Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2010. 07. 16. 23:17 Hozzászólás témája: |
|
|
szürke írta: |
miben érzed hogy nem tettél meg mindent ?
orvoshoz elvitted... itattad... megfigyelted... minket kérdeztél... miben nem tettél meg mindent ? szerintem amit tudtál megtetted .... már amennyire innen megítélhető... |
vihettem volna másik orvoshoz, vagy amilyen állapotban ma volt, ma is elvihettem volna, holnap akartam elmenni gyógyszertárba hogy adjanak vmit neki, mehettem volna ma is...
és továbbra is a régi nóta...ha nem viszem el kozmetikushoz, talán nem lettek volna ennyire súlyos sebei... _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 07. 16. 23:21 Hozzászólás témája: |
|
|
aotan írta: | szürke írta: | aotan írta: | nem ő volt az első kutyánk, ő kb 1-2 hónapja lehetett nálunk, előtte két évig egy állattenyésztő ismerősünknél lakott, az út széléről szedték össze...
tőlük is kérdeztük mit csináljuk, aztán vittem dokihoz, mert aggódtam érte, az pedig megnyugtatott mosolyogva hogy megmarad...maradt...egy hetet szenvedett... |
ne hibáztasd magad... én inkább az orvost hibáztatom vissza sem rendelte kontrollra?
nehéz így látatlanban diagnosztizálni.. pláne én nem is értek hozzá... de lehet elszökni is azért szökött el tőletek mert valami bujkált benne... nem tudom... de bevallom most ezt azért mondom hogy vigasztaljalak... az igazság az, hogy nem szeretném ha magadat hibáztatnád. |
nem, nem rendelte vissza
és spicc volt, azok meg szeretnek kiszökdösni...ő szerintem csak a többi éjszaka kóborló ebbel akart volna lógni, és valamelyiknek ez nem tetszett... |
igen tudom hogy spicc volt...
gyönyörű kedves szemű... de csak vigasztalni akartalak hogy hátha más is lappangott benne... ma olyan semmirejó vagyok... csak együttsírni tudnék mert amúgy is sírhatnékom volt ... most a kutyusod csak rátett egy lapáttal.... egy nagy lapáttal...
de kérlek magadat ne emészd... már úgyis hiába ... mi az amit úgy érzed nem tettél meg ? na ugye hogy mindent... akkor sajnos ez volt megírva neki... sajnos... ne emészd magad... úgy értem ne vádold magad kedves...
csak sírd ki jól... az valamennyit segít.... kicsit megkönnyebbülsz... én is mindjárt sírok..... a torkomban van... _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

Csatlakozott: 2006.09.26. Kedd 14:47 Hozzászólások: 5139 Tartózkodási hely: fantáziám mesevilága
|
Elküldve: 2010. 07. 16. 23:28 Hozzászólás témája: |
|
|
tudom, hogy csak vígasztalnál amit nagyon köszönök
és ha úgyis sírhatnékod van...sírj egy jót...pláne ha a torkodban van, onnan már nehéz visszafogni, és nem is igazán jó....sírd ki magad _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Jadis Főmágus

Csatlakozott: 2005.01.23. Vasárnap 20:38 Hozzászólások: 4375 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 07. 17. 02:07 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyertelműen az orvos a hibás. Nem neked kell megállapítani, hogy mi baja a kutyának. Ha ő azt mondja, nincs semmi gond, miért ne hittél volna neki?!
Amúgy a sírás jót tesz, szóval ne tartsd magadba.
Ölelés Neked! _________________ "Megtanítani semmit nem lehet az embernek, csak segíteni, hogy rátaláljon önmagán belül."
/Galileo Galilei/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9587 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
Elküldve: 2010. 07. 17. 11:07 Hozzászólás témája: |
|
|
aotan írta: |
vihettem volna másik orvoshoz, vagy amilyen állapotban ma volt, ma is elvihettem volna, holnap akartam elmenni gyógyszertárba hogy adjanak vmit neki, mehettem volna ma is...
és továbbra is a régi nóta...ha nem viszem el kozmetikushoz, talán nem lettek volna ennyire súlyos sebei... |
Sajnálom Félixet!
Tudod, az ember utólag mindig jobban látja, mit kellett volna tennie. Tapasztalatból (is) mondom, hogy az állatok disszimulálnak. Jobbak az esélyeik az életbennmaradásra, ha a konkurrencia nem jön rá, hogy milyen pocsékul vannak. Ezt az állatorvosnak kellett volna tudni. Egyetértek Jadissal, akihez vittétek, az nem elég lelkiismeretes. Ne magadat hibáztasd! _________________ Tudom, hogy hiszem. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 08. 11. 13:15 Hozzászólás témája: |
|
|
Sziasztok,
Íme, az új (azaz már nem is annyira új, hiszen tavaly szeptemberben költözött hozzánk) családtag, Gyula:
és a lányommal:
Imádjuk, nagyon aranyos kiskutya, csak rossz, mint a kátrány....  _________________ "Akárhogy is sír az ember, a végén csak kifújja az orrát." /Heine/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
perdy mátrix

|
Elküldve: 2010. 08. 11. 16:44 Hozzászólás témája: |
|
|
Mona írta: | Sziasztok,
Íme, az új (azaz már nem is annyira új, hiszen tavaly szeptemberben költözött hozzánk) családtag, Gyula:
és a lányommal:
Imádjuk, nagyon aranyos kiskutya, csak rossz, mint a kátrány....  |
cuki  _________________ Minden megérint.
- Úgy látszik: sose nő be
a szívem lágya.
(Fodor Ákos) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
aotan Orákulum

|
Elküldve: 2010. 08. 11. 21:32 Hozzászólás témája: |
|
|
perdy írta: | Mona írta: | Sziasztok,
és a lányommal:
cuki  | édes még nem láttam kutyát cumival  _________________ Tudd élni az életed,
ne felejts el élni! |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Mona Főmágus

Csatlakozott: 2003.08.15. Péntek 10:04 Hozzászólások: 3734 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 08. 12. 09:38 Hozzászólás témája: |
|
|
aotan írta: | perdy írta: | Mona írta: | Sziasztok,
és a lányommal:
cuki  | édes még nem láttam kutyát cumival  |
a cumit találtuk séta közben, ez az egyik kedvenc játéka. _________________ "Akárhogy is sír az ember, a végén csak kifújja az orrát." /Heine/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
szürke Orákulum

|
Elküldve: 2010. 08. 12. 10:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Mona írta: | aotan írta: | perdy írta: | Mona írta: | Sziasztok,
és a lányommal:
cuki  | édes még nem láttam kutyát cumival  |
a cumit találtuk séta közben, ez az egyik kedvenc játéka. |
szép a lányod! és aranyos a kutyi.
szereti a gyerekeket? ő lehet hogy még érezte rajta a "babaszagot"
amiért mi nők is teljesen oda vagyunk és lehet hogy ezért szereti a cumit annyira, ha a szaga már meg is kopott, de körbelengi az emlék...
de ez csak amolyan feltételezéses gondolatmenet. _________________ hisz mindíg is így éreztem, de tiszteletből egy nagyapának ki így fogalmazta meg:"nem a papír,a vagyon teszi az embert, hanem a jellem..." Jellemed nagy mértékben attól függ, az élet nagy "könyvtárából" mely "könyveket" ölelsz örökre magadba.. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Illúzió Orákulum

Csatlakozott: 2007.04.03. Kedd 18:02 Hozzászólások: 9701 Tartózkodási hely: Mindig másik dimenzió
|
Elküldve: 2010. 08. 16. 19:26 Hozzászólás témája: |
|
|
  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Xifu Orákulum

|
Elküldve: 2010. 09. 01. 21:09 Hozzászólás témája: |
|
|
 _________________ "I know I'm not perfect but I can smile"
(Dido) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hangya hangya

Csatlakozott: 2005.04.18. Hétfő 7:51 Hozzászólások: 9587 Tartózkodási hely: itt vagyok
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
csend Adeptus

Csatlakozott: 2006.10.23. Hétfő 18:50 Hozzászólások: 438 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2010. 10. 25. 14:24 Hozzászólás témája: |
|
|
Mona írta: | Sziasztok,
és a lányommal:
a szeme sem áll jól tüneményes! _________________ http://katha01.blogspot.com/ |
|
Vissza az elejére |
|
 |
csend Adeptus

Csatlakozott: 2006.10.23. Hétfő 18:50 Hozzászólások: 438 Tartózkodási hely: Budapest
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
|
|
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban. Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban. Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban. Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban. Nem szavazhatsz ebben fórumban.
|
|