Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
csikungmester Neofita
Csatlakozott: 2012.03.25. Vasárnap 20:42 Hozzászólások: 39 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2015. 10. 19. 18:48 Hozzászólás témája: |
|
|
kgab1 írta: | Évekkel ezelőtt aikidot próbáltam, beleszerettem, de abba kellett hagynom ,azóta próbálok visszatérni... |
próbáld ki a csikung gyakorlatokat _________________ Válj egészségessé és fitté csikunggal! ==> http://csikung.weebly.com |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4430 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2017. 11. 01. 10:58 Hozzászólás témája: |
|
|
A hétvégén iaidó Európa-bajnokság lesz Torinóban.
Szombaton lesznek az egyéni versenyek, vasárnap pedig a csapatverseny. Mindkettőben van szerencsém Magyarországot képviselni.
Információk itt: http://eic2017.it _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Samantha Mágus 1.kör

|
Elküldve: 2017. 11. 01. 21:57 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | A hétvégén iaidó Európa-bajnokság lesz Torinóban.
Szombaton lesznek az egyéni versenyek, vasárnap pedig a csapatverseny. Mindkettőben van szerencsém Magyarországot képviselni.
Információk itt: http://eic2017.it |
Szia!
Vigyázz majd a tündérszárnyaidra!
Kicsit bizonytalan vagyok/lettem most. Nyilván rossz beidegződés, de én a küzdősportokat férfias sportnak tartom. Az avatarod alapján viszont női versenyzőnek gondollak. Jól sejtem? _________________ A könyvek mindig csodás birodalmat jelentettek számomra - fehér oldalak, fekete tinta...új világok és új barátok vártak. Amikor először ütök fel egy kötetet, izgatottá tesz a várakozás, hogy vajon hová jutok majd el, és kikkel találkozom benne. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2017. 11. 01. 22:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | A hétvégén iaidó Európa-bajnokság lesz Torinóban.
Nagy szurkolás lesz!
Te nem csak Magyarországot, hanem a Harmonetet is képviseled. Kicsit a mi gyerekünk vagy! Még bőven középiskolába jártál, amikor csatlakoztál hozzánk. Végigszurkoltuk az érettségidet, a felvételidet. Onnan erősen lyukacsosak az ismeretek, de az, hogy a mi gyerekünk vagy, folyamatos!
Hajrá Jadis!  _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4430 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2017. 11. 02. 09:25 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Jadis írta: | A hétvégén iaidó Európa-bajnokság lesz Torinóban.
Nagy szurkolás lesz!
Te nem csak Magyarországot, hanem a Harmonetet is képviseled. Kicsit a mi gyerekünk vagy! Még bőven középiskolába jártál, amikor csatlakoztál hozzánk. Végigszurkoltuk az érettségidet, a felvételidet. Onnan erősen lyukacsosak az ismeretek, de az, hogy a mi gyerekünk vagy, folyamatos!
Hajrá Jadis!  |
Sőt, annyira, hogy Sloanékon keresztül kezdtem iaidózni. Szóval teljesen.
Majd jövök a beszámolóval. _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9594 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2017. 11. 04. 20:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: |
Sőt, annyira, hogy Sloanékon keresztül kezdtem iaidózni. Szóval teljesen.
Majd jövök a beszámolóval. |
Ma is szurkoltam, holnap is fogok. Várom, hogy mesélj!! _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

|
Elküldve: 2017. 11. 06. 21:41 Hozzászólás témája: |
|
|
Köszi a szurkolást!
Egyéniben kijutottam a csoportból, aztán kiestem, csapatban legjobb 8 közt végeztünk.
A magyar csapatból egy bronzérmes (3. dan kategória) és egy küzdőszellem különdíjas (dan alatti kategória) is kikerült. _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2017. 11. 07. 05:55 Hozzászólás témája: |
|
|
Jadis írta: | Köszi a szurkolást!
Egyéniben kijutottam a csoportból, aztán kiestem, csapatban legjobb 8 közt végeztünk.
A magyar csapatból egy bronzérmes (3. dan kategória) és egy küzdőszellem különdíjas (dan alatti kategória) is kikerült. |
Gratulálok! Nem olyan sport, ami a vízcsapból is dől. Gondolom, a támogatottsága ennek megfelelő. A saját dicsőségetek minden eredmény, amit elértek.
(Próbáltam a megadott oldalon nézegetni, de sokra nem mentem vele. Talán annyira, hogy sikerült néhány magyar névre bukkannom. ) _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

|
Elküldve: 2017. 11. 07. 23:28 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Jadis írta: | Köszi a szurkolást!
A magyar csapatból egy bronzérmes (3. dan kategória) és egy küzdőszellem különdíjas (dan alatti kategória) is kikerült. |
Gratulálok! Nem olyan sport, ami a vízcsapból is dől. Gondolom, a támogatottsága ennek megfelelő. A saját dicsőségetek minden eredmény, amit elértek.
(Próbáltam a megadott oldalon nézegetni, de sokra nem mentem vele. Talán annyira, hogy sikerült néhány magyar névre bukkannom. ) |
Köszi! Ahogy mondod, kb rajtunk kívül senkit nem érdekel.
Az sem rossz.  _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

|
Elküldve: 2017. 11. 08. 14:56 Hozzászólás témája: |
|
|
Direkte figyeltem a sport híreket a Kossuth rádióban és egy szót sem hallottam, hogy Európabajnokságon volt kint egy magyar csapat, meg hogy egyéniben i indultatok...
Vajh mi kellene ahhoz, hogy legalább hírt adjanak a versenyről? _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

|
Elküldve: 2017. 11. 08. 17:38 Hozzászólás témája: |
|
|
hangya írta: | Direkte figyeltem a sport híreket a Kossuth rádióban és egy szót sem hallottam, hogy Európabajnokságon volt kint egy magyar csapat, meg hogy egyéniben i indultatok...
Vajh mi kellene ahhoz, hogy legalább hírt adjanak a versenyről? |
Oh, hát ilyesmit ne is várj.
Tavaly Budapesten volt az EB, akkor a csapat 3. hellyel sikerült bekerülni a Digi TV-be... egy reggel 7:00-ás műsorba.
A férfi kendó csapat világbajnoki 3. helyét sikerült "betolni" a Nemzeti Sportba, meg is jelent egy 4 soros kis szösszenet. (Édesapám ott dolgozik, így sikerült átvinni.) _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|