A gazdagság fokmérői - 8 lépésben a meggazdagodásért
Címlap / Karrier / A gazdagság fokmérői - 8 lépésben a meggazdagodásért

A gazdagság fokmérői - 8 lépésben a meggazdagodásért

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Mi kell a gazdagsághoz? Pénz? Autó? Vállalkozás? Idő? Anyagi függetlenség? Boldogság? Család? Ez attól függ ... bár a sorrend még akár némi korrekcióval jó is lehet.  

Mottó: „A megtakarítás nem pénz, hanem szokás kérdése!”

Először a fogalmakat tisztázzuk, Kinek mit is jelentenek ezek a fenti szavak?
Valakinek hatalmat, óriási birtokot, vagyont, családot, sikeres vállalkozást, időt, egészséget, utazásokat, szellemi tudást, belső békét és még sorolhatnám. Nem kell szétszedni, a fenti felsorolást. Mindenki keresse meg ami számára megfelelő. Nem vagyunk egyformák és ettől kerek a világ.

Egy valamiben azért megállapodhatunk: A gazdagsághoz vezető út pénzzel van kikövezve, bármelyiket is választjuk a felsoroltakból.

Pénzkényszer? - Váltsd pénzügyi lehetőségre!
Bármennyire is tiltakozunk és nem akarunk a pénzzel foglalkozni, kénytelenek vagyunk, hiszen olyan világban élünk ahol a leggyakoribb fizető eszköz a pénz. Mindennek ára van. A kérdés, hogy hajlandóak vagyunk-e megadni? Ha változtatni akarunk az életünkön, hajlandóak vagyunk-e tenni érte, hajlandóak vagyunk-e megadni az árát, vagy élünk a hülyeség fogalmával: „Ugyanazt tenni és más eredményt várni?!”
Kezünkben a sorsunk.

Kifogás helyett nagy fogás
Ilyenkor szokott előjönni egy nagy adag kifogáshalmaz és hivatkozunk a sorsra, a politikára, a szomszédra, a főnökre, az anyósra, a férjre, a neveltetésre, az időjárásra, stb... Mindazért, amiért ez nekünk úgysem sikerülhet és így nem is teszünk érte semmit. Csak a kifogásokat gyártjuk és ettől aztán megnyugszunk, hogy ezt nem nekem találták ki, úgysem vagyok alkalmas.

Mi van ha mégis sikerülne ha elkezdjük??
Mi van ha én vagyok a legalkalmasabb?
Mi van ha tényleg tudunk tenni valamit a saját  (anyagi) gyarapodásunk érdekében?

Soha sincs  későn és soha sincs korán kézbe venni a pénzügyeinket
Az a pillanat fogja megváltoztatni a napjainkat, hiszen ha képesek vagyunk egy szokást megváltoztatni, akkor az anyagi gyarapodás útjára lépünk. Ha már az úton vagyunk akkor már csak a sebesség lesz a következő lépés. Hogyan fogunk haladni? Milyen tempóval? Merre kell menni? Lehet gyorsan és lassan is haladni, ez már egyénfüggő. A tempót mindenki saját maga dönti el.
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


Cikkünk folytatódik, lapozz!


 
 
[ 4380 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x