Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2007. 12. 12. 15:20 Hozzászólás témája: Karácsony |
|
|
Már csak másfél hét, és itt van...
Hogyan készültök?
Hogyan teremtetek hangulatot ebben az elanyagiasodott, néha giccses világban?
Itt küldöm nektek az egyik kedves számomat hangulatkeltő gyanánt...
http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2007. 12. 12. 15:36 Hozzászólás témája: Re: Karácsony |
|
|
alexa írta: | Már csak másfél hét, és itt van...
Hogyan készültök?
http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg |
Kösz, kösz Alexa!Ez egyszép karácsonyi ajándék volt számomra! Már régen fel akartam venni,mert a the Road to Hell a kedvencem!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2007. 12. 12. 16:57 Hozzászólás témája: Re: Karácsony |
|
|
gerleimari írta: | alexa írta: | Már csak másfél hét, és itt van...
Hogyan készültök?
http://www.youtube.com/watch?v=THcbQyFtCqg |
Kösz, kösz Alexa!Ez egyszép karácsonyi ajándék volt számomra! Már régen fel akartam venni,mert a the Road to Hell a kedvencem!  |
Nagyon szeretem Chris Rea-t, van pár nagyon jó számom tőle...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 12. 18:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Én amennyire csak lehet, kihagyom ezt a csillogós-villogós manipulatív zsongást.
Persze én is készülök, díszítek, hangolódom, keresek ajándék ötleteket, kis meglepiket, de csak szerényen (anyagilag is, mert nem vagyok hajlandó anyagiasságba fojtani az eredeti gondolatot).
kaptam szép adventi koszorút, vettem fagyöngyöt az erkélyajtómra, vettem karácsonyfaágat a vázába - nem lesz most rajta semmilyen dísz - rakok ki kisebb karácsonyi díszeket a lakásban, főleg olyanokat, amik a gyerekkoromra emlékeztetnek (sajnos azokból a díszekből már szinte semmi nincs meg )
Hallgatok zenét is, ahogy mindig is, de nem ezeket a jajdejóakarácsonyszeressükisegymástnagyonmost-akat
Szombattól szabin vagyok , de most ez nem lesz egy láblógázós menet, mert a nagymama szegény nagyon beteg.Magyarul neki is, helyette is ami belefér.....Szóval sütök beigliket is, ilyenkor szokott rajtam eluralkodni az a karácsonyvárós boldog érzés, ami a gyerekkoromból maradt meg, a nagymamámtól.
Szóval ezzel a kicsit hosszulére eresztett "beszámolóval" csak annyit szerettem volna érzékeltetni, hogy sajátmagam alakítom/hangolom magam rá az ünnepre, de mégsem erőltetve. _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2007. 12. 12. 23:33 Hozzászólás témája: |
|
|
Idézet: | vettem fagyöngyöt az erkélyajtómra |
ugye kölcsönadod??
amúgy: szőnyeg felsikálva -persze kézzel, mert drága tesóm hazavágta a takarítógépet..
bevásárló lista: még mindig csak 3 dolog fix: ásványvíz, tej, üdítő.. (szerintem ezzel a sebességgel legfeljebb jövőre leszünk meg a listával..)
bejgli még erősen vitatéma: főleg a mennyiség.. töltelék:mákos, diós, túrós, gesztenyés..
mi maradt le?
jah.. anyu idén fehér díszekre vágyik a fára.. (érdekes, a horoszkóp szerinti díszítés spec. mindenkire illik a tényleges családunkban) 
A hozzászólás legutóbb Illúzió által 2007. 12. 12. 23:42-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sieglinde Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 12. 23:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Ide illik talán...
Franck: Panis angelicus _________________ Kudarc nem létezik, csak késleltetett siker. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 00:33 Hozzászólás témája: |
|
|
óh, igen, jó volt meghallgatni  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 10:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Már minden ajándék megvan Kezdhetem csomagolni...
A menüből,főleg a sütikből nem sok, gerbeaud az lesz biztosan,de a többi... így aztán a kajás vásárlás még előttem áll...
Tegnap feladtunk egy csomagot Erdélybe: 4.5 kg majdnem rosszullettem,több,mint 8000 Ft...
De a karácsonyi készülődést elnyomja a lányom 20. szülinapjára való készülődés  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
linus Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 10:29 Hozzászólás témája: |
|
|
Idén egy "kicsit" más lesz, mint eddig. Vagy épp végre olyan, amilyen.
Az elmúlt 15 évben kettecskén voltunk anyukámmal 24-én.
Hagyományosan ő süt, a konyhában tevékenykedik, míg én díszítem a fát. Szaloncukor kötözgetés karácsonyi tv műsor bambulással egybekötve. A lakást nem nagyon szoktuk ékesíteni, inkább csak az asztalra veszünk díszt pluszban.
A menü hal, majonézes krupli este, délben pedig mákos guba.
Gondoltam idén a saját kis fészkem fogom karácsonyi díszbe öltöztetni, aztán másképp alakult. A nővéremékkel leszünk Amerikában. Már nagyon várom.
azért számolok vissza nap, nap _________________ "Élek, s hogy meddig, nem tudom,
Meghalok, bár nem akarom,
Elmegyek, s egész utam titok:
Csoda, hogy jókedvű vagyok."
(Magister Martinus) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:03 Hozzászólás témája: |
|
|
Caravell írta: | Már minden ajándék megvan Kezdhetem csomagolni...
A menüből,főleg a sütikből nem sok, gerbeaud az lesz biztosan,de a többi... így aztán a kajás vásárlás még előttem áll...
Tegnap feladtunk egy csomagot Erdélybe: 4.5 kg majdnem rosszullettem,több,mint 8000 Ft...
De a karácsonyi készülődést elnyomja a lányom 20. szülinapjára való készülődés  |
Látom nálatok is egymásra halmozódtak a dolgok  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:09 Hozzászólás témája: |
|
|
linus írta: | Idén egy "kicsit" más lesz, mint eddig. Vagy épp végre olyan, amilyen.
Hagyományosan ő süt, a konyhában tevékenykedik, míg én díszítem a fát. Szaloncukor kötözgetés karácsonyi tv műsor bambulással egybekötve. A lakást nem nagyon szoktuk ékesíteni, inkább csak az asztalra veszünk díszt pluszban.
Gondoltam idén a saját kis fészkem fogom karácsonyi díszbe öltöztetni, aztán másképp alakult. A nővéremékkel leszünk Amerikában. Már nagyon várom.
azért számolok vissza nap, nap |
Legyen nagyon meghitt és örömteli Karácsonyotok! _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Caravell Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:10 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | Caravell írta: | Már minden ajándék megvan Kezdhetem csomagolni...
De a karácsonyi készülődést elnyomja a lányom 20. szülinapjára való készülődés  |
Látom nálatok is egymásra halmozódtak a dolgok  |
Igen,de ezek örömteli torlódások
Januárra meg a fiam szülinapja van "beütemezve"  _________________ „Mert a teknősbéka biztosan jár a lábán, ok ez arra, hogy szárnyát szegjék a sasnak?”
(E. A. Poe) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:13 Hozzászólás témája: |
|
|
[quote="Sieglinde"]Ide illik talán...
[url=http://www.youtube.com/watch?v=1a11YheB2zM][color=blue][u]Franck: Panis angelicus[/u][/color][/url][/quote]
Gyönyörűséges volt! Egy angyal énekelt angyali szép dalt!Kösz!Ez már a második karácsonyi ajándékom Tőletek!Alexa is küldött szeretemzenét! _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Caravell írta: | Xifu írta: | Caravell írta: | Már minden ajándék megvan Kezdhetem csomagolni...
Látom nálatok is egymásra halmozódtak a dolgok  |
Igen,de ezek örömteli torlódások
Januárra meg a fiam szülinapja van "beütemezve"  |
nálunk van nyári és téli turnus  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

|
Elküldve: 2007. 12. 13. 11:24 Hozzászólás témája: |
|
|
linus írta: | Idén egy "kicsit" más lesz, mint eddig. Vagy épp végre olyan, amilyen.
azért számolok vissza nap, nap |
Jó utat és szép ünnepet, Linuska! Ha hazajöttél, majd mesélj!  _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|