Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
dywir Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 02. 03. 09:04 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | dywir írta: |
Köszönöm mildy!!!  |
nincs mit.
puzzle-fan vagy?  |
A fan azért túlzás, de szeretek vele bíbelődni, türelmes vagyok  _________________ "Minden eseménynek, történésnek megvan a maga oka - minden válasz valamire. Ezért bizton állíthatjuk: nincs véletlen."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2009. 02. 03. 09:08 Hozzászólás témája: |
|
|
ez kicsit off, de talán megbocsátják nekünk. ... főleg, ha kiderül, hogy sok puzzle-fan van itt
...szóval én is szeretem, leköt és kikapcsol... bár hely és idő szűkében már régen kirakóztam.
van egy gyöngyszemem egy 1500 db-os egy fiútól kaptam még évekkel ezelőtt... egy Mona Lisa!  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dywir Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 02. 03. 09:22 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | ez kicsit off, de talán megbocsátják nekünk. ... főleg, ha kiderül, hogy sok puzzle-fan van itt
...szóval én is szeretem, leköt és kikapcsol... bár hely és idő szűkében már régen kirakóztam.
van egy gyöngyszemem egy 1500 db-os egy fiútól kaptam még évekkel ezelőtt... egy Mona Lisa!  |
Az biztos nagyon szép Én is hasonló problémákkal küzdök, de leginkább hely nincs Na, de majd tavasszal, kint a teraszon  _________________ "Minden eseménynek, történésnek megvan a maga oka - minden válasz valamire. Ezért bizton állíthatjuk: nincs véletlen."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lizabeth Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2009.01.13. Kedd 1:03 Hozzászólások: 1765 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. 02. 03. 13:07 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | nagyon szép képeket tettetek fel! ... úgy látom érdemes időnként ebbe a topikba is ellátogatni.  |
Igen Mildy , szerintem is szép ez a topik ...
Engem a Bözödújfalui templom megrendített ... Mennyire nem szerették az embereket , akik nem merték ugyan lerombolni a templomot , de el merték árasztani , hogy megszakadjon hosszú éveken át az emberek szíve , akik ezt a lassú haldoklását látják a templomépületnek .... De Isten is látta , és lám végét vetette ennek az esztelen lélek, és faluirtásnak....
 _________________ "Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod." W.S. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lizabeth Mágus 2.kör

Csatlakozott: 2009.01.13. Kedd 1:03 Hozzászólások: 1765 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2009. 02. 03. 13:12 Hozzászólás témája: |
|
|
dywir írta: |
Neuschwanstein (Németország)
gyönyörű  |
Dywir !
Voltál itt ? Egyszer láttam egy filmet róla a TV-ben , nagyon érdekes volt . Úgy láttam csodálatos helyen van , és nagyon szép lehet maga a kastély is...  _________________ "Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod." W.S. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
dywir Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 02. 03. 15:32 Hozzászólás témája: |
|
|
Lizabeth írta: | dywir írta: |
Neuschwanstein (Németország)
gyönyörű  |
Dywir !
Voltál itt ? Egyszer láttam egy filmet róla a TV-ben , nagyon érdekes volt . Úgy láttam csodálatos helyen van , és nagyon szép lehet maga a kastély is...  |
Igen voltam (már tíz éve sóhaj), tényleg nagyon gyönyörűséges!  _________________ "Minden eseménynek, történésnek megvan a maga oka - minden válasz valamire. Ezért bizton állíthatjuk: nincs véletlen."
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Lizabeth Mágus 2.kör

|
Elküldve: 2009. 02. 04. 12:23 Hozzászólás témája: |
|
|
dywir írta: |
Igen voltam (már tíz éve sóhaj), tényleg nagyon gyönyörűséges!  |
Hát akkor egy szép emlék , egy megpihenőhely , ahova képzeletben mindig visszamehetsz ... , de remélem a valóságban is módod lesz rá , hogy újra láthasd ...
Remélem én is eljutok egyszer ...
Ezt viszont láttam :
Criystal Cathedral Los Angeles . Óriási nagy , és csupa üveg ! Karácsonykor igazi tevéket és bárányokat vezetnek át az oltár előtt , amikor eljátsszák a Betlehemi történetet, azt mesélik ....Nagyon szép , és monumentális templom ...És csodaszépen szól az orgonája , a templom négy "sarkában" vannak elhelyezve az orgonasípok ... _________________ "Szemem tavában magadat látod: mint tükröd, vagyok leghűbb barátod." W.S. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2009. 02. 04. 13:23 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2009. 02. 04. 19:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Sieglinde, mit lehet erről a szép építményről tudni?  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2009. 02. 04. 19:47 Hozzászólás témája: |
|
|
hjaja, és én is szoktam hiányolni a képes topikokból azt az olvasnivaló két sort  _________________ http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu
"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2009. 02. 09. 13:28 Hozzászólás témája: |
|
|
hát erről most nem tudok mondani semmit - véletlenül leltem, és annyira szép, hogy elhoztam ide
 _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hana tünde

|
Elküldve: 2009. 02. 09. 13:45 Hozzászólás témája: |
|
|
a helyi katedrális, majd még keresek róla közelebbi képet, vagy csinálok, mert lélegzetelállítóan gyönyörű (szerintem) most csak ezt találtam, de talán ezen is látszik a csipkézett torony
most el kell mennem aludni picit, mert álmon halok... _________________ Érezd magad jól!Későbbre jár, mint gondolnád! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Skar Lucy Skywalker

Csatlakozott: 2006.02.11. Szombat 21:26 Hozzászólások: 2750 Tartózkodási hely: Almayer fogadó
|
Elküldve: 2009. 02. 09. 14:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Tényleg, tökááálat lehet elaludni templomban.
Olyandeolyat álmodtam ma éjjel.
Igeen, csinálj te, hana!  _________________ http://kergezerge.blog.hu
http://klasszikusasztrologia.blog.hu
"De nem lehet a vége felé sem ilyen a világ
Ébresszük fel, nézze már meg magát
Úristen mért ordít úgy ez az állat
Jó egyedül van, de mások ám aludnának" |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2009. 02. 09. 18:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | Sieglinde, mit lehet erről a szép építményről tudni?  |
Las Lajas katedrális...
Zarándokhely...
Véletlenül bukkantam a képre (tipikusan a mástkerestemezttaláltam szituáció)...
Keresgéltem még róla, de sok időm nem volt rá, amit leltem spanyol illetve angol nyelvű anyag volt.... és most fordítani sem volt türelmem.
Maradt a kép... _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2009. 02. 09. 19:05 Hozzászólás témája: |
|
|
köszönöm
 _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |