Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
gma Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2003.07.28. Hétfő 8:24 Hozzászólások: 2222 Tartózkodási hely: Hegyek közt
|
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:18 Hozzászólás témája: Csíkos mókus (burunduk) |
|
|
Hahó,
valaki tart ilyen állatot? Szeretnék tapasztalatokat olvasni, nagyon megtetszett Őszépsége.
 _________________ A világ olyan, amilyennek Te látni akarod. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2007. 06. 14. 06:47 Hozzászólás témája: Re: Csíkos mókus (burunduk) |
|
|
gma írta: | Hahó,
valaki tart ilyen állatot? Szeretnék tapasztalatokat olvasni, nagyon megtetszett Őszépsége.
 |
Szerintem google hamarabb segít Neked...  _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
La Bruja Enamorada Mester

Csatlakozott: 2007.01.13. Szombat 16:14 Hozzászólások: 989 Tartózkodási hely: Fatime palotája
|
Elküldve: 2007. 06. 14. 08:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Apa szeretett volna egy ilyet... volt is... kerek 3 napig, amikor is megszökött... Szóval komoly tapasztalatokkal nem szolgálhatok, de annyit azért jó tudni hogy roppant fürgék mint afféle mókus  _________________ Aki él, nem tehet mást, élnie kell!... a végére kell járni, úgy bizony! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gma Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2003.07.28. Hétfő 8:24 Hozzászólások: 2222 Tartózkodási hely: Hegyek közt
|
Elküldve: 2007. 06. 14. 08:09 Hozzászólás témája: Re: Csíkos mókus (burunduk) |
|
|
hana írta: | gma írta: | Hahó,
 |
Szerintem google hamarabb segít Neked...  |
Nóvanna, tudom, nekem is legjobb barátom a Gugli, barátnőm meg a Wiki, de én életszerű tapasztalatokat keresnék
Főleg problémákról. _________________ A világ olyan, amilyennek Te látni akarod. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2007. 06. 14. 08:26 Hozzászólás témája: Re: Csíkos mókus (burunduk) |
|
|
gma írta: | hana írta: | gma írta: | Hahó,
 |
Nóvanna, tudom, nekem is legjobb barátom a Gugli, barátnőm meg a Wiki, de én életszerű tapasztalatokat keresnék
Főleg problémákról. |
Igen drága, azért mondom, hogy úgy hamarabb találsz valami ilyen fórumot, ahol mindenféle mókus meg görény tulajdonosok áradoznak
Mellesleg én is megputyurgatnék egy ilyen dögöt!  _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gma Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2007. 06. 14. 08:38 Hozzászólás témája: Re: Csíkos mókus (burunduk) |
|
|
hana írta: | gma írta: | hana írta: | gma írta: | Hahó,
 |
Főleg problémákról. |
Igen drága, azért mondom, hogy úgy hamarabb találsz valami ilyen fórumot, ahol mindenféle mókus meg görény tulajdonosok áradoznak
Mellesleg én is megputyurgatnék egy ilyen dögöt!  |
Reméltem hátha pont neked van és minden rosszat elmondasz róla, amolyan "gonosz pormacska" jelleggel  _________________ A világ olyan, amilyennek Te látni akarod. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|