Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Sloan Orákulum

Csatlakozott: 2002.12.15. Vasárnap 17:41 Hozzászólások: 8997 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:39 Hozzászólás témája: Gördülő mozgás ;-) |
|
|
Látom tegnap nagyon pörgött a focistopic a meccs alatt, én inkább csak néztem.
Viszont talán lenne itt hely azoknak a sportoknak is, ahol gurulnak a versenyzők/amatőrök. Autó, motor, bicikli, görkorcsolya vagy akármi jöhet ide a Forma 1-től a Tour de France-ig. (mindkettő nagy kedvencem ) _________________ "A bölcs még nem érkezett meg, csupán már tud gyönyörködni az útban." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sloan Orákulum

Csatlakozott: 2002.12.15. Vasárnap 17:41 Hozzászólások: 8997 Tartózkodási hely: Pécs
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Bugristigris írta: | Moha írta: | Bugristigris írta: | Nem is,mert pl Buttont meg Kimit is jónak tartom,igazából benne is benne van a vb-győzelem. |
Bizony a tavalyelőtti versenyben mind a ketten nagyon érettek voltak rá , meg talán a kocsijuk is !!!
Lassan mennem kell , mert mindjárt kellnem kell !
JÓ ÉJT !!!
F1 majd lehetne folytatni ! |
Oks!Tőlem mehet,csak nem tudom van-e topic.
Aludj jól! | Most már van. _________________ "A bölcs még nem érkezett meg, csupán már tud gyönyörködni az útban." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Nem merted forma egy néven megnyitni mi? _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:44 Hozzászólás témája: |
|
|
szia tesókám!
jó ötlet a topik! csak az elnevezése sikerült elég snasszra! (bocs)
bicaj, görkori, autó jöhet. ja, és a gokartot szeretném már ezer éve kipróbálni!!  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.

A hozzászólás legutóbb mildy által 2006. 05. 18. 08:54-kor lett szerkesztve, összesen 1 alkalommal. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Mag a dagik, akik már csak gurulni tudnak! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

Csatlakozott: 2003.12.21. Vasárnap 15:36 Hozzászólások: 7904 Tartózkodási hely: Budapest, Szentes
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:46 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | Mag a dagik, akik már csak gurulni tudnak! |
szumósok előnyben!  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Kage -
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:48 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | Kage írta: | Mag a dagik, akik már csak gurulni tudnak! |
szumósok előnyben!  |
Jaja! Meg aki begurul! _________________ Az Árnyékos Út
végül kiér a Fényre.
Ott várok majd Rád. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 08:51 Hozzászólás témája: |
|
|
Kage írta: | mildy írta: | Kage írta: | Mag a dagik, akik már csak gurulni tudnak! |
szumósok előnyben!  |
Jaja! Meg aki begurul! |
buk(fer)enc? _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:00 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | bicaj, görkori, autó jöhet. ja, és a gokartot szeretném már ezer éve kipróbálni!!  |
A bringa nálam No.1
Görkorival utoljára 10 évesen próbálkoztam, de hatalmas taknyolás lett avége, azóta felejtős...
Vezetni imádok, és a szép áramvonalas kocsikért (na meg a motorokért) nagyon odavagyok...
Mildy! A gokartot próbáld ki egyszer, nagyon tuti!  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sloan Orákulum

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:03 Hozzászólás témája: |
|
|
(most gondoljátok azt, amit Kamichan szokott mondani! )
Egyébként is, ha akarod nyitok 10 Formaegytopocot, legalább 9-et bezárhatsz majd.  _________________ "A bölcs még nem érkezett meg, csupán már tud gyönyörködni az útban." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Sloan Orákulum

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:04 Hozzászólás témája: |
|
|
Egyébiránt igenis szeretem a Forma egyet, és a biciklizést is (utóbbit űzüm is - lefelé a lejtőn, hogy álljonmááámeg ) meg egyéb motorsportokat. _________________ "A bölcs még nem érkezett meg, csupán már tud gyönyörködni az útban." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:16 Hozzászólás témája: |
|
|
alexa írta: | mildy írta: | bicaj, görkori, autó jöhet. ja, és a gokartot szeretném már ezer éve kipróbálni!!  |
A bringa nálam No.1
Görkorival utoljára 10 évesen próbálkoztam, de hatalmas taknyolás lett avége, azóta felejtős...
Vezetni imádok, és a szép áramvonalas kocsikért (na meg a motorokért) nagyon odavagyok...
Mildy! A gokartot próbáld ki egyszer, nagyon tuti!  |
hát a görkorizást nekem is gyakorolnom kell még...
vezetni én is imádok!
eccer a gördeszkát is próbátam, de úgy jártam, mint te a görkorival...  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

Csatlakozott: 2002.08.23. Péntek 12:12 Hozzászólások: 13935 Tartózkodási hely: Fantázia határán innen és túl
|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sloan írta: | Egyébiránt igenis szeretem a Forma egyet, és a biciklizést is (utóbbit űzüm is - lefelé a lejtőn, hogy álljonmááámeg ) meg egyéb motorsportokat. |
Van motorod is?  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
mildy Orákulum

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:17 Hozzászólás témája: |
|
|
Sloan írta: | Egyébiránt igenis szeretem a Forma egyet, és a biciklizést is (utóbbit űzüm is - lefelé a lejtőn, hogy álljonmááámeg ) meg egyéb motorsportokat. |
lustiiiiiiiiiiiii  _________________ Ne felejtsd el, hogy nem megkapni azt, amit kívánsz, néha csodálatos szerencse.
alias Ms M.
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
alexa mágikus

|
Elküldve: 2006. 05. 18. 09:18 Hozzászólás témája: |
|
|
mildy írta: | alexa írta: | mildy írta: | bicaj, görkori, autó jöhet. ja, és a gokartot szeretném már ezer éve kipróbálni!!  |
A bringa nálam No.1
Mildy! A gokartot próbáld ki egyszer, nagyon tuti!  |
hát a görkorizást nekem is gyakorolnom kell még...
vezetni én is imádok!
eccer a gördeszkát is próbátam, de úgy jártam, mint te a görkorival...  |
Na, gördeszkázni nem próbáltam még, de nem hiszem, hogy ki fogom próbálni...
Viszont nagyon szeretnék egyszer jogsit szerezni motorra...  _________________ "Én tükre vagyok minden mosolyoknak..." |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|