Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2008. 08. 13. 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
"A végeredmény 25-24 lett, a magyar válogatott hihetetlen tartásról tanúbizonyságot téve önbizalomnövelő győzelmet aratott, s bejutott a negyeddöntőbe."
Jók voltatok lányok!  _________________ Minden megérint.
- Úgy látszik: sose nő be
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
angyay Mester
Csatlakozott: 2008.07.26. Szombat 15:35 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Kredenc
|
Elküldve: 2008. 08. 13. 15:59 Hozzászólás témája: |
|
|
perdy írta: | "A végeredmény 25-24 lett, a magyar válogatott hihetetlen tartásról tanúbizonyságot téve önbizalomnövelő győzelmet aratott, s bejutott a negyeddöntőbe."
Jók voltatok lányok!  |
Olimpia mentes környezet? _________________ Jövök, mert így kell hogy legyek |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 13. 19:49 Hozzászólás témája: |
|
|
angyay írta: | perdy írta: | "A végeredmény 25-24 lett, a magyar válogatott hihetetlen tartásról tanúbizonyságot téve önbizalomnövelő győzelmet aratott, s bejutott a negyeddöntőbe."
Jók voltatok lányok!  |
Olimpia mentes környezet? |
hát lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de ezt én most nem értem, hogy jön ez ide  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
sweets Főmágus

Csatlakozott: 2004.12.17. Péntek 13:53 Hozzászólások: 3711 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2008. 08. 14. 08:48 Hozzászólás témája: |
|
|
Xifu írta: | angyay írta: | perdy írta: | "A végeredmény 25-24 lett, a magyar válogatott hihetetlen tartásról tanúbizonyságot téve önbizalomnövelő győzelmet aratott, s bejutott a negyeddöntőbe."
Jók voltatok lányok!  |
Olimpia mentes környezet? |
hát lehet, hogy az én készülékemben van a hiba, de ezt én most nem értem, hogy jön ez ide  |
Ezt nem értem én sem ! Itt kell örülni a gyözelemnek nem ?
HAJRÁ MAGYAROK !!!!!! _________________ Miért élünk, ha nem azért, hogy az életet elviselhetőbbé tegyük egymás számára? |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2008. 08. 14. 11:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Ráfér a magyar csapatra a bíztatás. Eddig valahogy nem sok minden akar összejönni. _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 14. 15:56 Hozzászólás témája: |
|
|
alug jutok hozzá, hogy valamit is nézzek belőle  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
gerleimari Főmágus

Csatlakozott: 2007.08.14. Kedd 11:28 Hozzászólások: 3701 Tartózkodási hely: BUDAPEST
|
Elküldve: 2008. 08. 14. 15:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Ráfér a magyar csapatra a bíztatás. Eddig valahogy nem sok minden akar összejönni. |
Hát fenemód sajnálom élsportolóinkat.Kemény négy éven keresztül készültek az olimpiára, ott mindent beleadtak és nem tudták elérni kitűzött céljaikat.Pedig szerintem nem csak az arany ÉREM! És egy ilyen kicsi országnak a 10-15. helynek is örülni kellene.Az is nagyon nagy dolog, a nagyvilágon a 15.-nek lenni! Tiszteletre méltó az erőkifejtés, a helytállás érem nélkül is. Igali Diát néztem a verseny utáni interjúban, és elszorult a szivem. Most mégjobban szeretem, ha nem is nyert érmet. _________________ ZSEBIMAMA |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2008. 08. 16. 11:50 Hozzászólás témája: |
|
|
úgy tűnik a kínaiak csináltak maguknak egy olimpiát...
 _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
bbemes Lepke

Csatlakozott: 2005.03.24. Csütörtök 14:56 Hozzászólások: 8380 Tartózkodási hely: valahogy mindig félúton
|
Elküldve: 2008. 08. 16. 11:52 Hozzászólás témája: |
|
|
gerleimari írta: | Kage írta: | Ráfér a magyar csapatra a bíztatás. Eddig valahogy nem sok minden akar összejönni. |
Hát fenemód sajnálom élsportolóinkat.Kemény négy éven keresztül készültek az olimpiára, ott mindent beleadtak és nem tudták elérni kitűzött céljaikat.Pedig szerintem nem csak az arany ÉREM! És egy ilyen kicsi országnak a 10-15. helynek is örülni kellene.Az is nagyon nagy dolog, a nagyvilágon a 15.-nek lenni! Tiszteletre méltó az erőkifejtés, a helytállás érem nélkül is. Igali Diát néztem a verseny utáni interjúban, és elszorult a szivem. Most mégjobban szeretem, ha nem is nyert érmet. |
ráadásul nálunk nagyon sok sportág nincs is támogatva államilag, saját maguknak kell megteremteniük a feltételeket, hogy egyáltalán fel tudjanak egy világversenyre készülni... elkeserítő
a focit bezzeg támogatják központilag, csak tudnám miért...  _________________ Legyen erőd lent
hagyni, amit nincs erőd
följebb emelni.
/Fodor Ákos: Jókívánság/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
CsámpásGizike Mágus 3.kör

|
Elküldve: 2008. 08. 19. 15:09 Hozzászólás témája: |
|
|
Az apa hazaér a munkából, és benyit a lánya szobájába. Egy levelet talál az ágyon, remegő kezekkel olvasni kezdi.
Kedves Apa!
Nagyon sajnálom, de elszöktem az új barátommal. Megtaláltam az igazi szerelmet. Nagyon aranyos, izgalmas piercingjei, sebhelyei, tetoválási vannak, és egy hatalmas motorja. Terhes vagyok, és Achmed azt mondta, hogy igazán boldogok leszünk az erdőben, a lakókocsijában. Több gyereket is akar tőlem. Már tudom, hogy a marihuána nem káros, ezért azt fogunk termeszteni nekünk és a barátainknak. Ők védenek bennünket. Közben majd imádkozunk, hogy Achmed aids-e javuljon. A pénz miatt ne aggódjatok! Achmed lebeszélte Jamal-lal, hogy szerepelhetek a filmjeiben. Sőt, kétszer annyit kapok, ha több pasival csinálom, vagy lóval, netán elefánttal.
Üdvözöl szerető lányod.
U. i. : Apa, ez természetesen nem igaz, a szomszédban vagyok és TV-zek. Csak szerettem volna mutatni neked, hogy van rosszabb is annál, minthogy az olimpia 5. napján még nem nyertek aranyat a magyarok.............. _________________ Most nem jut eszembe semmi. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2008. 08. 19. 15:39 Hozzászólás témája: |
|
|
gratu a magyar kézis lányoknak!  _________________ Minden megérint.
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sziámi cica Főmágus

|
Elküldve: 2008. 08. 20. 13:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Na mi van gyerekek, hol vannak az emberek? Csak nem mindenki az Olimpiát nézi???  _________________ "Tégy engem pecsétként
A te karodra
És a te szívedre
Mert a szerelem erősebb, mint a halál"
Oldalam: www.csodakert.eoldal.hu |
|
Vissza az elejére |
|
 |
linus Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 20. 13:35 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziámi cica írta: | Na mi van gyerekek, hol vannak az emberek? Csak nem mindenki az Olimpiát nézi???  |
Jó az idő, nem kell dolgozni (kivéve, ha nem a szolgáltatóiparban nyomod, mint én), szerintem nem a TV vagy a számítógép előtt ülnek az emberek, hanem valahol a szabdban vannak. _________________ "Élek, s hogy meddig, nem tudom,
Meghalok, bár nem akarom,
Elmegyek, s egész utam titok:
Csoda, hogy jókedvű vagyok."
(Magister Martinus) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2008. 08. 21. 09:16 Hozzászólás témája: |
|
|
nagyon szorítok a kajakosokért!
jó volt látni Vajda Attila arcán az örömöt  _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2008. 08. 21. 15:22 Hozzászólás témája: |
|
|
3. helyért játszanak a kézis lányaink szombaton.
hajrá lányok!!!!  _________________ Minden megérint.
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|