meg hogyan, meg egyáltalán, szóval hogy működik.  _________________ Vagyok, aki vagyok.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:47 Hozzászólás témája: |
|
|
csillagpor írta: | hangya írta: | Jééé! Ahogy megláttam csillagpor nevét, rohantam a topikhoz, mi újság a cicmiccel.... Azután kiderült, hogy nem csillagpor cicájának van baja, csak az avatar azonossága miatt kevertem... Mik nem vannak!  |
Hangyusz, Te milyen drága vagy, ez most nagyon jól esett! Köszönöm. Szerencsére az én cicamicám jól van, csak most, hogy nyár van, kicsit sovány.
Ami az avatart illeti, talán már jogosult vagyok egy saját választásra, de az utóbbi időben nem jutottam el odáig, hogy keressek valami passzolót. Meg el is kellene olvasnom, hogy honnan, meg hogyan, meg egyáltalán, szóval hogy működik.  |
Itt olvasható... Ha méretezési problémáid vannak, hát abban tudok segíteni... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker.
A hozzászólás legutóbb Sieglinde által 2007. 08. 02. 21:48-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csillagpor Mester

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: |
Itt olvasható... Ha méretezési problémáid vannak, hát abban tudok segíteni... |
Köszönöm szépen, azonnal nekilátok olvasni!  _________________ Vagyok, aki vagyok.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:50 Hozzászólás témája: |
|
|
csillagpor írta: | Sieglinde írta: |
Köszönöm szépen, azonnal nekilátok olvasni!  |
Közben kijavítottam - most már tényleg eléred a topikot... (ma este indiszponált vagyok - nem ez az első bakim...) _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | csillagpor írta: | hangya írta: | Jééé! Ahogy megláttam csillagpor nevét, rohantam a topikhoz, mi újság a cicmiccel.... Azután kiderült, hogy nem csillagpor cicájának van baja, csak az avatar azonossága miatt kevertem... Mik nem vannak!  |
Ami az avatart illeti, talán már jogosult vagyok egy saját választásra, de az utóbbi időben nem jutottam el odáig, hogy keressek valami passzolót. Meg el is kellene olvasnom, hogy honnan, meg hogyan, meg egyáltalán, szóval hogy működik.  |
Mire én eldöntöm, hogy ebben segíteni tudnék, addigra már a drága Sieglinde meg is írta!
Reméljük, Aquarel cicája jobban van azóta!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csillagpor Mester

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 21:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde írta: | csillagpor írta: | Sieglinde írta: |
Köszönöm szépen, azonnal nekilátok olvasni!  |
Közben kijavítottam - most már tényleg eléred a topikot... (ma este indiszponált vagyok - nem ez az első bakim...) |
Már pont akkor kattintottam oda, mikor jó lett. pusszancs Most meg keresek egy jó kis képet... _________________ Vagyok, aki vagyok.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2007. 08. 02. 22:08 Hozzászólás témája: |
|
|
Kihozom a végére, hogy Aquqrel biztosan meglássa, ha benéz. _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Aquarel Neofita

Csatlakozott: 2007.02.05. Hétfő 22:30 Hozzászólások: 263 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2007. 08. 03. 00:01 Hozzászólás témája: |
|
|
Felhívtam egy ügyeletet, azt mondták valszeg nem lesz baj. Ehhez képest szegénykém állapota rosszabb, a másik cicámmal összehasonlítva lázas, folyik az orra, és szegényem nagyon pihenget. Aggódom :S _________________ "Műveld a csodát, ne magyarázd..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 08. 03. 06:05 Hozzászólás témája: |
|
|
Aquarel írta: | Felhívtam egy ügyeletet, azt mondták valszeg nem lesz baj. Ehhez képest szegénykém állapota rosszabb, a másik cicámmal összehasonlítva lázas, folyik az orra, és szegényem nagyon pihenget. Aggódom :S |
Ez a "valszeg" nem hangzott túl megnyugtatóan... remélem, reggel elvitted orvoshoz és lassan kiheveri a cicusod a "kóstolót"... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|